-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Na végre elvitte a kereskedő a kocsit... Nagyon korrektnek tűnt, meg kaptam egy új skoda fábiát csereautonak... Ilyen fos kocsit még soha nem vezettem. A kuplungot olyan nehéz benyomni, hogy azt el sem tudom mondani...
-
dízelracer
őstag
válasz makaveli666 #20401 üzenetére
Az semmi. Haver nyáron 50percet araszolt egy 3tárcsás versenykuplunggal szerelt Audival a Hungárián mert elgombáztak egy robogós mukit. Na az még fasza lehetett. Mint ha direktben nyomkodnál egy malomkövet a pedállal. Zorall egy cucc...
-
makaveli666
senior tag
válasz dízelracer #20402 üzenetére
awww. az biztos kemény lehetett, nekem a délután 6 órási dugótól bedurrant a vádlim
-
VR6-Fan
veterán
puhányok vagytok mind
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
tomcsi23
veterán
válasz makaveli666 #20401 üzenetére
hát milyen fábia az, tán RS?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz makaveli666 #20406 üzenetére
Gyúrni kell vazze.
-
VR6-Fan
veterán
válasz dízelracer #20407 üzenetére
kicsit megrugdalt szerkezettel (meg ugye nem olajos, hanem bowdenes a technika..), szinter kuplunggal se fenékig tejfel az élet
meg 800le-vel nehezebb lefulladni, de persze kétség se fér hozzá hogy páros lábbal kellett nyomkodni a kuplungot"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
VR6-Fan
veterán
válasz dízelracer #20410 üzenetére
160 képest köszi
-
Templomegere
senior tag
uraim ! Elkészült a audikához a chip tuning , már csak be kellene ültetni az agyába az új "bios"-t Készítője szerint max 20le lesz a nyereség és némi fogyasztás csökkenés , na meg persze egy kis + nyomaték . Lehet ma bele aplikálom a lelkébe . Így talán átlépi a lóerők száma a bűvös 200-at ...... nemhiába na ezek a jó kis szívó motorok a lehetőségek tárházai
-
tomcsi23
veterán
válasz Templomegere #20412 üzenetére
Toljál rá egy csigát.
Amúgy külön ahhoz a kocsihoz lett írva vagy csak "levett egyet a polcról..."...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
Srácok, 14-16-10 kerületekben valami méh vagy vastelep, ahol van hídmérleg? Holnap du. arra leszek, s szeretném leméretni a kocsit, de az eddigi találatoknál csak: "kézzel pakolunk", "kicsike mérleg van", "hogy mit akar???", "benne van a forgalmiban..", s hasonlókkal dobtak vissza.
-
tomcsi23
veterán
válasz misimagaki #20415 üzenetére
Igazán köszi, de sajna, nem nagyon járok arra amúgy sem.
-
tomcsi23
veterán
válasz rob210 #20417 üzenetére
Jah. Bár a zasszonnyal leszek, viszem Sashalomra 3-ra, majd onnan elugrok valahova leméretni, aztán vissza érte, majd góhóm. Ha esetleg...egy pacsira összefuthatunk, de sok időm nem lesz holnap.
Egér: na az úgy a jobbik verzió. Pattintsd be, aztán kéne vele menni pár kört, s nézni szintén a géppel. Esetleg utána finomra hangolni a szoftvert, de gondolom, utóbbi nem opcionális.
Reméljük, megy majd, mint a mérgezett Egér....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Templomegere
senior tag
válasz tomcsi23 #20419 üzenetére
nem várok csodát tőle , sőt , szerintem alig fogok észrevenni valamit , de majd kiderül . Ebbe a kocsiba ez a 193 le öreg v6 motor éppen arra elég hogy megfelelően mozgassa , de messze nem sportos kocsi . na bumm most lehet lesz 210le , nem fog kopogni a szemüregem gyorsításnál
A remény hal meg utoljára
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Templomegere #20421 üzenetére
Majd csapassunk egyet!
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Kickass
őstag
válasz FoBCRaistlin #20422 üzenetére
mindig csak a raccsing
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #20424 üzenetére
Ő beszél, azt 2havonta kell neki olajat cserélnie.
-
Templomegere
senior tag
válasz FoBCRaistlin #20422 üzenetére
futóműve viszont nagyon jó , S-es futómű terpeszkedik alatta, ezért alacsonyabb a többinél rendesen , lehet is vele olyanokat menni hogy öröm és bodogság . Egy Vigándpetend Tapolca mókában mindig benne vagyok
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Templomegere #20427 üzenetére
Vasárnap reggel megyek Kanizsára, szal azon a vonalon közlekedek.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
-
Templomegere
senior tag
válasz FoBCRaistlin #20429 üzenetére
vasárnap hazafelé fogok tartani Egerből Mercivel
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Templomegere #20433 üzenetére
Mikor?
-
rob210
nagyúr
válasz Balupapa #20431 üzenetére
Megmértük.
1400-lett.Egyébként meg szép autó jó autó csak hát na "nagy" autó.
Amit a fenntartási költségére értekPersze ez még az elfogadható kategória de a tököm tankolna egy olyan autót ami megy szépen csak 1/3-al többet fogyaszt,mint az enyém és a futóműve bazi kemény.
PEACE Tomcsi
Legközelebb megyünk az enyémmel is egyet majd megérzed mi az a nyomatékszegény családi kényelem
Renault power
-
Balupapa
senior tag
válasz rob210 #20435 üzenetére
Az nem kevés
Ha csak 1/3-ad fogyaszt többet még nem is sok
Apropó fogyasztás, ma sikerült rekord döntenem Budatétény-Kipest/Vas Gereben u
délben, városon belűl, csekély forgalommal háztól házig 3,3L/100km. Lassan kimatricázom a hátso ablakra hogy hibryd's sucks
(nem, nem toltam )(Du voltam szerelőnél, kicserélték az intercoolert, valószínűleg megúszta a turbóm)
holnap jön a klímás kör[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
VR6-Fan
veterán
hüm kicsit el van már lustulva a golf
-
Templomegere
senior tag
válasz FoBCRaistlin #20434 üzenetére
mikor jövök hazafelé Vasárnap ? nem tudok sajnos pontos időt megadni , Egerszalókon leszünk reggeli után Bp , és majd valamikor go haza . De nem az audival leszek hanem az öreg mercivel . Veterán Merci találkozóra megyünk
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz Templomegere #20443 üzenetére
Ok, fenébe.
Egyszer gondolok egyet aztán csak leugrok tapolcára.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
válasz rob210 #20435 üzenetére
Ja, lemértük, 1400, de az velem együtt.
Amúgy nem para, lassan jön a téli gumma, azzal egész komfortos lesz.A fogyi meg ilyen, szerintem ez se gáz, főleg, hogy pár mérés is benne van. Igaz, azon a körön tuti lement annyi benzin a torkán, amivel Te megjárod Szegedet.
Balupapa: kitolhattad volna a bringád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest