- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az az érdekes hogy automata is 2000 alatt tartja a fordulatot, de nekem nincs baj. Passatnak a váltója hideg indításkor télen a mínuszokban szokott 1et rándulni, de amint bemelegszik az olaj ez teljesen megszűnik. Nem is tudom elképzelni hogy milyen amikor tönkre megy, mert nekem most a 3. automata kocsim van és kettős tömegűvel dolgom nem volt még, pedig lassacskán 10 évet ad ki a 3 kocsi használati ideje.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz alibaba78 #36294 üzenetére
Az egytömegű lendkerék azokban a kocsikban, ahol kettőstömegű volt tervezve, egy idő után hazavágja a váltót. A lendkerékkel tényleg nem lesz többé gond, de a váltó drágább. Szerintem egy 15+ éves vasnál én sem adnék 300 eurót egy lendkerékért, de itt nem erről van szó.
Csak kuplung lendkerék és csapágy nélkül 260 euró, szerintem nincs miről beszélni. Ha már fizetsz a munkáért, érdemes kicserélni egyben, és ha megtanulsz vele bánni, akkor a következő 200 000km alatt nem lesz vele gond.
tomcsi23:Tudod, amikor a benzinhez szokott ember beül a dieselbe, amiről azt hallotta, h alul jó nyomatékos, és minél kevesebbet forog, annál kevesebbet fogyaszt, azt hiszi, h nyomatékból elgurul 4.-ben 40-el 5.-ben 50-el. Ezzel csak a lendkereket vágják haza, semmi másra nem jó. 3.-ban szoktam 50el gurulni 1900-as fordulaton. Egy decivel sem eszik többett, mintha 4.-ben lenne, csarébe nem kap nagyot a forgattyúsrésze a motornak, van erőtartalék, ha előzni kell, van kenés rendesen, és nem fog 20 000km múlva páros lábbal segberúgni a lendkerék.
[ Szerkesztve ]
-
RohamDroid
aktív tag
sok itt a számítógép szerelmetes ember. Nincs valakinek elfekvőben tápja vagy vgaja pci express ? Akinek van valamije küldjön pü-t pls.
Ma jönnek a fékek a kocsihoz Ferodo mind.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Csaba
-
FoBCRaistlin
őstag
Kiadó lakást, vagy szobát keresem Veszprémben.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
-
AMD Power
titán
Szerintetek ha az adásvételibe véletlenül el lett írva a km állása abból lehet probléma?
-
RohamDroid
aktív tag
válasz AMD Power #36310 üzenetére
Nekem is el volt írva. De talpon vittem haza a kocsit így felkészültem azzal a dumával hogy talpon hoztam haza a kocsit stb. És azért ennyi a km. De amúgy egyáltalán nem foglalkoztak vele..... Sehol.
FoBCRaistlin Akkor oda most bérelj hókotrót is
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz RohamDroid #36311 üzenetére
Ok ,de 4000km ,hogy dumálsz ki?
-
AMD Power
titán
-
RohamDroid
aktív tag
válasz AMD Power #36312 üzenetére
Hát mondjuk azt már nehezebb. De max az eredetvizsgán vehetik észre. De ott mondom nálam se foglalkoztak vele holott nekem a papír is át volt javítva ovodásan kisatírozva aztán fölé írva a még akkor sem eltalált valós érték... 161812 el vettem a kocsit de az adásvételin 160018 van.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz RohamDroid #36311 üzenetére
Ja, 5 után még tervezek kanizsára is menni.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
AMD Power
titán
válasz AMD Power #36319 üzenetére
Meg is van. Gvardián Credit Korlátolt Felelősségű Társaság
Sale of cars and light motor vehicles
Nepper.
[ Szerkesztve ]
-
RohamDroid
aktív tag
válasz Mágus2 #36325 üzenetére
ja mint mi amikor vettük a kiát. MEgdumáltunk mindent stb. ott kellett hagyni a kocsit rá volt írva a táblára a klíma stb stb km állás. Én voltam olyan leleményes hogy lefényképeztem a km óra állást, de a táblát sajnos nem. Kocsiátvételkor kiderült hogy nincs a kocsiban klíma mégsem. A faszi meg 2 óra veszekedés után hozott egy táblát hogy ő megtalálta a kia tábláját és hogy nem is volt ráírva.. vicc mondom neki akkor írok ilyen táblát amikor akarok.... AAA auto
nekem meg a feliciára raktak át gyorsan másik kerekeket de résen voltunk : ) mert lefényképeztem a kocsit Baszki szerződés írás közben kicserélik a négy kereket a verdán
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz RohamDroid #36326 üzenetére
Bevett eljárás a nagy autóbazároknál. ?Megnéztétek oszt megvettétek, többet nem tudok mondani.
[ Szerkesztve ]
-
RohamDroid
aktív tag
válasz Mágus2 #36327 üzenetére
Ja és volt plusz 200 km és egy horpadás a kocsin. Holott elvileg trailerrel szállították, A teljesen átnézett műszakilag hibátlan autót. Annyira volt csak hibátlan hogy a hátsó merevítő rudak küzül 3 hiányzott és a kereszt tartónak a fülei le voltak flexelve a lengéscsillapítóról.... De erre már csak akkor jöttünk rá amikor vettünk lengéscsillapítót és hülyének néztek minket hogy a mienken nincs fül.
Feliciánál meg mondtam a gyereknek hogy és a másik kerekek nélkül mennyi a verda ? egy huszast enged ? Erre hát hogy én miről beszélek mire megmutattam neki a 2 képet amit stikában lőttem a kerekekről... Azt csak mekegett makogott és ő volt kiakadva hogy mikor csináltam képet
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz RohamDroid #36328 üzenetére
Erre van a szerződésben a 'megtentintett állpotban' rész. Simán elállhatsz a szerződéstől, ha valamit kicserélnek a verdán, mert te nem arra mondtad, h megveszed. Aki ilyen mókolásokra képes az megérdemelne egy rendes verést. Apuka nem tanította meg, akkor meg lehet tanulni felnőtt korban is, csak nehezebben forrnak a csontok.
-
ESP
őstag
2.5 V6-ra mennyi egy vezérléscsere munkadíja?
Alkatrészt nagy engedménnyel tudom bárdiból.Illetve milyen turbó van rajta? 150nyihahás
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
RohamDroid
aktív tag
válasz Mágus2 #36330 üzenetére
Megmondtam nekik hogy ilyen cigánykodás után (elnézést ha megbántok valakit ezzel a kifejezéssel.. ) akarja nekem oda adni a kocsit akkor vagy oda adja 20al kevesebbért vagy megyek haza azt kész.
Oda adták Abból meg vettem vadi újakat..
De még egy rövid sztori és leállok.. :
Amikor kerestem feliciát akkor megtekintettem egy másikat is ledumáltuk a helyet időt stb. Odamentem erre kiderült hogy ők nem is ott vannak.. Kb 6 km-re voltak tőlem ahol lakom és elmentem 60at. Oda ahol megbeszéltük Rohadékok. Édesapámmal mentem aki lassan 40 éve a szakmában van és nehéz átverni Kiszálltunk a kocsiból apa első kérdése mikor volt fújva a komplett hátulja a kocsinak ? A nepper egyből idegbeteg lett HÁT EZ NEM VOLT ÉS PFF stb stb erre apa mondta neki hogy hát látja rajta hogy máshogy törik rajta a fény stb erre Hát igen javítva volt az ív. XD na most akkor volt vagy nem ? Mindegy meg volt csinálva tehát nem volt gáz csak a fsznak akarja hülyének nézni az embert. Beültem tök rendben volt belül nem volt lelakva stb. Beindítottam nem volt szar hangja egész megvehetőnek tűnt (elsőre.). Ez után amikor körbejártuk megláttam hogy az eleje is fújva volt szoltam apának erre megkérdeztük hogy és az miért ? na akkor már teljesen kiakadt az eladó úr. Mire közöltem vele hogy megvenném de kinéztem egy másikat is a neten és megnézem azt is élőben mielött döntenék erre mindenféle válasz meg minden nélkül basszus beugrottak a kocsiba és elhúztak csikorgó gumikkal Semmi szia helo stb Idióta barom. Nem aznap barnulak le. Jól átakartak baszni.
2 perc járás után a motor úgy elkezdett morogni mint az állat össze volt csukva a kocsi egyszer az biztos és nem is gyengén. Ráadásul nem is volt jól kijavítva.. 250 ezer pénzért árulták a verdát azóta is fenn van. Hirdetés szerint kiváló műszaki és esztétikai álllapotban soha se volt javítva szervízkönyv 6 hangszóró stb a hásó hangszóró egyikéből hiányzott a membrán a fékek pattogtak nyomásra[ Szerkesztve ]
-
ESP
őstag
Uhh. Húzós.
Köszi a gyors választ.
Tiptronic mennyire bírja a nagyobb nyomatékot? Egy enyhe 30lovas emelést, +kb 70-80nm.
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #36338 üzenetére
Én is
Meg nem is értem mire lenne +30 ló??? Nem versenyautó az, hanem családi. Amire nem elég 150 paci, arra nem lesz elég 180sem.
Voltak ilyen chippes terveim nekem is, de eltettem róla. Nem hozná vissza az árát soha, élményautónak meg amúgy sem jó a dízel kombi.
[ Szerkesztve ]
-
válasz FoBCRaistlin #36338 üzenetére
Nincs vele gond, csak a váltó programját is állítani kell , mert ezek már nem olaj nyomás alapján váltanak hanem elektronikusan, és a nyomatékgörgéhez kell igazítani a váltási pontokat. Legalábbis itt Szegeden egy srác meg chipeltette az a6 kombiját, és 100k volt neki de ebben meg volt az is hogy a váltó nem sport fokozatban nem engedi 2000 fölé forogni az első 3 fokozatot. Őszintén megmondom nem értem, de ezt mondta a srác. Azóta is vígan megy vele.180le ->210 le 370 nm ->400nm lett neki.
-
Mágus2
Közösségépítő
Ha így akarsz 2.5TDI-t venni, akkor rosszul kezded.
Tedd fel magadnak a kérdést mire akarod használni. Ha lámpánál akarsz villogni vele, akkor ez nem a neked való autó, de ha hosszú utakra fogod szasználni, megbecsülve, karbantartva, akkor nem szóltam.
Ne azt kérdezd, mennyi a turbó, és mit bír csippelve. -
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz bitpork #36342 üzenetére
Inkább azt kérdezze, mik az általános problémák vele, tapasztalatok, jó tanácsok kezdő vásárlóknak. Valami útmutatót, hogyan ne vegyünk széthatott TDI-t. Ne azt, h menniyt bír csipszelve.
Az a baj, h sokan érzelmi alapon vesznek autót. Egyáltalán nem veszik figyelembe az elvárások és a valóság közti szakadékot. Az ilyen indianadzsonszok szoktak aztán sírni a vétel után egy héttel, h nem megy az ülésfűtés, xenon kell, mert a vak nagyannyuk is jobban lát, mint ők sötétben, ropognak a féltengelyek, lengéscsillapítók már csak az anyaföld szomját csillapítják egy kis olajjal..stb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Mágus2 #36343 üzenetére
Hááát...én ha vkit érdekelt eddig a passat , akkor magam ellen is beszélve mindnekinek elmondtam hogy merre meddig. giigz , Ck. , Kalandor és sokan mások is elmondhatják hogy nem rejtegettem semmit. Én is elvárom h ha veszek, akkor azt ismerjem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs