Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kesztió

    aktív tag

    Roppant bosszantó dologba ütköztem az LCD Philips Android TV-n (58PUS8536).
    Újabban direkt a TV-n Chromecast-elem a Spotify-t. Megy, mint az álom (sőt, magától ébred a TV, ha streamelési kérelem érkezik a Spotify-ból), csak épp nem tudom megoldani, hogy a TV backlight-ja kikapcsoljon a streamelés idejére (mert ugye csak a hang érdekel).
    Az igazán dühítő, hogy a TV-nek elvileg lenne olyan screensaver-je, ami kikapcsolja a képernyőt. Csakhogy ez a TV-t is standby-ba állítja, ami ügyesen kilövi a castelést abban a szent pillanatban. (Fekete állóképre is gondoltam, de az csak OLED-en lenne megoldás, LCD-n a backlight-ot kell kikapcsolni.)

    A TV menüjében ugyan van erre opció, hogy kikapcsoljuk a backlight-ot (standby nélkül) pont arra a célra, hogy rádiót vagy zenestream-et hallgassunk, de ehhez minden alkalommal be kell mennem a menübe, tehát kényelmetlen, és még a négy színes gomb egyikéhez sem tudom rendelni.

    Szóval, a következő megoldások valamelyike érdekelne:
    1. Valahogy megoldani, hogy a standby mégse lője ki a Chromecast-kapcsolatot.
    2. Olyan third-party screensaver, ami root-olás nélkül képes kikapcsolni a ledes háttérvilágítást.
    3. Egyáltalán, olyan app, ami képes rootolás nélkül kikapcsolni a ledes háttérvilágítást. A automatizálási részt valahogy megoldanám Taskerből.
    4. Valahogy megoldani, hogy tudjam automatizálva elérni a TV-ben az illető menüpontot (Settings → Eco settings → Screen off)
    5. Akármilyen más ötlet, csak működjön!
    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Bug és debug fia vagyok én

Új hozzászólás Aktív témák