- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
.: JuSzT :.
addikt
-
Lassú Víz
addikt
válasz .: JuSzT :. #34803 üzenetére
Kár, hogy hőálló kesztyű kell hozzá, és fél óráig bírja az akku
De a 4 mag 2,5 GHz-en nyilván eléggé fogyaszt is. Egy-kéthónaptelefon generáció, és nem lesz olyan készülék ami ne tudna ennyit, de ma még szerintem túl nagy ára van ennek a teljesítménynek.[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
m3ss
veterán
válasz Larry303 #34774 üzenetére
haha, el tudom kepzelni a gitaros fejet. cipruson csinaltam keresztelon egy timelapset sj4000-rel. felraktam a szoszek tetejere az egyik gyari rogzitovel ami nem volt meg hasznalva. negyed orat feszegettuk, vegul sikerult letorni a talpat. a tappancsot meg otthagytam a templomban, nem tudtam hirtelen semmivel se leszedni
eleg jo gitarszolokat tol a stevie bacsi.
fizik es mi a terv orson? hozzatok mennenk?
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Mercutio_
félisten
válasz .: JuSzT :. #34801 üzenetére
A basic vagy a premium verzió?
Egyáltalán hangzásban van difi?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz .: JuSzT :. #34807 üzenetére
Az a "prémium" néven fut itthon, gondolom az volt az előző verziója amit basic néven árulnak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
*Ropi*
félisten
válasz Mercutio_ #34808 üzenetére
Ezek ütnek rendesen:
"Apu megkapaszkodik a bimbóiban a zuhanástól való jeges félelmében..."
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
-
TayRol
nagyúr
Na, a mai naptól én is beléptem a szifonosok táborába egy 5s-sel. Eddig jó.
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #34779 üzenetére
Kellemes a korábban linkelt bor. Kissé savas, de ízre, illatra, színre teljesen vállalható.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #34822 üzenetére
Egy dologra vagyok kíváncsi amúgy, az az, hogy szaggat-e néha vagy sem. Bármilyen téren (játékot leszarom, az most irreleváns tehát).
Mert mindenki azt mondja, hogy nem, aztán nemrég belefutottam két olyan véleménybe is, hogy igen."Super perfundo on the early eve of your day."
-
rbalint88
addikt
válasz spanyoll #34823 üzenetére
Szaggatasnak nem mondanam, neha megakad egy pillanatra (kb ugy, mintha egy 24fps filmben 3 ugyanolyan kepkocka jonne egymas utan), de ez is csak ket eroforrasigenyes alkalmazas kozotti valtaskor es ritkan fordul elo. De fagyas, "xy alkalmazas leallt, sajnaljuk" nincs.
-
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #34824 üzenetére
Érdekes. Még két dolog, ha már felmerült, aztán ígérem, hozok egy segges fotót.
1: mondjuk 2 év után mennyire kezd el esetleg szarakodni, vagy továbbra is pöpec és nem kell újrarakosgatni.
2: ha jön új OS, aztán még egy újabb, akkor a régivel mi van? Kuka, vagy simán használható mondjuk még a 4S akkor is, ha kidobják a 7-est?
+1: Google cuccait allaround jól kezeli? Droidban ugye alap, hogy a mail kliensektől a mapsig minden alapból van és jól optimalizált viszonylag, de iphone hogy szereti hogy nem?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
rbalint88
addikt
válasz spanyoll #34827 üzenetére
1: ha nem szemeteled ossze mindennel, akkor nem kell ujrarakosgatni. De ha felraksz uj foverziot, akkor erdemes clean installt csinalni, appstorebol letoltogetni a cuccokat ujra es csak a beallitasokat, adatokat visszatolteni.
2: erdemes felrakni mindig a legujabb rendszert. Nagybatyamnak sima 4-e van es tok jo az ios7-tel is. Annyiban jelent gondot, ha nem telepited a frissiteseket, hogy idovel a programok sem frissulnek, mert ios 8+ kell neki, aztan mivel nem frissult a program, megszunik annak a verzionak a tamogatasa es a programot se tudod hasznalni.
+1: persze, minden tovabbi nelkul. -
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #34819 üzenetére
Öööö... várj csak, nem régen még G2-őd volt, aztán azt cserélted ha jól emlékszem Nokiára kb 1-2 hónapja, most meg 5S... tényleg nem...
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #34830 üzenetére
Fenykepezonel egy-ket het, telefonnal egy-ket honap
-
madgie
titán
Szifonosoknak kötelező kipróbálni a Hyperlapse-et, zsiványzsír az a progi
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #34828 üzenetére
Egyébként droidra nagyjából ugyanez igaz, csak azt több geek használja aki orrba-sszájba romolja meg minden vackot felrak, és persze kevésbé vannak szűrve az appok mint almán.
4S/5/5S árban droid oldalon is elég korrekt cuccok vannak.
A dolog másik fele, hogy kicsit könnyebb 2-3 hw-ra rendszert fejleszteni főleg úgy, hogy a cég dönti el milyen app-okat enged a storeba, ehhez képest az almások is találkoznak bug-okkal, biztonsági problémákkal.DE ez csak amolyan morgó széle megjegyzés volt, teló /nő /bor ízlés és egyéni preferencia kérdése, ebben aztán tényleg nincs helye a térítésnek.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #34833 üzenetére
200-300k körül biztosan nem vennék szifont. Igaz androidot sem. Mindkettő baromira túl van árazva. Szerintem manapság 80 körül már qrvajó készülékeket kapni, persze ez is siralmas, ha azt nézzük, hogy 3 éve 50 körül volt ez az érték...
Az agyon romolást én sem igazán értem. A régi Defy+-on a gyári OS nagyon rossz volt, ott volt értelme, mert jelentősen megkönnyítette a használatot. De most, amikor már elég jó a gyári is, minek?
A G2-őn meg a G2 minin is gyári romot használunk, mellette jó pár progi fel van rakva. Tökéletesen, G2-nél teljesen döccenő mentesen megy minden. A mini játéknál olykor picit akad.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #34835 üzenetére
Az a baj, hogy okostelefont jó esetben az applikációk miatt is vesz az ember, ott meg még mindig le van maradva a droid az almához képest, az ablakosról nem is beszélve. Nem az appok számára gondolok, arra sem ,hogy az instagram megvan mindkettőre, egyszerűen sokkal több és jobb és szebb UI-val rendelkező app van almára, mint bármi másra. Nem a hasamra ütve mondom ezt, tavaly is majdnem végig droidom volt, azelőtt volt WP is, most megint iOS.
Másik oldalról viszont megértem azt is, hogy drága az iPhone, mert baromira az és igazából az iOS 7 óta annyira nem is stabil az az oprendszer,
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #34835 üzenetére
100 alatt vettem az új 5s-t. (erős alkuval)
Mondjuk a G2 még mindig kedvencem. -
Mercutio_
félisten
válasz madgie #34836 üzenetére
Jó esetben lehet, de az saccra 5-10% a többinek elég a viber/fácse /gmail /twitter vagy szimplán csak nemkap hhagyományos telót pedig amire neki kell beérné azzal és nagyobb kijelzővel.
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #34836 üzenetére
Szerintem már mindegyik platformra annyi app van, hogy aki nem talál neki megfelelőt, az egyszerűen csak nem ért hozzá... Saját telefonból többnyire androidosom volt, cégesek meg mind szifonok, általában nekem kell lenni a problémamegoldónak ha valami nem működik... én már a szifon egygombos használatától meg a menüjétől is kirohanok a világból. Nekem annyira idegesítő lépkedni benne, annyira kényelmetlen számomra a használata, hogy legszívesebben bedobnám a lézergépünkbe és addig sütném amíg csak bírja a gép. De ízlések és pofonok. Valakinek meg pont ez jön be.
-
Studi
veterán
Érdekes észrevétel! Fizessenek is a környezetkárosító 'csögök!
-
Byk01
őstag
Én ezt inkább a szánalmasnak, és káros hozzánemértésnek tartom, és még ilyen szinten sem tudok nevetni rajta, mint te.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
zolka78
senior tag
válasz fi:zi'k #34842 üzenetére
Francokat.... Ez már Taplisztán .
Egyébként nemrég ismerőssel beszélgettünk annak apropóján, hogy itt bp-n is aki teheti kezd át/vissza állni fával való fűtésre. Itt Kispesten is egyre több helyen látni az elmúlt 3-4 évben füstölgő kéményt. Nekünk is már a második telünk fa tüzeléssel. Van rá sanda gyanúm, hogy lesz itt megint füstadó.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Studi
veterán
Srácok, ez teljesen félreértitek! A jóságos kormány segít nekünk irányt mutatni, nehogy letérjük a rezsiharc által kikövezett útről, melyet a putyini atom világít majd meg!
-
Novics
senior tag
+1
Nekem is rögtön az ugrott be - na jó, csak másodiknak, először #!%&@#$#&°!!! - hogy minek a magyarnak napenergia, amikor most kötötték meg az évezred üzletét az atom bővítésére. Le kell törni a konkurenciát!Vidéken már elég sokan, elég régóta áttértek a fatüzelésre, de itt legalább van helye. Azért Bp-en az autók, gyárak mellé még a jó kis fatüzelés is bekapcsolódik, akkor lesz ott jó levegő!
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
t_a_m_a_s
addikt
Várjátok már?
Holnap majd jól beletépünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest