- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac1
csendes tag
válasz Har_melin #5794 üzenetére
2 pont spájzolva volt (nem tudtam merre menjek tovább...) + 2 lemaradt 5% hp + cruel preparation. Most találtam egy a karakterem számára is használható guidot, elvileg át is tudom alakítani a kari paszívjait erre: [[2.0.4 SC] Imprecision's Noncrit AB+HoI: EXPLOSIONS!?!]
Egyébként tudtok aktív magyar klánról?[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
Videókártya hiányában már egy ideje nem tudtam belépni, így nem tudom, hogy jelenleg van-e hely... Általában mindig tele vagyunk, de ha kisöpörjük az inaktív embereket (ált. 2-3 hetente), akkor be tudsz lépni.
Path of Exile Hungary Guild -
Har_melin
addikt
Nekem így is kevésnek tűnik. 60-as szinten legalább Merci Act1-ben kell járjál. Ha a banditáknál mindkét eddigi fokozaton segítettél valakinek, akkor így kellene álljál:
szintlépésből: 60
Act 1: 2+2 (+1) = 4 (5)
Act 2: 1+1 = 2
Act 3: 3+3 = 6
Act 4: 1+1 = 2Összesen: 74 vagy 75 pont, attól függően, hogy Merci Act1-ben a Dweller of the Deep küldetésen túl vagy-e már? Így minimum három, de inkább négy pont hiányzik.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Wlac1
csendes tag
válasz Har_melin #5803 üzenetére
Ha kevés a pontom, akkor gondolom ha az actokban visszalépkedek, akkor látom a meg nem csinált küldiket, elképzelhető h maradt ki, pár optionalt nem találtam meg. Valószinű magasabban kellene lennem jah, mert 63-as vagyok és most kezdtem nem olyan régen merci act 1-et. Normal legvégén, mikor leesett számomra is hogy 600 hp-val nem fog menni malachai, akkor elkezdtem hp-s cuccokat, meg egy pár szintnyit még farmolni (kb 2-t.). Így fogalmam sincs hogyan, de 1 halállal egész gyorsan le is csaptam. Inkább ha már másik build, nem is annyira az ice spellcasterhez, hanem a templarhoz ragaszkodom - ahogy olvastam, dual flame totem a legbarátibb neki. Ez a desync dolog még mindig van amúgy? Mert Malachai normalon még elvoltam valahogy, de amikor cruelen toltam akkor játszhatatlan volt. Lehet nem szereti a laptopom az arctic breath spamot?
A banditáknál asszem mindkétszer Alirának segítettem.
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz kristof123 #5802 üzenetére
Ha történik egy ilyen söprés akkor engem is érdekelne egy üres hely ha lehet.
-
Har_melin
addikt
Life build-nél, (vagyis ha nem Chaos Innoculation-os, 1hp-s karaktert csinálsz), akkor Act1-ben szinte kötelező Oak-ot segíteni. A +40 base hp még később is sokat ér. Act2-ben pedig szinte mindig hasznosabb mindet megölni a passzív pontért, mert a kapható bónuszok nem jobbak, mint amit a fán egy csomó helyen fel tudsz szedni. Elreon-nál visszacsinálható a döntés act-onként 20 regret+1 amuletért. (ld. a Quest Reward Change pontot az oldalon.)
A plusz pontok:
Act 1: - Dweller of the Deep (alpálya a Flooded depth-ben)
- Fairgraves/Allflame (alpálya a Ship Graveyard-ban)
Act 2: - Open the Road - Western Forest, de itt a seal beillesztése után vissza kell menni Act1-be és ott kapod meg a pontot Bethel-től.
- Banditák (opcionális)
Act 3: - 3 szobor a csatornákból Hargan-nak
- Piety megölése (Grigor-nál van a jutalom)
Act 4: - Deshret kiszbadítása a 2. bánya pályán (Tasuni-nál van a jutalom)A dual flame totem minden karakternek baráti, borzalmasan erős, különösen, ha egy +2 fire gems staff-ba pakolod őket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Alendaar
tag
Hideout-ban mikor/hogyan lehet saját map device-t csinálni?
Gondolom Zana, de nem emlékszem, hogy automatikusan felajánlotta volna...[ Szerkesztve ]
-
Ramos_
tag
elég hasznos dolog, aki esetleg nem ismerné
van egy parancs amivel az összes olyan master craft bench-ét a hideoutba lehet varázsolni akivel már találkoztál, tehát nem kell külön mindet meghívni csak emiatt
főleg új ligákban kafa/claim_crafting_benches
-
nyic19
tag
A Dyadus Axe-nál mi az a Main Hand illetve Off Hand? Hogyan is kell értelmezni?
-
San398
őstag
Abból tudod meg melyik a main hand ha egykezes fegyót beteszel alapból oda rakja. (ha üres mindkét fegyverhely akkor alapból a jobb oldaliba nem is tudsz semmit rakni mert átteszi rögtön a bal oldali helyre) ->A main hand mindig a bal oldali az off hand meg a jobb oldali.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
nyic19
tag
Van itt valaki aki Fallout 4-et játszik?
-
Nordic
Közösségépítő
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Úgy gondoltam, hogy nem indítok új karaktert ha kezdődik egy új liga de ez nagyon jónak tűnik. A sok újítás miatt ki kell próbálnom.
Jól értelmeztem, hogy lesz skill fa reset is?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz kristof123 #5820 üzenetére
2014 augusztusa óta tolom a POE-t és minden ligában benne voltam.Úgy tűnik ezt se fogom kihagyni a sok újítás miatt!
Köszi a skill tree reset megerősítést.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Har_melin
addikt
Ez most tényleg jónak tűnik. Az egyetlen bánatom, hogy megint lesz egy gyűjtögetni való izé pedig már most sem férek el a cuccokkal
-
Har_melin
addikt
na, az utolsó pillanatban még beváltottam az eddigi apróbb vásárlásaimat egy Axiom csomagra. Az eddigiekhez képest újdonság, hogy most már egy picit rá kellett fizetni, nem 100%-ban cserélték be, de mondjuk a 2 dollár nem vágott a földhöz.
A mailes ügyfélszolgálatuk előtt viszont le a kalappal. Villámgyors, segítőkész, gratula.
-
Nordic
Közösségépítő
[link] ---> Remekül összefoglalja, miért is imádom a játékot már évek óta.
-
félisten
-
wikings2
őstag
32 challange lesz a ligában. Lehet kissé tovább tart majd mint az előző
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Nordic
Közösségépítő
AZTAKU.................. - Jövőévi expansion!!!
-
San398
őstag
Durva!! Várós nagyon!! Mindig tud valami nagyot alkotni a GGG!
-
tocsek18
senior tag
-
Patrick
addikt
Hát... jövőre sem fogok nagyon mással játszani, tényleg csak pár játék kivételével 95%-ban POE!
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Patrick
addikt
Meg lehet nézni valahol, hogy melyik bandit reward van meg a különböző szinteken?
-
Patrick
addikt
Köszi! Így legalább azt tudom, hogy mercilessen megöltem az összeset, a normal és diff-en nem, de nem emlékszem mit választottam már, elvileg +40 life és +18 phy dmg-t.
Thx.
Közben a normal-t már kiderítettem, hogy az +40 life, már csak a cruel van...
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Szerencsére 18-ától leállunk, már azon a héten is csak 8 óra lesz szerintem, szóval jó buli lesz a maradék pár hétre.
-
-
Har_melin
addikt
Néztem a videókat - ezek a csapdás pályák egyelőre nem igazán nyerték el a szimpátiámat. Annak idején elég sokat terelgettem Croft kisasszonyt és ott is elég frusztráló volt, amikor a pálya vége előtt elrontottál egy ritmust és kezdhetted elölről. Itt ha jól értem, akkor ha meghalsz a labirintusban, akkor annyi, nem mehetsz vissza (aznap?). A videókon ugyan általában nem volt komoly monszta veszély a csapdás szakaszokon, de valamiért úgy érzem, hogy ez nem marad így a játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- CANON PwerShot G3X
- iMac 21.5" 4096x2304 3,4GHz i5 8GB DDR4 Radeon Pro 560 4GB 1TB + billentyű
- Mechanikus billentyű (taktilis/tactile) kapcsoló vásár (Akko, outemu)
- Jó ideje mellőzött, tesztelt, pormentes Chieftec iARENA GPA-500S8 80+ 6+2pin VGA csatival
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest