- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nevil2
tag
Eladó az alábbi szett - elsősorban egyben (alaplap+proci+memória).
Abit AN8 Ultra alaplap
> Socket 939 (Athlon 64, Athlon FX, Athlon 64 x2)
> Nvidia® NF4 Ultra
> 4db Dual DDR
> PCI-Express x16
> 4db SATA, RAID
> 2db IDE
> IEEE 1394
> ABIT µGuru™
> passzív hőcsöves alaplap
> AudioMAX™ 7.1 audió optikai kimenettel
5000FtAMD Athlon 64 3200+ processzor gyári hűtővel
> 2000MHz
> id: ADA3200DAA4BW
3000Ft2GB Geil PC 3200 memória
> 2db 512MB DDR400 CL=2,5-8-4-4
> 2db 512MB DDR400 CL=2,5-6-3-3
10000FtModeCom 300GTF 300W-os táp + ház
Grátisz -
namron
csendes tag
Nincs valakinek eladó 4 GB-os, ddr3-as notebook RAM-ja?
-
Csepy
őstag
pü ment.
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
Hunter2
addikt
nincs valakinek micro sata->sata átalakítója klcsönbe vagy akár meg is venném normál áron?
-
*Szájber*
tag
válasz Hunter2 #38954 üzenetére
valaki tudja, hogy Samsung vinyót, hol tudok legariztatni, ha nincs már meg a számlám....és nem tudom pontosan, hogy melyik boltban is vettem...mert egyszer itt vásárlok, máskor meg ott....ma a HDD beadta az unalmast.... Köszönöm Előre is!
*Szajber* felhasználónak 51 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Kaics
aktív tag
Ha valakinek van színházjegye a Nemzetibe a kövi két napra és valamely okból mégsem akar menni, akkor jelentkezzen, mert aranyáron vennék többet is!
-
Szpájki
tag
valakinek lenne kedve letesztelni egy gépet?(persze nem ingyen) tünet: videokártya tönkrement, csere, és azóta sincs kép a monitoron. konkrétan a monitor keresi a forrást. 775ös coreduo gép privátban írjon aki tudna segíteni, köszi
valószínű alaplap vagy proci, de nekem nincs türelmem hozzá. jó lenne még idén mert jövőre újra külhonban leszekA srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
endib
tag
Srácok, van itt nekem egy D-link 360T adsl modemem. Valami baja volt, mert mindig gyári alapértelmezettre állította vissza a beállításokat, ezért gondoltam firmware-t frissítek.
A gond csak annyi volt, hogy miközben tolta rá az újat, megállt a netem és azóta akármit csinálok csak a power led világít, ergo be se tudok lépni rá.Meg lehet ezt valahogy még gyógyítani vagy kuka?
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
Keresek eladó notebookot 55-65 körül. Lehetőleg 15-16"-os kijelzővel, jó állapotban.
-
-
MrSealRD
veterán
Albacomp Business V3-on(Mitac 8258d) szeretnék BIOS-t frissíteni. (Jelenleg 1.03 és KBC 1.02 van)
1.07-el próbálkoztam de nem megy. Hibaüzenet dob: [link]
Találtam valami 1.00-át külön Vista-hoz, de az is ezt dobja.
Win7 32bit rendszerem van, parancssorból próbáltam. Csökkentett mód parancssort is megnéztem de ott is ugyanez.
KBC meg külön poén: [link]
Ötlet, hogy mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
csucsbicep
nagyúr
válasz csucsbicep #38964 üzenetére
Nem tudjátok hol árulnak használt laptopokat?
-
-
MrSealRD
veterán
Ezeket "adták", hogy majd win alá jó...
Hogyan tudok a legegyszerűbben vissza butulni DOS alá?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Hunter2
addikt
válasz csucsbicep #38968 üzenetére
küldtem privátot.
-
-
MrSealRD
veterán
Igen, az jó lenne, de egy ideje nincs ODD-m...szóval most valami USB-s megoldással próbálkozom.
-
-
MrSealRD
veterán
Pont most tartok itt...Szóval erről simán bootolok és tudom futtatni a flashit-et?
-
-
MrSealRD
veterán
Valami nem jó. Csak egy Grub4Dos-os grub menu jelenik meg. Amiben csak maga a menü elérése, command-line, reboot és halt van csak....
A comman-line alatt egy GRUB> jelenik meg és parancsokat vár...de hát innen gőzöm sincs hogy jutok tovább.[ Szerkesztve ]
-
-
MrSealRD
veterán
Tényleg béna voltam...már a rendes menü fogad. DE innentől mivel kell elindítanom a sima DOS módot?
-
stfx
aktív tag
wd6400aaks sata2 640GB-os vinyo valakinek nem kell? Hddsentinel 100/100-as.
-
MrSealRD
veterán
válasz MrSealRD #38981 üzenetére
Más úton ugyan de sikerült frissíteni a BIOS-t. Viszont elégedetlen vagyok ugyanis az X1600-as csak bekapcsolt PowerPlay mellett üzemel, ha eredeti órajelekre állítom akkor szemcsés lesz a kép és szép kék halált kap...
-
zsolt19900
őstag
nem tudom, lehet-e még "árulni" steam accountot, de lenne itt egy kis counter strike source + sima 1.6 + condition zero + test drive unlimited 2 pakkom (a tdu2 teljesen "friss")
megszámítanám valamilyen áron, ha érdekel valakit
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Hunter2
addikt
válasz zsolt19900 #38984 üzenetére
hivatalosan nem lehet , sőt nem is lehetett árulni steam accountot.
-
zsolt19900
őstag
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #38986 üzenetére
Milyen változás? Mindig tiltva volt, van, lesz.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zsolt19900
őstag
válasz Dluinet #38987 üzenetére
és akkor hogyan lehet kiárulni a megunt játékomat pl. amivel valaki még játszhatna
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Debilon
addikt
válasz zsolt19900 #38988 üzenetére
hivatalosan sehogy
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #38988 üzenetére
Te on-line szolgáltatáshoz való hozzáférést árultál.
-
zsolt19900
őstag
válasz Dluinet #38990 üzenetére
új játékként -mivel valósan az- a tdu2 -őm azt eladhatom
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #38991 üzenetére
A játék licencszerződését elolvastad?
-
makro
senior tag
válasz zsolt19900 #38991 üzenetére
Probald meg ismerosi korben elpasszolni, vagy tedd el emlekbe. Termekkodot lehet arulni, fiokot nem.
Nekem is van legalabb 3 fiokom, mas-mas jatekokkal. Pl. source nem hiszem hogy olyan marha sokat erhet, mikor kb 6K-ert vettem 6-7 eve.
-
agressiv
addikt
válasz zsolt19900 #38986 üzenetére
Az EUAL-ban mindenhol benne van és volt is, hogy tilos a továbbértékesítés.
sutszi: Döglött a kártya. BIOS-ban kell alacsonyabbra venni az órajeleket, akkor talán elmegy egy darabig.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
MrSealRD
veterán
válasz agressiv #38994 üzenetére
Nem döglött a kártya. Amióta megvettem ez az 1.03-as BIOS üldögélt rajta, most viszont gondoltam lesz valami pozitív hatása az 1.07-nek. Amúgy 425/378 a gyári órajel, de soha nem üzemelt ennyin. 418/374-et állított magának. Egyszer kipróbáltam a tuning lehetőségeket is és 450/410ig stabil volt...Szóval ezek alapján bírnia kellene. Szerintem valamit elbénáztak ebben a bios-ban.(Ami szerint egyébként 426/378 az eredeti). Amit sajnálok, hogy végre megcsinálták, hogy helyesen mutatja a CPU hőfokát, és sajnos le kellett mondanom róla...
Jelenleg az 1.04-est tettem fel, ez szerencsére nem nyúlt a VIDEO BIOS-hoz.A VGA BIOS-ba hogy lehet turkálni?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
jóvanna azért ne harapjátok le a fejem, majd valakinek elmegy és kész
-
-
Macka
veterán
Fontos!
Nem megy ma valaki Pestre és jön még ma haza, vagy Pesten van és jön haza? El kellene hoznia nekem valamit. -
MrSealRD
veterán
(#38997) agressiv: Nem voltam teljesen pontos. Tehát egyszer megnéztem a határt és 1-2 hétig/hónapig ha játék ment akkor így használtam...Aztán abbahagytam és max gyári órajelen használtam(ha kellett), mert csak néhány FPS-t javult a helyzet és nem akartam szétégetni. (Nem az volt a szűk keresztmetszet...)
Ettől függetlenül igazad van, idővel elhasználódik...Bár ideje nagy részében alacsony órajeleken fut mert nincs rá szükség, hogy fűtsön.
Nemrég pasztáztam újra és azóta még tovább megy passzívban mint eddig. (Ha nincs valami buta flash, vagy ilyesmi akkor alap használat mellett abszolút nem kapcsol ventit.)
(#38998) hcl: Na én meg közben találtam ezt: [link]
Végül ezzel sikerült megcsinálni. De ettől függetlenül kösz az info-t, sose lehet tudni mikor lesz rá szükségem.
Ismertem ezt a Hiren's boot cd-t de még kb 10.x -es korában kipróbálás szintjén. Azért jó, hogy lehet belőle USB-s boot-t csinálni...tényleg nagyon hasznos cucc.
Amúgy jó hülye voltam mert a saját 1.03-ast nem mentettem le. Úgy kellett valami mitac szerverről lehalászni...Nagy szerencse, hogy volt. Próbáltam changelog-ot keresni...Szerinted?! Ahány site-uk van annyi féle bios-t találtam...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest