Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • focvis

    veterán

    Arcoskodok itt a fórumban, hogy tyuning gyertya, miegymás... erre mi történik egy órával később? Indulok hazafelé, 500 méteren belül az Üllői úton EPC lámpa, elmegy az erő, majd check engine... :DDD Előadásjelzővel a buszsávon elcsullankodtam az első keresztutcáig, ott megálltam.
    Tyuningbox ki. Utána maradt a check engine, de normálisan ment, elmentem a feleségemért, majd postára, majd benzinkútra (7,44). Így pár indítás után megszűnt a check engine is. VCDS - szokásos hibák, szívócső nyomás valószínűtlen jel, motornyomaték érték felfelé túllépve. Hideg időben elő szokott fordulni, de inkább csak télen, tegnap nem volt probléma vele. (Csak akkor fordul elo, ha bent van a box.)

    Magyarán inkább nem szeretnék nem ebbe szánt gyertyával próbálkozni. :R

    molnarpeter: A legolcsóbb a "Kamoka", 2300 Ft.

    rob210: Gyári cikkszámosat tervezek bele (olajszűrő, levegőszűrő szintén). NGK szimpibb, de a Bosch olcsóbb.
    A mostani gyertyát nem tudom milyent raktak bele (maszek szerviz), azóta 37 ezer km ment az autóba. Lassanként cserélni szeretném, biztos ami biztos alapon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák