-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz KisTücsök #10371 üzenetére
ezt mindenképp érdemes megnézned
latejumpingot kénytelen vagy megtanulni (nem bonyolult), és azt is hogy egyes falak hogy reagálnak arra hogy wallrideolni akarsz rajtuk. viszont azt csak úgy tudod hogy gyakorolsz nagyon sokat. sajnos az összes fal máshogy viselkedik, úgyhogy a vége általában mindig az hogy meg kell tanulnod
jelenleg bemelegítésnek Ilios Lighthouse-on szoktam a külső részen a szakadék mellett tenni egy két kört, ha azt megtanulod, szerintem sokat segít. főleg azon hogy tisztában legyél azzal, hogy mennyi ideig nem tudsz egy azonos irányba néző falra menni újra
a folyamatos váltogatással ne törődj ha még csak most tanulod, az már nagyon min-maxing, plusz az esetek többségében nem csak az ellenfeleket zavarja össze, de a saját csapatodat is
a maradék meg tényleg csak gyakorlás. ehhez kénytelen vagy betölteni magadnak egy saját skirmisht hogy körbe körbe menj, és próbálj eljutni fontosabb helyekre, és megszokd az irányítást (a default nem valami jó, szóval kicsit ezt is tesztelned kell, hogy mi az ami működik és mi nem)
remélhetőleg ez segít, bár én a meccseim 99%ban afk vagyok, és mégis nyerünk
(#10368) knoxhu: a 24. győzelemre most meglesz a Master is
f3rdzs0
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Spórolós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest