- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz Mágus2 #165739 üzenetére
Most, újra elolvas az előző hsz-em, sikerült egy részeg makákó szintjén megírnom, de szerencsére sikerült így is dekódolnod
Még egy kérdés, ha esetleg tudsz arra válaszolni, hogy szerinted szombaton Pozsony belvárosában mennyire érdemes szabad parkolóhelyet vadászni, vagy inkább ne vesztegessem ilyennel az időm és nézzek egy közeli fizetős parkolót? Magyarán mennyire zsúfolt a város ilyenkor.
(#165740) bitpork: G4 lesz. Szűkek a parkolóhelyek?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mágus2 #165739 üzenetére
A mellénynél feltétel, hogy a vezető számára elérhető helyen kell tárolni. - Ezt jó tudni, teszek egyet előre.
az ablakra nem lehet semmi feltappancsolva a vezető látóterébe - Ez nálunk is így van? Én a telefont tartom ott a tükör alatt, az alja éri a műszerfalat, csak navigációra használom menet közben. Nekem így biztonságosabb, mintha lejjebb lenne. Magas vagyok, az én látóteremből a belső tükör többet kitakar, mint a telefon...
VW Up4-ban a pohártartóba raktam a navit, írtó zavaró volt. Robogón a tükörszár talpára rakott tartóban van, az is alacsonyan van, nincs szem előtt, de robogóval könnyebben fordulok meg.Más: Passat B5, pénteken cimbi átvette az autót szegeden, letette egy parkolóban, szombat du átvettük a kulcsot, forgalmit, indítanám a kocsit, de semmi. Gyújtást adva halványan dereng a műszerfal, tompított fel volt kapcsolva, illetve a kesztyűtartó is nyitva volt. akku le volt merülve (új Excide prémium).
Cimbi eljött, bebikáztuk, a kocsi rendben haza is szüleimhez (90km).
Vasárnap du indulunk vissza Budapestre, első ajtók nyitva, hátsó ajtók, csomagtartó zárva... Sebaj, hátul nyitom kulccsal, oldalt belső kilinccsel. Állítom be a külső tükröket, semmi. Ablakemelő se megy elöl (hátul tekerős).
Mire felértünk Pestre, feltűnt, hogy a belső világítás se megy, illetve a központi zár is csak a B-oszlop előtti ajtókat nyitja-zárja.
Itt van két kép a biztosítékokról, van itt értelme hibát keresni?[kép] [kép]Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
expander
senior tag
válasz Mágus2 #165767 üzenetére
wd40? nekem ugy tunt, hogy fizikailag nem fer be a kulcs a maradek kis resen, akarmennyire telefujnam barmivel is.
kaptam egy olyan "otletet", hogy lehetseges, hogy szetesett a zar, viszont akkor valoban cserelni kell... megprobaljam azert telefujni es kicsit eroszakosan belenyomni szerinted, nagyobb kart, ugysem tehetek ?
-
bul07
nagyúr
válasz Mágus2 #165777 üzenetére
Fegyver olaj spray is jó?
Ilyen[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mágus2 #165746 üzenetére
A 14-es volt a ludas.
Viszont elég foghíjasan vannak biztosítékok. A 9-esre azt találtam, hogy parkolósegéd, tolatóradar nincs a kocsiban, viszont a tükörfűtés mintha nem menne. Nem lehet, hogy a biztosíték hiánya az ok?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Mágus2 #165793 üzenetére
Octavia klubban felbukkant 140 Nm néhány cikkszámra
Én, a barbár zsírt is teszek néha, és 150-ig húzom a nyomatékmérővel nagyjából, eddig bírta. Ahogy nézem az általános(nem kerékcsavar) nyomatékos táblázatomat, 8.8 vagy 9.8-as M14-re pont 120-at javasol kenve és 150-et szárazon
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Mágus2 #165797 üzenetére
Így már minden tiszta, köszi a részleteket
Érdekes részlet, igazából a zsír miatt nem merem "csak" 120-ra húzni (s a táblázatomra ránézve ez elvi hiba), ha egyszer már ott van, meg aztán MTZ hátsó kerék 2m-es csővel toldott kulccsal való meghúzása után szokatlan Oda is mindig teszünk pici zsírt, hogy lezárja a víz-sár elől a meneteket, és úgy egyáltalán le lehessen venni x év múlva. Pótkeréknél a Golfban is mindig ott van a 3/4-es cső lazításhoz, húzni vagy a gyári kulccsal simán (finoman rálépve, ha út közben ér a baj), vagy a ruszki mérős kulccsal szoktam. Na lassan aktuális a nyárira váltás úgyis, majd finomabbak leszünk
Ha már pötyögök, hajónapló:
BE ajtó+sárvédő végighúzva, nem tudjuk, hogyan történt, legalább nem horpadt be, majd nekilátok a kis Mannol kézi készlettel kipolírozni. Aztán még kereszteződésben neki is tolattak elölről, nem tűnt komolynak a gond - nem voltam ott, most megnézve lökös fény, bal fényszóró fülek kelleni fognak Utóbbi már javítva volt előző tulajnál, találtam is Berner készletet, de végül valószínű ebayről jön majd a Golf 4 fényszóró javító fül készlet (for the record). Előtte még kikapom megnézni, alul hogy áll, mert be tudtam nyomni vagy fél centit, de felül is biztosan repedt fül. -
BossBoss
őstag
-
c00per
tag
válasz Mágus2 #165904 üzenetére
Udv!
A6 C5 2.5 tdi quattro
Sikerult megszuntetni a jobb elolrol erkezo cincogo hangot.Szereztem masik csonkallvanyt,kapott egy uj kerekcsapagyat es kompletten csereltem.A regibol majd kiszedem a regi csapagyat es megnezem mi a gond pontosan.Mindig tanul valami ujat az ember
-
-
newmoonlight
senior tag
válasz Mágus2 #166089 üzenetére
Vessetek a mókusok elé, de az előző autóm (Passat 2.0 TDI 140LE, DSG, Hígulóiné, full) sokkal relaxabb. Ez meg egy idegbeteg.
Tableten írok. A "Hígulóiné" nem tudom, hogy keletkezett, de nem javítom ki, fejtsétek meg...
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Gyula84
veterán
válasz Mágus2 #166111 üzenetére
köszi az észrevételt ami az oldalfalon van egy részét talán akkor vitte rá a szél mikor kiszedtem(rohadt nagy szél volt) ,de a rotoron furcsán néznek ki mondjuk a falon is van fura van egy sejtés hol a hiba a bilincs ugrott egyet gondolom nem zár rendesen a légtömegmérő és a turbó közt átnézek mindent
szelepszár szimering kopás okozhat nagyobb kartergázt ugye?(#166110) MunezXBK
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Lacess
tag
válasz Mágus2 #166121 üzenetére
Ez majdnem ugyan az mint amit linkeltem. Mondjuk ha nálad 10 éve megy akkor nem lehet rossz, mivel te még használod is...
Ahogy látom KS Tools-ból van kék markolatú is. Az valami komolyabb minőséget képviselhet? Mert pl. Gedore-ból is van kék meg piros is. A kék a tényleg frankó cucc, a piros a kínai gyengébb. Itt is ez lehet a szitu?Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Lacess
tag
válasz Mágus2 #166123 üzenetére
Most látom az Amazonos linkemen, hogy választható króm is, akkor kék lesz a markolat, meg ~25€-val magasabb az ár. Szóval ez esélyesen csak ennyi. A Gedore-t pl. tudom hogy teljesen más cucc a két szín.
Ahogy nézem "semmire" használni ár-érték arányban talán ez a best buy. Persze pénzt keresni nem ezt venném, de mint a példád is mutatja még arra is megfelelő.
Szerintem behúzom, főleg ennyiért, otthon még vagy 50%-kal drágább.
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
zsolt19900
őstag
válasz Mágus2 #166140 üzenetére
hu basszus tényleg bocsi mindkettőtöktől (enddav) igen BKD-t szerettem volna írni, hogy abból látok sokat a 140lovas 2.0pdk között
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Java programozás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs