- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz t_a_m_a_s #51495 üzenetére
Na neee! Hol a kamera?
Akkor most a magyar válogatott kijutott a bajnokságra?Nem tudom, hogy ennek most örülni kell-e. Inkább adnám a bérüket a kórházi dolgozóknak.
Studi:
Ez bizony szemrevaló, no![ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
-
Byk01
őstag
válasz aleister #51501 üzenetére
Vasárnap még lesz egy visszavágó itthon, ahol kaphatnak egy 5-öst*, aztán sanyi, de jelenleg ez egy jó eredmény idegenben.
*mivel már az első meccsen is elfáradtak a komoly terhelést nem bíró játékosaink, erre van is némi esély
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Studi
veterán
válasz aleister #51501 üzenetére
Vasárnap lesz még egy visszavágó itthon, a Grpupamában. Azon fog eldőlni.
Azt ugye tudod, hogy ők nem az államtól kapják a bérüket? Igen, ha kijutnak, biztos fognak kapni valami prémiumot, jutalmat, mint minden más sportág képviselői, de azzal nemigen lehet megmenteni az egészségügyet. A stadionépítés az igazi ellenség, nem a válogatott szereplése. -
Novics
senior tag
válasz t_a_m_a_s #51495 üzenetére
Nem fanyalogni akarok, mert tök jó, hogy nyertünk, de nem rajtunk múlott a dolog. Csak az első félidőt láttam, de a gól után nem is nagyon volt nálunk a labda, folyamatosan védekeztünk. Félek tőle, hogy vasárnap nem lesz ilyen szerencsénk.
Péntek 13? Tegnap este volt egy nagy "városi" - ha-ha-ha - áramkimaradás, aminek utána a gépeink el akartak indulni. Egyszerre az egész irodasoron. Ez szépen levágta a főbiztosítékot. Aztán netünk nem volt. Már hívtam a szolgáltatót, amikor azért csak ránéztem, és nem világított egyik led sem a modemen. Kikapcs, bekapcs, hátha. Semmi. Még jó, hogy volt egy ugyanilyen típusú a szekrényem mélyén. Kicseréltem, és voilá! És remélem most már nyugi lesz. Be kéne fejezni a szakdolgozatomat.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Novics #51505 üzenetére
Nálam csak a háttérben ment a meccs, annyira nem mozgat a foci, de mivel nem aludtam, a végeredményre azért kíváncsi voltam. Az utolsó 10 percet néztem, ott már teljesen szétesett volt az egész játék, csak a szerencsének köszönhettük hogy nem kaptunk gólt...
Holnap majd jól beletépünk...
-
|AP|
veterán
azért azt tegyük hozzá, hogy bármi is lesz a visszavágón, az előre lesajnált válogatott, több mint 30 év után megverte idegenben a jóval esélyesebbnek tartott Norvégiát, ahol népünnepély volt, amikor minket kaptak a sorsoláson.
Persze, kellett hozzá szerencse is, de akkor is a norvégok 0, azaz nulla gólt lőttek, mi meg egyet.
Szerencse is kell ehhez a játékhoz... ha Észak-Írországban a 93. percben máshogy pattan a labda, akkor nem is kellett volna pótselejtezőt játszanunk, hanem már rég kint lennénk. -
aleister
veterán
Anita nyáron kórházban töltött egy hetet. Egy napnak indult, de annyira le volt terhelve a műtő, hogy végül egész héten bent fogták. Már ez is magáért beszél, de itt van még pár elemi dolog:
- mellette a néni hugyos lepedőn feküdt, mert nem volt másik
-.közölték velünk már az elején, hogy fájdalomcsillapítót vigyünk be, mert nemigen fognak tudni adni...érted...kórházban
- olyan apróságok, hogy wc-ben papír vagy kézmosó nyál teljesen felejtősVolt valami húszoniksz milliós prémium fejenként a kijutásért cserébe. Gondolom ezt megkapja az egész csapat. Cserékkel együtt. Aztán az edző, gyúró meg ki tudja ki még. A fentiek fényében nekem teljesen mindegy, hogy kitől kapják, sokkal-de-sokkal jobb helyen lenne az a rakat pénz az egészségügyben. Elég sok lepedő és szappan kijönne belőle.
Persze a stadionépítés is mumus.Szerintem a következő turnusban indulok a választásokon. A kampányom egyetlen pontot fog tartalmazni: egy fillért sem költ ezentúl az állam focira.
-
Studi
veterán
válasz aleister #51508 üzenetére
Még mindig kevered a szezont a micsodával. Az európai labdarúgó szövetség ad egy rakás pénzt az EB-re kijutott válogatottaknak. Ennek egy részét kiosztják prémiumként. Szerinted nem lenne furcsa, ha ebből vennének lepedőt?
Értem én, hogy ha azt mondod, hogy nem kellene támogatnia akkora összeggel a magyar szövetséget az államnak. De akkor te másról beszélsz.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #51508 üzenetére
Igen, a magyar kórházak többségében ez van, de nem újkeletű a dolog. Mi szülés előtt 3 oldalas listát kaptunk arról mit kell bevinni a kórházba (Sote II). Pedig egy elég jól felszerelt meg éppen felújított kórházról van szó.
A Bethesdában még rosszabb volt a helyzet, de még egészen kultúrált. De pl ott a János kórház, párom sajnos nem egyszer töltött már el ott hosszabb időt...
De mondok ellenpéldát, bár fizetős, Dr Rose. 5*-os hotel szintű, brutál jó szobákkal meg ellátással. Napi 70-ért és az még csak a szoba... tavaly októberben párom bokaműtétje egy autó árával volt azonos...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
Tegnap cikkeztek arról, hogy a norvég focisták keveslik a kijutásért ígért gázsit. Végül megduplázták a bérüket. Ezt nem az európai labdarúgó szövetség biztosította számukra. Ebből feltételeztem, hogy a magyaroknál is van egyéb forrás is.
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
psycroptic
őstag
-
Real_Necro
veterán
Jó hétvégét mindenkinek!
Szerk.:
Tudom Merci, nincs rajta bugyi...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
zool1
őstag
válasz Real_Necro #51521 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Nem lehetne ezeket a csajos kepeket atpakolni vmi mas topicba?
Atok
-
*Ropi*
félisten
Szerencse, hogy ez nem a munka után kikapcsolódásra vágyó nőgyógyászok topicja, mert akkor már minimum olyan vérengzés lett volna itt is, mint Párizsban az éjjel...
(#51525) jjeahh: Kevered valamivel, az nem ez a topic volt: itt nincsenek hatalmas strandlabda dudák.
Legalábbis Necro szerint.[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #51502 üzenetére
Hagyjál már a hülyeségeddel, tudod jól, hogy nem konkrétan a bugyi hiányáról szólt az a hsz-em
Foci téma
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz atok666 #51523 üzenetére
+ Studi
Ok részemről a következőket linkelem.
Merci:
Itt csak kapusokat látni...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #51528 üzenetére
Ehh úgy látszik az előző maradt a vágólapon, szóval foci téma (görögöknél ideje meghúzni a határt és szigorú előszűrést bevezetni + a már átjötteteket gyorsított eljárásban átvilágítani+ a nem háborús országból jötteteket hazapaterolni)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #51528 üzenetére
Én is kellemesnek tartom a témát, hidd el, és szívesen nézem is őket, csak egyszerűen nem lehet melóhelyen végiggörgetni a topicot.
-
Real_Necro
veterán
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #51532 üzenetére
Majd pár év múlva, ha a gyerek ott toporog mögötted, más lesz a hozzáállásod
Holnap majd jól beletépünk...
-
Larry303
addikt
válasz t_a_m_a_s #51534 üzenetére
höhö sztem ez hülyeség
pont tegnap nézegettem topicot, jönnek a lányos posztok, kisasszony mellettem, aszondja meztelengida
jót röhögtem...ameddig ízléses, stb ezerszer megebszéltük semmi gond, ez legyen a legnagyobb rossz ami velük történik...nem engedjük tévézni stb, de míg eljutok vele oviba lát ilyen csajokat buszreklámon, plakáton stb stb.
melohely inkább más egy kicsit, mert nem tudod kimagyarázni, hogy ez nem az csak az offolos topic de tényleg nem csajokat jöttem fel nézni, úgysem hiszi el senki[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #51534 üzenetére
Unokahugommal történt, hogy egy vendégségben megpillantott a garázsban egy csajos naptárat, ahol a nénik teljesen ruhátlanul (de persze nem széttárt lábakkal) pózoltak.
Megkérdezte papájától, hogy miért nincs rajtuk ruha? Faterom gyorsan kapcsolt és annyival nyugtázta, hogy: "- A néni annyira szegény, hogy még egy bugyira sem telik neki..."Persze mi jót kuncogtunk, unokahugom meg elfogadta és már nem is érdekelte tovább...
-
Novics
senior tag
Látom fotós topikokat már nem is nagy olvas a díszes társaság.
Gratula fi:zi'k-nek!A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
rbalint88
addikt
válasz Novics #51538 üzenetére
Gratula a fizikusurnak innen is!
Ma munka volt, aztan vendegseg, most ertunk haza. Holnap takaritas, szulinap, kutyasuli, vendegseg. Jo lesz az a szabi jovo heten
Ja es a movember jegyeben negyhetes szulinapjat unnepli a borostam, mar siman megvan az ot ev kotel fej
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #51539 üzenetére
Grat fiziknek!
Én ma penge alá állok, így nem mehetek házat nézni. Úgy néz ki talán szerdán már szerződünk és elkel a lakásunk, jövő tavasszal meg folytatjuk Maglódon.
-
psycroptic
őstag
Ha itthon veszek egy kártyafüggetlen telefont azt egy külföldi SIM-kártyával is fogom tudni használni? Sügér vagyok hozzá. Az odáig világos, hogy itthon a három(4) szolgáltató közül bármelyikkel tudom használni, de ez vonatkozik az országon kívüli szolgáltató(k) SIM kártya használatára is?
PSNID: Tomy83PS
-
Mercutio_
félisten
válasz psycroptic #51542 üzenetére
Nem tudom, hol akarod használni, de az angliás / németes topicban és esetleg a konkrét telefon topicjában tenném fel a kérdést.
necro : Ha nem titok mennyiért és milyen feltételekkel sikerült eladni és mekkora/milyen lesz az új pecó?
-
rbalint88
addikt
válasz psycroptic #51544 üzenetére
A kártyafüggetlen pont azért az hogy bárhol a világban használhasd. Persze ahol ugyanazokat a frekvenciákat használják, de ma már ez egyre kevésbé gond
-
aleister
veterán
válasz psycroptic #51542 üzenetére
A legegyszerűbb, ha dual slimest veszel. Az tuti, hogy kártyafüggetlen.
-
aleister
veterán
válasz psycroptic #51548 üzenetére
Az teljesen mindegy. Ugyebár egy szimpla SIM-es telónál a szolgáltató tudja, hogy csak az ő kártyájával fogod használni a készüléket. Dual SIM-es esetében az a koncepció, hogy bármi mehet bele. Innét kezdve nincs értelme a limitációnak.
Én egy Kínából rendelt készüléket használok hazai kártyával.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest