Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    Hosszabb szünet után végül csak elcsábultam, felraktam a bétát. Nordic headbanger-ét próbálom, majd meglátom mi lesz belőle (most értem át Act4-be normálon.)

    Kérdések:

    - bekapcsoltam a lockstepet, és nem tudom, hogy ettől, vagy másért, de időnként akadozik a játék. Nem a nettel van a gond, mert csak bizonyos pályák bizonyos részein jön elő. Pl. a Act3-ban a Warehouse épületeiben - ha kijöttem belőlük, akkor jó volt. Vagy az Imperial Gardens egyes részein. Nem a hagyományos desync, inkább olyan, mint ha minden második képkocka "kiesne" és szaggatottá válik a megjelenítés.

    - Belefutottam egy párszor lila jelzésű mobokba - ez milyen új módosító? Csak annyit érzékeltem, hogy táposabbak, ezért inkább az életben maradással foglalkoztam az olvasgatás helyett.

    - A zöld kísérteteket visszahozzák a véglegesben is vagy csak a bétát turbózták fel velük? Én szerettem őket, a legjobb íjat egy ilyen dobta még az előző ligában.

    - Olvastam, hogy változtak (és talán még változni is fognak) a küldetések után választható reward-ok - van erről valahol egy bétára érvényes lista? Csak hogy tudjam, mire meddig kell várnom.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák