- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz FoBCRaistlin #20746 üzenetére
olaj égésbe igazatok van
viszont ha felrobbant a turbo tiszteségesen onnantól kezdve teljesen mindegy...
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Babetta-X
senior tag
Szia! Ez elég nagy baromság. Gondolom olyan hangot hallasz, hogy csak kattog az önindító, vagy üresben teker, de nem húz be. Ez sokféle hiba lehet.
Egy ilyen "fiatal" autóban én kizártnak tartom, hogy tönkremennének a dugattyúk, gyűrűk stb.. Szerintem vidd el másik szerelőhöz. De egy kompresszió mérés sem nagy cucc, bár lehet egy nyomásveszteség mérés még inkább jobb lenne, de az általad leírt hibákból én baromira nem következtetnék ilyesmire. -
-
tomej
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Azt gondoltam, ha ez a probléma 'közismert' ahogy azt a szerelő állította, akkor itt a fórumon már volt szó róla.
Üdv. -
dízelracer
őstag
OFF: a hideg kiráz a hangjától. Brutál... Porsche 997 GT3
-
tomcsi23
veterán
válasz dízelracer #20760 üzenetére
Má mé lenne itt off
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz dízelracer #20760 üzenetére
Hát nekem 8 V8
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz dízelracer #20763 üzenetére
Tán a Suzuki AG-hez tartozik vagy mi?
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz dízelracer #20763 üzenetére
Na attól a visszahörgéstől vagyok rosszul... kész halál.
amikor váltáskor elveszi a gázt.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Manitou
veterán
válasz tomcsi23 #20768 üzenetére
Ha telepakolom a kocsit parkettával nekem akkor se eszik 16-ot
Munkatársamnak volt egy öreg 1,6 benyás gépe, az télen bekapott 16-ot Nyáron meg 13-at normál használat mellett.
ilyen volt neki, csak 1,6 benya[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz Manitou #20769 üzenetére
Hm, 2 literes "lovarda".
Dugóban, elaraszolva kb 5 km-t 1 óra alatt, már pedzegeti a számított fogyasztás az alábbi értéket. Ha csak tolom-gurulok-fékezek, még nem ment fel addig.Fboy: lehet akármi is, vagy csak simán többet iszik: a benzint elégeti, az alkoholt meg védőitalnak használja ebben a hidegben.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
Biztos rövidtávokat mész azért annyi.
Nekem is sokat eszik városban, 8,5-9 körül nyáron, Télen meg +1liter minimum
De ez csak egy kis 1.4. Országúton viszont 5,8-6,0-ból is eljár 4 fővel +csomagokkal megpakolva 100-120-as tempóval. Szóval a város rövid távval kombinálva elég fogyasztásnövelő.[ Szerkesztve ]
-
Uzmany
őstag
Az ebc fékbetétről és tárcsákról van valami infótok?
Vettem ma, állitólag fékpor semmi v. minimális, no meg egyéb jó tulajdonságai is vannak.
Brembo Max tárcsák-hoz kerül.
Kiváncsi vagyok...® visions created with passion
-
tomcsi23
veterán
-
Uzmany
őstag
válasz tomcsi23 #20776 üzenetére
Köszönöm mind2-nek.
A nyikorgásra rákérdeztem. Az attól van, hogy felüvegesedik a betét a felgyülemlett fékportól. Ezért javasolt a mart féktárcsa, mert onnan a szennyeződés stb könnyebben távozik.
Brembo-t nem igazán akartam, de 40% kedvezménnyel nem tudtam otthagyni® visions created with passion
-
Uzmany
őstag
válasz FoBCRaistlin #20777 üzenetére
Pont ezt akartam elkerülni...
Mennyire elég a garnitúra betét Neked?® visions created with passion
-
tomcsi23
veterán
válasz Uzmany #20778 üzenetére
Újkorától csinálta a nyikorgást, de olyan 10-15e km után kezdett alábbhagyni. Szal nem sokat kell kibírni.
Persze, az is lehet, hogy nem lesz semmi hangja, akkor örülés van. Meg volt "félnyikorgású" verzió is, csak enyhe fékezéskor csinálta....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Uzmany
őstag
válasz FoBCRaistlin #20781 üzenetére
Akkor az ne rossz. Azt állitják, hogy sokáig birja nagyon. Szép nagy számot mondtak mellé, de azt le sem merem irni
A Textar az jó. Kerestem is, de nem találtam eredetit.
[ Szerkesztve ]
® visions created with passion
-
rob210
nagyúr
Nekem a mintex betétekkel sincs semmi bajom.
Most cserélek a napokban pofákat is azok is mintexek lesznek.
Kellemesen csalódtam bennük.,
Reggelente hidegen kicsit nyikorog de 2-3 fékezés után bemelegszik és utána semmi bajom vele.Renault power
-
tolts.hu
őstag
Mekkora király kép!
Nekem mint Seat-osnak, megdobogtatta a szívem.
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Manitou
veterán
válasz Babetta-X #20793 üzenetére
Az szép lehet.
Én elég sokat motorfékezek. De hihetetlen mennyi hülye van, megy bele a másik seggébe fékez, gázt ad fékez, már beleég a retinámba a féklámpája, annyit villogtatja, ahelyett, hogy tartana egy normál távot és elvenné a gázról a lábát. No mindegy ő dolguk, a fékek is hamarabb lesznek cserések -
rob210
nagyúr
válasz Manitou #20794 üzenetére
Én is szeretek egy adott tempóban gurulni, csak akkor húzom fel magam, amikor az ügyeskedők látva, hogy szépen gurulok a piros lámpára nagy gázzal bevág elém mert pont befér szerinte ezzel engem vészfékezésre kényszerítve.
Ilyenkor van az hogy szabad vagy sem felnyomom a zárófényt aztán ki is áll előlem hamar a gyökér parasztja.
A lényeg csak az hogy hiába akar az ember Európai szinten vezetni ha a Magyar közlekedési kultúra a béka picsája alatt van 4 el.Renault power
-
Babetta-X
senior tag
válasz Manitou #20794 üzenetére
Én sem értem, hogy némely ember a tök üres úton, ha látja, hogy piros és a gyalogosoknak meg vígan zöld miért mennek ugyanúgy tovább 60-al, majd a lámpa előtt pedig fék mint az állat. Sosem fogom ezt feldolgozni. Azt mondják a legtöbb vezető csak a kocsi elég az útra és attól csak kis távolságra koncentrál, és vannak a tudatos vezetők, akik pedig előre gondolkoznak és felmérik közben nem csak azt ami van, hanem azt is ami lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Babetta-X
senior tag
Legyen egy kevés skoda is, ez egy haverom 120-as skodája, szerintem valamennyire rajta keresztül szerettem bele a 120-asokba, ami ezután volt neki az egy egyedileg épített (nem homashitából) 120-as volt, felícia motorral, na hát az aztán tényleg egy élmény volt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6