-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskokó
veterán
válasz focvis #84948 üzenetére
Félre mentél...
Én arra gondoltam, hogy aki esetleg ezt venné meg ennyi pénzért... a helyében én egy Olyan A6 ot vennék..
Extrába sokkal fulosabb
én amugy is 2.0 ellenes vagyok és még a hangja is ocsmány..3,5 milla nem ke vés pénz egy autóért és anniy pénzért sztem jobb választás az a6.. és csak 1-2 év van amx közte nem is az hogy öregebb vagy 3-4el,de ez csak egyéni vélemény, mindenkienk más az igénye.. valaki ennyiér új Swiftet vesz..[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Morris #84960 üzenetére
Én mondtam, hogy annyira nem rossz, hogy emiatt lecseréld. Az enyémből kimaradt ez a fícsör, konstans 9 voltot kap, és teljesen jó. Bár nekem a nyugtató zöld van, nem a szemfolyató kék. Azért az dúrva, hogy az árán kettőstömegűt is lehet venni. Egy fél ájfon.
[ Szerkesztve ]
-
latyak17
tag
jelentem eddig a gewinde kivétele és eredeti gátlók visszarakása 15kba van, vasérnap visznek egy teherautónyi cuccot a golfról :/
valakinek egy sosem tudningolt egynyóc ?
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
-
vendingo
veterán
válasz 7600 GS #84970 üzenetére
Szerencsére nem kell sokat vezetnem, ezért több pénz marad a zsebembe, meg nyugodtabb a lelkem is, nem kell mindig idegeskedni a többi hülye miatt.
Nálam a motor volt az amibe sokat raktam. Volt, hogy 1 hét alatt 5000-et,
Volt vele párszor napi 1000-1200km isTavaly 4 hét alatt 12k+ km volt vele.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
14adam
addikt
Ti mivel díjaznátok azt a szerelőt aki 2 csavart nem tesz be az olajteknőbe meg a másik két csavart nem húzza meg mellette és ezért elfossa az olajat az autópályán és beállt a motor...? Mielőtt elkezdtem volna elküldeni a szerelőt másik éghajlatra kipróbáltam,hogy a menet volt-e szar vagy miért nem tette be. A menet tökéletes volt,csak annyi,hogy a féltengely miatt nehéz hozzáférni. De,hogy az olajnyomás visszajelző miért nem villogot meg sípolt az rejtély számomra... És pont alattam állt meg a haver kocsija
-
-
vendingo
veterán
válasz 14adam #84972 üzenetére
Nekünk klíma kompresszor cserekor levették a jobb első kereket a hondánkon, csak a csavarokat felejtették el meghúzni. Téli kerék felrakásakor hiányzott 2 csavar, a maradék 3-at meg kézzel kitekertem mindenféle szerszám nélkül. A szerelő állította, hogy le se szedték a kereket, csak ott bukott meg a története, hogy mi vittük az alkatrészt és láttuk, hogy a kerék nincs a helyén.
TaaT: 650 V2 benya
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #84969 üzenetére
bazze te csak írsz nem nézzel TaaT-al hány képet raktunk már ki vazze?
amiből az egyik versenyre használja és nincs gondja a fék melegedéssel sem
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Ace owner
addikt
allroad
Galaxy Fold 4
-
Morris
veterán
válasz Mágus2 #84965 üzenetére
Mágus!
Sokat agyaltam ma ezen a retkes műszerfal világításon és arra jutottam, hogy mi van akkor ha a világítás kapcsolóm gyengélkedik?
Mivel a piktogramok akkor is világítanak/világíthatnak ha épp nincs felkapcsolva a műszeregység világítás. Ergo azok megkapják rendesen a feszt és kikerülik a világítás kapcsolót. Viszont nem csak az óracsoport ledjei gyengék, hanem a digit klímavezérlő háttérvilágítása és a kis pirosan fénylő kapcsolók/billenőkapcsolók is.
Hülye ötlet?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest