Új hozzászólás Aktív témák
-
matti70
tag
válasz Downsampling #8100 üzenetére
Na ez engem is érdekelne, mert hasonlóképpen szokott bosszantani, hogy csak 3 napra előre mutatja az EPG-t.
-
AL
addikt
válasz Downsampling #8100 üzenetére
Szia ! Nem lehet a beállításoknál a napok számát állítani ? Nekem volt olyan készülékem, ahol ez állítható volt. Üdv.
-
Downsampling
senior tag
Nem ezzel van gond. Lehet szépen a zöld gombbal 24 órás lépésekben ugrálni előre, de ma ugye vasárnap van, így csak legfeljebb jövő kedd éjfélig mutatja a műsorújságot, utána minden csatornánál megjelenik egy végtelen sárga vonal. Vagyis nincs tovább a műsorújság. Illetve van, csak nulla infóval (pedig akár a jövő évig ugrálhatnék a zöld gombbal előre. Így viszont három napnál későbbi műsort nem lehet beprogramozni felvételre! Vagyis, ha mondjuk elmegy a család nyaralni, akkor a kedvenc heti sorozatát, vagy egy sporteseményt nem tud rögzíteni, és amikor hazamegy, megnézni.
Nem tudom, hogy ez a tévé problémája, vagy a kábelszolgáltóté. Náluk is rá fogok kérdezni, de mivel holnap utazok két hétre, így most már tuti, hogy pár (számomra fontos) dolgot nem tudok majd visszanézni). Azért ez nagyon pofon... -
sklopp
őstag
válasz Downsampling #8103 üzenetére
Nem ildomos az édesanyánkról olyat állítani, hogy nem okos....
-
runner 125
nagyúr
A szövegkörnyezetet figyelembe vetted-e abban az adott 1 mondatban akár?
"..édesanyám nem okos, noname tévéje.."
Tehát nem okos, no name tv-ről van szó, ami az édesanyjáé..
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Downsampling
senior tag
Semmi kivetni valót nem találok a fogalmazásomban, szerintem hibátlan és még a szeretett édesanyámra nézve sem sértő...kéretik alaposan, a teljes szöveget végigolvasni, aztán humorizálni (és csak óvatosan egy mondatba foglalni más édesanyját, illetve a "nem okos" kifejezéseket, mert aztán még én értek félre (szándékosan) valamit...) Nekem ez nem volt humoros, bocs...
-
sklopp
őstag
válasz Downsampling #8106 üzenetére
Ha már a helyes fogalmazást említed, az a vessző az "édesanyám nem okos, noname tévéje" szóösszetételben teljesen felesleges nyelvtani szempontból. Nagyon jól megértettem, mit akarsz közölni, de ez ilyen formában nem helyes. Az általam tett teljesen ártatlan megjegyzést pedig minden bántó él nélkül írtam, továbbá én csak idéztelek. Ha ezt sértőnek találod, sajnálom, nem állt szándékomban.
(#8105) runner 125 : Ezt kérlek te is gondold át.
-
kezo0
addikt
Általában felháborítóan szar helyesírású emberek írnak hozzászólásokat ezen a fórumon, de az a vessző most speciel pont jó helyen van.
Downsampling: szerintem ez a dolog szolgáltató-függő. Nálam pl. UPC-kábel van, és a boxukon futó EPG egy hetet lát előre, de a tévébe közvetlenül bedugott koax kábellel a tévé EPG-je csak egy napnyi műsort mutat. Szóval a három nappal még szerencsés vagy.
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Downsampling
senior tag
Bocsánat, eddig nem éreztem magam sértve, nem is dühített a dolog.
Sértve most sem vagyok, de dühös már egy picit.
Amit írtál, az egy hatalmas butaság, mert a "nem okos, noname" egy felsorolás, aminél nem hogy indokolt a vessző használata, hanem kötelező!
Kérlek, ne oktass ki olyasmiből, ami nekem konkrétan a szakmám!És ha lehet, akkor felejtsd is el ezt a témát, mert egyrészt csak tovább süllyedsz a saját butaságodban, másrészt egy off témát nyomsz, teljesen értelmetlenül!
-
Downsampling
senior tag
Szia!
Én is a szolgáltatóra gyanakszom (annak ellenére, hogy édesanyám nem okos, noname tévéje ugyanettől a szolgáltatótól kapja a jelet, csak egy szoba választja el a két tévét), de ezt sajnos nem tudom már tisztázni velük, csak amikor hazajöttem. Így összesen négy olyan műsorról maradok le, amiről nem szerettem volna... (és hát az elgondolkoztat, hogy nála miért "lát tovább az EPG", ugyanannál a szolgáltatónál, ráadásul egyikünk sem set-top boxot használ, hanem kártyát...)
(amúgy az egy hetet is keveslem, miért nem lehet akár egy hónapra előre megoldani, amikor az összes csatorna közzé teszi a műsorkínálatát, legalább ennyi időtartamra előre)
[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz Downsampling #8111 üzenetére
A tévén én gyakran programozok be felvételt oly módon, hogy nem az EPG-t használom, hanem manuálisan megadom a rögzítendő csatorna számát, és a kezdési ill. leállítási időt. Így járok el mindig, amikor egy napnál távolabbi jövőre programozok felvételt. Persze ehhez tudni kell, hogy pontosan mikor lesz a rögzíteni kívánt műsor, de ez akár egy nyomtatott műsorújságból is megtudható, vagy akár a port.hu-ról. Szóval ha nagyon fel akarsz valamit venni, az azért megoldható ezzel a kicsit fapados módszerrel.
-
kezo0
addikt
válasz Downsampling #8113 üzenetére
Ha netán az RTL Klubról vagy a TV2-ről vennél fel valamit, akkor ne fukarkodj az előtte-utána ráhagyással, mert ezek a csatornák néha igen lazán kezelik az előzetesen meghirdetett műsorrendet...
Jelzem, ha EPG-ből programozok egy műsorrögzítést, akkor is utána szoktam állítani a kezdési és befejezési időpontokat, mert különben elég sokszor lemaradna az adott műsor eleje és/vagy vége a felvételről.
[ Szerkesztve ]
-
BTom1970
tag
Panasonic tv-vel szeretnék felvenni tv-műsort. CX750-es
USB HDD-re lehet csak, úgy néztem. Megfelelő a külső tápegység nélküli is, mert ilyen lenne.
Inkább a tápegységeseket szokták ajánlani, de miééért?
Köszi![ Szerkesztve ]
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
BTom1970
tag
Panasonic CX750-ről,
még pár kérdésem lenne:
- a winchesternek üresnek kell lenni a felvételhez? (átformázza?)
- a felvett anyagok máshol nem használhatók? (PC-n mondjuk)
- kártyás felvétel semmiképp nem lehetséges? (szerintem nem, ahogy néztem)"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
Downsampling
senior tag
válasz BTom1970 #8117 üzenetére
A CX750-et nem ismerem, de ha az EX700-ra (ami eg olcsóbb kategória) lehet felvenni akár pendrive-ra is, akkor szerintem arra is. Én mondjuk rendszeresen egy 500 GB-os HDD-t használok, nem külső tápegységest, bőven elég az, amit az USB3-as csatlakozóról kap. (de előfordult már, hogy USB3-as pendrive-ra vettem fel tévéműsort).
Felvételhez szereti a tévé megformázni a pendrive-ot, HDD-t, de ezt nem minden egyes felvétel előtt végzi el, hanem csak első alkalommal. A Panasonic tévék általában közlik, hogy az így felvett tévéműsorok máshol nem játszhatók le (pl. PC-n), sőt, adott esetben egy másik, ugyanolyan típusú Panasonic tévén sem. Ez utóbbit még nem próbáltam, de az valósnak tűnik, hogy a külső HDD-re felvett tévéműsort más eszköz (PC, külső médiajátszó, stb.) nem játsza le. (ez jogi okokból van így, szándékosan akadályozzák - habár szinte biztos vagyok benne, hogy ez valahogy, nem túl nehezen kikerülhető, de nem volt fontos ezzel foglalkoznom).
Mint írtam, ez egy másik Panasonic tévé, 2017-es modell. -
BTom1970
tag
válasz Downsampling #8118 üzenetére
USB2-es pendrive sebesség miatt kevés?
ilyen van:
Capacity - 16 GB. Read speed - Up to 15MBs. Write speed - Up to 8MBs.
https://www.amazon.in/Emtec-Candy-C400-Flash-Drive/dp/B003ODV44GSD kártyára nem vesz fel, tényleg pendrive-ra lehetne még.
különben mennyi helyet foglal kb 1 óra mondjuk?[ Szerkesztve ]
"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
Downsampling
senior tag
válasz BTom1970 #8119 üzenetére
Nem tudom, hogy az USB2 elég-e, de elviekben annak kell lennie. A tévéadások FHD-ban max 8-10 Mbit/s-ot produkálnak. Max! A Netflixes FHD-s anyagot, ami sokkal jobb minőségű, mint pl. a tévéadások többsége, 0,8-3,0 Mbit/s között szokta streamelni (szerintem ez nem stimmel, de a tévém ezt állítja).
A lényeg, hogy elégnek kell lennie, viszont nekem csak USB3-as pendrive-jaim vannak, illetve a rákötött külső 500 Gb-os HDD is USB3-as.1 óra anyag nagyban függ az adás minőségétől, az RTL-es FHD az kb 3-4 GB/óra. Nálam.
-
helgi
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, mert 3D-s TV-t szeretnék venni. Jelenleg van egy 47"os Sony tv-m ami passzív 3D-s, ezt szeretném kiváltani egy nagyobbra, 60-70 coll-ban gondolkodnék. Jól olvasom, hogy a Panasonic jobb tv-ket gyárt mint a Sony?? Sony-ban nem találtam 3D-s TV-t, legalábbis ahogy néztem csak a csúcs modellben van aktív, de az ugye 1.5M Ft. Panasonic-ban viszont találtam ezt a kettőt:
1 [link]2 [link]
Azt, hogy passzív vagy aktív nem tudom, mert nem próbáltam még az aktívat. Csak olvastam róla, azt is, hogy 5-ből egy embernek fáj a feje tőle...
Mit gondoltok? Mit tudnátok még ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Szia, szerintem mindkét gyártó hasonlóan jó tévéket gyárt, vmiben az egyik erősebb a másiknál, és fordítva. Viszont 3D-s tévék már jó ideje egyiknél sincsenek, amiket linkeltél, pár éves modellek, utóljára a Panának a 2017-es EX780-as volt jó 3D-s tévéje (VA panel, talán aktív?).
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
AL
addikt
Szia ! Már többször nézegettem itt a készülékeket és feltűnt, hogy fura módon az ilyen régebbi típusokra mindig csak 1 év garanciát adnak, de az áruk jó magas. Így szerintem nem szabad megvenni. Talán használt, vagy javított is. Miért csak 1 év a garancia ? Tudtommal ezek már 4 éves készülékek. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
nrbx
tag
Hello, az FX szerias TV-kre ha rakotok HDMI-n valami berendezest, ami kepet es 5/6/7.1-es hangot is tovabbit, akkor a TV digitalis (optikai) kimeneten megkapom az 5/6/7.1-es hangot?
-
Nibiru
tag
A 3D-s tévék 10 évig tengődtek, 2018-ban pedig végleg eltűntek sajnos. Vége. Már nem érdemes keresned. Itt egy cikk erről.
[ Szerkesztve ]
-
helgi
aktív tag
Igen tudom. Ez nem jelent semmit. Illetve pontosan egyet jelent, azt hogy még nincs itt az ideje. Túl korán adták ki, ennyi.
-
Nibiru
tag
Nem csak ez a helyzet. A technológia már közel azóta létezik olyan TV-kre ami szabad szemmel adja a 3D élményt, mióta a szemüvegest elkezdték nyomni. Folyamatosan mutatják be a gyártók, hogy miket tudnak, a Samsung, Toshiba, Sharp, stb. is megjelentek a bemutató készülékeikkel. Ha jól emlékszem volt amelyiket még kapni is lehetett egy ideig. Legutóbb a Samsung csinált 2015-os CES-re egy 100 collos, 8K-s változatot.
A lényeg, hogy ez a technológia ősrégi létezik és ha eljön az ideje a gyártók nem a szemüveges változatos fogják újra kihozni, mert az már akkor döglött ló volt amikor kijöttek vele. Az igazi kereslethez azonban nem csak tartalom, de nagy sbességű adatátvitele is szükség volna.
Ne feledjük, hogy még a jelenlegi HD tartalomszolgáltatók sem érik el még a FHD-t sem, nem hogy a 4K-t a 8K-ról meg aztán végképp ne is beszéljük. Az Internet pedig csak Európa egyes országaiban jó úgy ahogy (mi pl. különleges helyzetben vagyunk ilyen szempontból.) Szóval ez a 3D dolog egyelőre úgy tűnik jegelve van.[ Szerkesztve ]
-
Nibiru
tag
Még egy öt éves hír: a Sharp akkori 8K-s szemüveg nélküli 3D TV-jéről.
De mivel ez egy Pana topic, itt egy másik cikk még 2012-ből a Panasonic akkori 103 collos(!) 4K-s szemüveg nélküli 3Ds tévéjéről.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Telekom akcióba vettem 100k-ért Panasonic TX-55EX600E 4K HDR TV-t és van vele egy zavaró problémám.
A gond az, hogy sötét jeleneteknél (legyen az film vagy játék) szemcsés a kép, olyan mintha fim grain effekt lenne rajta.Más tapasztalt ilyet?
Ki lehet ezt kapcsolni? -
AL
addikt
válasz Darth_Revan #8130 üzenetére
Szia ! Érdemes megnézni a csatlakoztatott készülékek kábeleit. Ha több is van, akkor egyenként kihúzni ( áramtalanítás után ) és megnézni, hogy van e változás. Ha mindegyiknél problémás, akkor más a gond. Egyenként próbáld a beállítások ( képjavítórendszerek ) ki - be kapcsolgatását.
A kábelek ki - be dugiszálását ajánlatos teljes áramtalanításnál csinálni . Üdv. -
Cuclii
csendes tag
Sajnos a Panasonic nem nagyon törekszik arra, hogy megtartsa az ügyfeleit, és elolvasva itt a korábbi bejegyzéseket szerintem nem csak én fogok úgy dönteni, hogy a jövőben soha többet semmilyen pana terméket nem vásárolok.
Már korábban is írtam, hogy az év elején egy 55FX780-as LCD tévét vásároltam, de sajnos olyan súlyos bevilágítások voltak rajta, hogy a nézhetetlen kategóriába tartozott. Persze az elején próbálgattam, hogy különböző beállításokkal jobb lesz-e vagy sem, de mire egyértelmű lett, hogy úgy rossz ahogy van, eltelt az elállásra lehetőséget adó 3 nap (személyes vásárlás), így hát elbattyogtam az MM-be és elmondtam, hogy a tv rossz. Mondták, hogy forduljak a pana ügyfélszolgálathoz.
Ezt követően bejelentettem a hibát telefonon a pana call centerben, azt mondták, hogy a szerviz 2 napon belül felveszi velem a kapcsolatot. Ez nem történt meg ezért a problémát írásban is jeleztem. Az e-mail után pár nappal később megkeresett a szerviz, hogy a tv-t elviszik és bevizsgálják. A készülék elvitelét követően a szerviz megállapította, hogy az lcd panel rossz, ezért megrendelték az új kijelzőt. Nem egészen 3 hét után megkaptam tv-t de továbbra is egy tragikus méretű bevilágítás látható rajta. Ja és a szerviz úgy rakta vissza a tv hátoldalán lévő műanyag borítást, hogy kb 1 centis hézag van az egyik oldalon...
Pár kép arról, hogy mire gondolok:
[kép]
[kép]
[kép]Persze a kiszállítást végző szervizes szakembereknek is megmutattam a bevilágításokat, mondták, hogy forduljak a panához, ők nem igazán tudnak mit csinálni. Írtam a múlt héten a panának képekkel együtt, hogy a szerviz nem tudja a hibát kijavítani, ezért kérem a készülék kicserélését vagy a vételár visszafizetését.
Ma kaptam egy mailt a panától, hogy nem cserélnek és nem adják vissza pénzt, ha akarom kérhetem újból a javítást a szervíztől.
Na és ilyenkor mondja azt az ember, hogy ez a legalja. Egyértelműen rossz a tv, hiszen a szerviz már próbálta javítani, de a pana mint az egyik legismertebb elektronikai termékeket gyártó vállalat szánalmas módon próbálja lerázni az ügyfelet, ahelyett, hogy azt mondaná, „bocs az elhúzódó kellemetlenség miatt, mivel rossz a készülék tessék itt van egy hibátlan, hiszen háromszázezerért természetesen jár neked egy hibátlan tévé”. Gyomorforgató ez egész.
Most újból bejelentettem a call centernek a készülék hibáját (bejelentés-könyörgés-elvitel-a fal nézése-könyörgés...?), de a tapasztalat azt mutatja, hogy semmi sem garantálja, hogy a tv hibátlan lesz.
Hozzáteszem a call center és a szerviz is (nagyon lassan) de normális hangnemben kommunikál, mondjuk nem adtam rá okot, hogy ne így legyen. Amúgy azt mondták, hogy nem ők döntenek ilyen kérdésekben, hanem a kérést tovább küldik külföldre (remélem magyar nyelven, hogy senki se értse). Képzelem, hogy milyen mértékben érdekli Hans „letojom” Günthert a németországi vagy akármelyik pana központban, hogy valaki Magyarországon szívja a fogát a gagyi termékük miatt. -
kezo0
addikt
Lengyelországban hozzák meg a döntést, ott a központ. Ott viszont tényleg leszarják a magyarokat, ahogy a szervizesektől megtudtam tavaly, miután háromszor is eredménytelenül próbálkoztak a tévém javításával. Végül csere lett, de nagyon-nagyon sokáig elhúzódott, és folyamatosan ütnöm kellett a vasat...
-
pkaresz
őstag
Szia!
Hát nem irigyellek!
Nekem egy Philips termékkel volt, szerviz nem tudta megjavítani esetem.
Az ötödik javításnál alapból járt a csere.
Na ezzel, majdnem le is járt a garanciája a terméknek.
Sok sikert és kitartást.
Szerintem jelezd a hibát, ötször, majd kérd a cserét.
Ha más út nincs.Üdv: Karesz
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
zonusz
aktív tag
Jelenleg Panasonic plazmám van, és remélem még sokáig működni fog. Véletlenül sem mennék bele a plazma és egyéb technológiák küzdelme vitába, de sajnos az idő előre haladtával kénytelen vagyok a mostani tv-k között nézelődni, arra az esetre, ha baj történne a kedvencemmel. Úgy látom (lehet rosszul), hogy érdemi különbség nincs egy adott kategórián belül. A Sony és a Panasonic számomra ugyanazt nyújtja. Egy fontos kérdés döntő viszont, hogy melyiknek milyen a szerviz háttere, "után gondozása". Minden elromlik egyszer, csak az nem mindegy, hogy akitől veszi az ember az eladni akar csupán, vagy szeretné, ha legközelebb is tőle vásárolnék. Ezért kérdezem tud-e valaki a két cég szerviz magatartásáról valamit. Nem tudom, hogy az előbbi példa általánosnak tekinthető-e, ha igen, akkor baj van.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Cuclii
csendes tag
Én a sony ügyintézését nem ismerem, de azt hiszem, hogy több szerződött szervizük van ezért lehet, hogy gyorsabban járnak el.
Az LG esetében egész jókat olvastam, pl helyszínen is javítanak és nem nagyon akadékoskodnak.
Egy eladó az MM-ben azt mondta, hogy pl. a samu naponta többször annyi tv-t ad el mint a pana ezért is gördülékenyebb az ügyintézésük, az egyértelműen hibás készülékeket cserélik vagy az árat visszafizetik, nem éri meg nekik hosszadalmas vagy drága javítással bajlódni. Egy teljesen új kijelző plusz munkadíj már majdnem annyiba kerül mint az egész tv újonnan, és nem biztos hogy hibátlan lesz.
Hasonló tapasztalatom volt az electrolux esetében, igaz hogy nem tv volt az alany, de a szerviz megállapította a hibát, egyből utalványt adott.
Az eddigi tapasztalat alapján a pana esetében ne számíts egy ikea vagy aldi ügyintézésre. Ez már teljesen off topic de pl az ikea vagy aldi garanciális ügyintézésétől én mindig dobok egy hátast, hogy mennyire gyors, ügyfélbarát és problémamentes. -
zonusz
aktív tag
válasz Pro Koryak #8138 üzenetére
Köszönöm Neked és Cuclii-nak!
-
hunaqua
addikt
válasz sakal83 #8140 üzenetére
Emiatt a szerviz miatt nem veszek Panasonic tévét.Folyamatos problémákról ír mindenki.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Egy tévét eladni nem nagy dolog,de a következőt már igen. Én akkor veszek újra,ha a cucc minősége a használati idő alatt megfelelt az elvártaknak,illetve amennyiben probléma volt esetleg (...és elfogadom,hogy lehet hiszen nagyüzemi tömeg termék) azt milyen gyorsan és szakszerűen kezelték.
...na itt látom panáéknál itthon jelenleg a legnagyobb problémát.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
nrbx
tag
Hello, az FX700, FX780 tulajokat kernem, hogy ki tudna-e valaki probalni, hogy HDMI bemenetrol a Dolby Digital hangsavot kiadja-e a TV az optikai kimeneten (5.1 formaban, nem 2.0), koszonom.
-
hunaqua
addikt
Van itt valaki aki ilyet használ ?
TX-65EX610E
Egyik munkatáram látott valamelyik multinál bemutató darabot. Mondjuk jó sok " kilométer" lehet benne. Az ára 180K. Érdemes még ebben,ennyiért gondolkodnia rajta?
-
AL
addikt
válasz hunaqua #8145 üzenetére
Szia ! Itt láthatod a tévéd leírását : TX-65EX610E 2017 es modell.
Ennek a 2018 as megfelelője, hasonló : TX-65FX600E 240 ezer körül van.
Mindkettő natív 50 Hz, nem valós 10 bit és direct - közvetlen led. Kijelző különböző MVA - VA.
Itt láthatod az adataikat : [link]
Bármelyiket is veszi érdemes hozzá + 3 év garanciát venni. Üdv. -
hunaqua
addikt
Igen,ezt tudtam.Köszönöm szépen.Ennek a szerviz menüt ,hogy lehet előhívni ? Azért azt meg kéne nézni,hogy mennyit ment mint demo. (..ha még megvan )
-
tag
Sziasztok !
Segítsetek légyszi, mert vagy suta vagyok, vagy simán vak, és nem találom a megfelelő beállítást a menüben
Adott egy 55EX600, amit a telefonon levő youtube kliens akkor is lát, mikor a tv ki van kapcsolva.
A problémám, hogy több pana TV is van a hálózaton, és mikor a telefonról a youtube képét a tv-re akarom kiküldeni, akkor a kikapcsolt EX600 is megjelenik a listában, és tuti arra bökök rá a másik tv helyett.
Az EX600 pedig engedelmesen felébred álmából a másik szobában, és tolja a youtube-otHol a francban lehet a menüben beállítani, hogy kikapcsolt állapotban az EX600 ne mutassa magát a hálózaton ???
(ez valami új feature lehet, mert sem az DX750, sem az AS650 nem látszik a hálón kikapcsolt állapotban)
Már minden létező opciót kikapcsoltam, amire azt gondoltam, hogy köze lehet a dologhoz, de a dög még mindig ott virít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest