-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
-
Engem soha még nem intett ki a mozgó műszaki állomás.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz Ace owner #83962 üzenetére
Olyan volt hogy állt a rendőr és sorban intette ki a kocsikat. Úgy rémlik valami 4-5 darabos konvojban mentem az utolsó előtti helyen. Mindenki megállt, készítem elő a papírokat, odajön a rendőr, hogy: Maga miért állt meg? Hát -mondom- mert intett hogy álljak meg!- És azt nem látta hogy magának a másik kezemmel a másik irányba intettem?
Minden más kocsit ellenőrzés alá vontak, engem meg elküldött úgy hogy a papírjaimra egy pillantást vetett volnaNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
De én nem vagyok csak derékban XL És ez az eset konkrétan a ford scorpiommal történt. Na jó volt hasonló a Lujzival meg Gazsival is. Domival meg még nem állítottak meg.
MOD Jut eszembe: te most lekövéreztél ?[ Szerkesztve ]
-
válasz Morris #83974 üzenetére
http://logout.hu/tema/re_bitpork_az_elso_6_honap_domival/hsz_4-4.html Ez akart lenni a link ami eltűnt.
-
dJ Peer
aktív tag
Egy bulin felvetődött egy kérdés, a Golfban ha a szélvédőre nyomatom a levegőt, nem engedi a belső keringetést. A kérdés, hogy miért?
-
-
Ace owner
addikt
Ez a Hungária katasztrófa, majdnem kiestem a kocsiból olyan remek az út..
Galaxy Fold 4
-
footy
addikt
Valakinek nincs ismerőse Szügyön?
Kéne egy ilyen, csak nem 60 euróért
-
-
Ace owner
addikt
-
-
vendingo
veterán
válasz Ace owner #83984 üzenetére
Csak nehogy úgy járj, mint én.
Frankón leültettem a kocsit, vette is a kanyarokat rendesen, én meg a szilenteket, féltengelyt.... fél év után kiszedtem és gombokért eladtam.
Arról nem is beszélve, hogy kegyetlenül rázott, csörgött zörgött minden..Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
ßrainiac
addikt
-
K Norbi
addikt
válasz vendingo #83987 üzenetére
Tegnap a haverom járt pórul! az első lökös eltört, a toldat leszakadt, a hátsó toldat eltört, azt mondta a fasza kivan ezzel a tetves ültetéssel.. Tavasszal visszateszi a gyári rugókat meg leszedi a toldatokat is!
Tuti úgy a szép ha le van ültetve! meg stabilabb! de sajnos több a hátránya mint az előnye.[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Komfort nem erdekel nem vagyok reumas oregember no offense btw
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Politika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest