Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    válasz gab.m #26658 üzenetére

    A 800astól már a rumorok óta le voltam petézve, mint ultimate váz(hogy hogy az istenbe kombinálták össze a nagy MP számot a jó ISO-val). Rajongani a 700 iránt rajongok. :)
    Leginkább anyagi indok miatt. A 700nak még van ára, de annyi FX váz jön/jött ki, hogy kétlem, hogy még sokáig lenne normális ára. A 800é- most esett egy jelentőset, így vagy most meglépem, vagy soha.
    Kutyus vázába tettem sok expót, így user szinten is ismerem alaposan, és az üvegeim is meglepően jók rajta. Az egyik döntő érv pedig az volt, hogy már nem kell az fps, egészen más területekre kavirnyáltam el. (Kb amióta megvan a 700, azóta folyamatosan csak csökkent a darálós felhasználás)
    Szerintem arra emlékszel, hogy a kis felbontás mellett érvelek mindig. Ez továbbra is így lesz. Amit a leginkább irigyelni lehet a 800ból az a hiperbrutál ISO100 dinamika, színek. Persze a felbontás is jól jön olykor(és most már nem para megfelelő IT cuccokkal etetni), de nem ez vezérelt.

    De ettől függetlenül a 700at egy istencsászár váznak tartom továbbra is, és a felbontása is teljesen elegendő nem extrém igényekre.

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák