Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz -Mike- #1925 üzenetére

    Szujó elemzése szerint Lewis a szerződése bejelentésével ki is írta magát a játékból.

    Brundle is dörzsöli a tenyerét, hogy ezután Lewis ki lesz rekesztve a további fejlesztési információkból, márpedig sokat szokott kérdezni, hogy mi micsoda és mit csinál. Valamennyire szükséges is lehet olykor, hogy jól állíthassa be az autót és gyorsan vezethesse vagy tudja mire számítson az autó viselkedésével kapcsolatosan. De Whitmarsh mást állít.

    Véleményem szerint nem kell semmi szabotázsnak történnie. Követek jónéhány mclarenes alkalmazottat Twitteren. A legnagyobb fanja, akitől láttam, hogy egyértelműen Lewisnak szurkolt, holott Twitteren is JB-nek van nagyobb sleppje (úgy gondolom, hogy már a csapatnál is így van ez egy ideje), azt írta 'Lewis you c**t' és egyértelműen elfordult tőle 'pótolható vagy'. És még a Lewis mellett dolgozók is leginkább Perezt üdvözölgették.

    Már hetekkel ezelőtt olvastam egy infót egy személytől, akinek a testvére a McLarennek dolgozik és mondta, hogy a gyári dolgozók nagyrésze is elfordult Lewistól. Már az zavarhatta őket, hogy Lewis ilyen sokáig húzza az időt, több pénzt és szabadságot akar, miközben ők a lelküket kiköpik azért, hogy Lajoskának jó autója legyen, és jóval kevesebbért és nagyon kevés szabadsággal.

    Én úgy gondolom, pusztán emberi okokból a csapat már nem tud majd Hamiltonért úgy dolgozni, ahogy kellene a bajnoki címért.

    [ Szerkesztve ]

    www.HunnyF1.com

Új hozzászólás Aktív témák