Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz aleister #14793 üzenetére

    Szerintem higgadj le. Ha te nem szarsz bele (megint) a ventillátorba (vagy hugyozol a homokozóba, egykutya), akkor most nem lenne sem flém, sem kakaskodás, hanem lehetne esetleg pár tucat hozzászóláson keresztül normálisan értekezni a kérdésről.

    M3ss, teljesen normálisan megjegyezte, hogy sötétben szaggatott a g3, ennél még a d70 keresője is jobb volt. Ennyi, szerintem mindenki értette. Én megjegyeztem, hogy nézzen bele egy újabb gép keresőjébe, és csodálkozzon, mert hiába evf, nem szaggat, sokkal jobb. Nem fél millás gépekről van szó, az omd használtan 200 alatt, a g5 65e körül. Nem hasonlítottam össze semmit a d70-nel, csak arról kurva evf-ről volt szó, arról, hogy nem minden evf szar, az újak már igenis jók. És szerintem ezt is mindenki értette, rajtad kívül. Szóval még egyszer, mutasd már be, hogy ebben a hozzászólásban hol hasonlítottam bármit a d70-hez?

    Studi: én már tértem vissza milcről dslr-re. És azóta sem tudom, hogy melyik a jobb, úgyhogy amíg nem lesz mindkettő, nincs egyik sem :DDD .

    Szerk az előzőre: magamról írtam, egyik sem jobb a másiknál, másra való. M3ss-nek nem való a milc, nekem talán jobb, de van, ami hiányozna a dslr-ről. Necro soha sem ugált egyikről a másikra, a dslr mellé vett milcet, meg is van. TayRol nem számít, ő cserebere-függő, neki segítségre lenne szüksége.

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák