- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
Amúgy mindenkinek boldogat, békéset. Este 5 és 9 között háromszor keresett valaki a céges telón. Nem vittem magammal a családlátogatásra. Bekaphattya.
-
Lassú Víz
addikt
válasz rbalint88 #52897 üzenetére
Tényleg jó írás, de szerintem nem most van itt az ideje. Inkább november elején kell ilyesmiről elmélkedni a mécses és virághordás helyett. Számomra megdöbbentő az a zsibvásár ami olyankor a temetőkben van. Most örülni kell azoknak akik még vagy már velünk vannak. Különben beülsz a melegvizes kádba egy borotvával.
Nálunk sem dívik a drága ajándékozás (nem is nagyon lenne miből), és mostanra "vén" fejjel magam is sokkal többre értékelem azt, ha valaki a szeretetét fejezi ki egy aprósággal ami nekem szól, mint azt ha valaki utasítja az inasát, hogy küldesse el a toronyórát lánccal egy nyomdai egyen kísérő cédulával. Amit mindenképp kerülünk, hogy olyan dolog legyen az ajándék, amit amúgy is esedékes megvenni.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Lassú Víz #52903 üzenetére
Hm én a bejglizaba + pálesz mellé ma estére beterveztem, hogy újranézek pár olyan jó öreg lynch filmet mint az eraserhead vagy blue velvet, ezek szerint számítsak rá, hogy utánna lancfűrésszel fogom felszabdalni magamat savval teli kádban?
Amúgy [link] nektek is!
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #52903 üzenetére
Nnnna, az a másik "ünnep" amitől a lábrázás kerülget.
Mindazok akik egész évben tojtak "szeretteikre" elindulnak demonstrálni és jobb esetben nem törik össze se saját, se mások autóját.necro :Ennyire gyenge poént még tőled se vártam, pedig középső neved sose a "vicces" volt.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #52898 üzenetére
semmi, csak Veranak az elmult 1 hetben volt 2 nappalos, meg 4 ejszakas muszakja (13 ill 12 oras) Patrik szarul aludt a 4 ejszaka alatt, ennelfogva en sem a kipihentseg szobra vagyok, raadasul dubai kolleganot helyettesitem a heten meg mult heten, fasszopo tevebaszok nem allnak le, a tervezett nyugodt munkanapok helyett a tokom elhagytam,hogy nagyjabol up to date legyek, h-cs-ig dolgoztam a heten, meg tegnap ugyan lelepnhettunk 1kor, de ki kellett mennem utana Howth-ra halert, aztan meg sorert, aztan 2,5k tokehalatfilet megnyuzni, bepanirozni,kirantani, kozbe karcsony,ajandekbontas, anyamekat bamultni 2oran keresztul skype-on (42" -re kiteve)... mondjam meg...raadasul ma mentunk volna valahova szabadba kirandulni, erre esik az eso
legalabb lesz egy igazi pihis nap ma, vegre beuzemelem az uj NAS-t.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #52906 üzenetére
Nem hangzik túl jól... új nasról majd várjuk a beszámolót. Régit meg ne dobd ki, jó lesz nekem alkatrésznek.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #52907 üzenetére
Már sul a sajtos pogácsa, ecetes hal is jó már, Patrik is aludt egy jót, szoval össze raktam a nast
Adatok, ffp, tm feladatok, minden megvan, csak most épp az admin felületet nem érem el
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
t_a_m_a_s
addikt
Ja, amúgy meg már most tele van a tököm az egésszel... Gyakorlatilag múlt szombaton kezdtük a kanosszajárást / vendéglátást, és január 2-ig minden nyühes napunk be van táblázva. Vendégek jönnek vagy vendégségbe megyünk. Dec.15-től szabin vagyok, negyedikén úgy megyek majd dolgozni mint a mosottfos...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #52910 üzenetére
Nekünk nyugis, tegnap voltunk párom szüleinél, ma párom papáját látogattuk kórházban (gyerkőcöt rábíztuk mamira), holnap itthon, vasárnap szüleim jönnek, aztán ennyi a karácsonyozás, két ünnep között még egy két barát ellátogat hozzánk. (Zalát meg így bátyámékat és egyik dédit most távolság miatt ki kellett hagynunk)
Tegnap szegény Dávidunknak annyira sok volt a látvány meg újdonság, hogy f10kor kidőlt, reggel 3/4 8kor ébresztgettük, hogy már jó lenne, ha enne... persze közben meg hízik mint a kölyökgólya, már 6460gr, aztán alig múlt 3 hónapos.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
törölt tag
Skacok, a Vikings milyen ? Trónok után meg kellene néznem lehet, így a nagy bejgliemésztő szezonban..
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #52917 üzenetére
en asszem a Sky-on belefutottam a masodik szeria x epizodjaba, namondom, bazzeee, ezaz, nezzuk meg elorol. hat s01e03-04 utan mar elmaradt a lelkesedes. lehet, ra kene szanni meg egy par epizodnyi idot.
-
Real_Necro
veterán
Másnak is fáj a feje? Komolyan valami front van és érzékeny rá az egész família...
Ja, meg sütöttem fűszeres browniet. Még gyakorolnom kell mert kicsit szárazabb lett a kelleténél, valamint a receptet is fel kell javítani, mert elbírna többet a fahéj, kardamom, koriander, szegfűszeg adagokból. Ellenben elég jó kakaós, pedig csak étcsoki kell hozzá.
-
rbalint88
addikt
válasz #40935168 #52921 üzenetére
Már csak a vikingnéni miatt is érdemes nézni
Necro: nekünk is fájt a fejünk reggel. Már olyan szintű szénhidráttúladagolásban vagyunk így a második nap végére, hogy jövő karácsonyig megint nem fogom igényelni a sütit
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #52924 üzenetére
Tegnap voltam úgy, hogy már nem kívántam a sütit, de annyira jó zserbót készítettünk párommal, hogy este még maradt két sor (széle), amit nem tudtam a tányéron hagyni. Na utána pörögtem mint a taxióra. Most meg ugye a brownie...
Párom baba miatt most semmit nem eszik amiben kakaó vagy dió, stb van, így rám vár a nemes szerep, hogy asszimiláljam az édességeket. Igaz idén nem sütöttünk túl sok mindent, csak a felsoroltakat meg egy kis amerikai kekszet, bár abból már 2x is...
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #52925 üzenetére
A sütiknek egyetlen rossz tulajdonsága van, hogy maguktól eldiffundálnak az asztalról.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
válasz *Ropi* #52926 üzenetére
Nálunk a csoki szokott "párologni".
Egyébként túrós pogi meg pepsi light keddre betervezve.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #52927 üzenetére
Csoki, süti, csokis süti egy kutya.
Ha véletlenül nem kaptok, akkor Zero-val is működik a motor.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
-
spanyoll
addikt
Addig nyígtam itt nektek a gyerekvállalás meg a hozzá szükséges nőszemély témájában, míg két post között rájöttem, hogy JÉÉÉ, van itt valaki aki pont tökéletes lehetne
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #52922 üzenetére
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #52931 üzenetére
B
Madgie:
A többi nem publikus, vagy láthatjuk az előzményeket? Csak hogy könnyebben eldönthessük kinek van igaza.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #52935 üzenetére
Oly E-1-et árult, 14-54-gyel, 40-150-nel, FL-36-tal. Többen beírták neki, hogy túlárazta, én csak annyival egészítettem ki a sztorit, hogy egy évek óta halott rendszerbe kevesen lapátolnának sok pénzt.
-
Studi
veterán
válasz madgie #52938 üzenetére
Aki nemigen ismeri a rendszert: az E-1 váz szokott 25 körül gazdát cserélni manapság, a 14-54 az olyan 45-50 max, a 40-150 20 körül ér, az FL-36 sima verziója 20-25 szintén. Szóval összesen max 115-120, egyben persze nyilván ennyit nem lehet elkérni érte, az még olyan -10-15%. Ezt árulja egyben fix 170-ért.
Szerintem többen teljesen kultúráltan szóltak, hogy sok, erre jött privátban az a reakció, amit Mazsi kitett. Egy hölgy is megkapta a magáét, szintén hasonlóan kultúrált stílusban.
-
rbalint88
addikt
No, kis karácsonyi ajándék a Microsofttól: sikerült elérniük, hogy a júliusban megjelent rendszerük decemberben használható lett egy fél millás listaárú laptopon. Konfetti, fanfárok, üdvrivalgás, pukkanjon a pezsgő!
Eddig ugye nem ébredt fel a kijelző altatásból, most ez a hiba kiküszöbölődött, remélem más nem jön elő. Az újítások tetszenek, remélem most már jól fog működni a rendszer.
De azért az ördög nem alszik, megtartom az egy hónapos visszalépési lehetőséget -
törölt tag
válasz rbalint88 #52924 üzenetére
Nekem a gonosz főnök nője jobban adja (Még csak S01E01-et láttam, neveket nem tudom)
Egész nap fájt a fejem, pedig nem vagyok fejfájós. Nem tudom, mi van a levegőben. Végül átmentem egy ismerősömhöz, kávé, két menet, rendben is van minden, elmúlt minden bajom (De tényleg). Ajánlom mindenkinek. A kávé az agyi ereket tágítja, a nő egyéb ereket.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #52948 üzenetére
Tussé 😈
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #52948 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest