Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _gabber_

    csendes tag

    válasz sirszevenap #2974 üzenetére

    Na, nem gondoltam, hogy post lesz belőle. Én is leírnám, hogy mi történt az én szemszögemből.

    Én voltam az a valaki aki nem fogadta el a "tanácsod". Első részben mert olyan hangnemben kezdted hogy "De gyerekek, ide minek kell Mei?" (szóról szóra ezt mondtad, ennyit a hangnemről, illetve a nem kötözködésről) Amitől ugye rögtön kiakadtam, és kaptad azt a bizonyos választ. Főleg miután te hoztál Hanzót kontrollra. Aznap délelőtt játszottunk LnB-vel és másokkal háromszor is Temple of Anubist amin mind védő, mind pedig támadóként hoztuk a mapokat mindkét oldalon úgy, hogy én játszottam Mei-vel. És bár valamennyire egyetértek, hogy Mei defensen erősebb mint offensen, azért 18+ órával (bétát is számítva) van némi tapasztalatom a karakterrel. Többször előfordult már, hogy elismerést kaptam az ellenfél csapatától Mei-ként, mert lehoztuk a meccset okos játékkal (nem csak Anubison). Torik szerintem még a McCree-re is emlékszik aki többször is engem szidott.

    Másrészt, mikor behoztad Hanzot kontrollra, 0-60-ban vesztésre álltunk, döntésed taktikailag selejt volt. Kint állsz a map másik végén és lövögetsz befelé egy sarokra, reménykedve arra, hogy valaki belefut, amíg öt másik társad azzal szenved, hogy bejusson a pontra, és megfordítsa a meccset, döntéseddel az egész csapatod gyengítetted. Sajnos ez az igazság, ugyanis míg Hanzo voltál, nem öltél meg senkit. Akármennyire is szeretnéd, nem vagy még Seagull szinten Hanzoval.

    A Widowmaker minden esetben jobb választás (hamár mindenképp snipert kell hozni...) nem csak a zoom és a hit-scan miatt, hanem SMG módban is erősebb közelharcra (WM SMG majdnem olyan erős mint a soldier fegyvere!), míg Hanzo az rng-scatterjével 1, max 2 embert tud megölni, ha szerencsés vagy. De ezt neked kéne tudni mivel többször említetted, hogy CS:GO tapasztalatod van... :U

    Én szeretem minden meccsen a tőlem telhető maximumot nyújtani, és bár nem lesz belőlem profi soha, már többször játszottam veled és sokszor úgy éreztem, hogy taktikailag rossz döntéseket hozol, és ezt ki is merem mondani, akár játék közben is, tetszik vagy sem. (Én is szoktam, nem tagadom, többször kéne váltanom, több hőst kéne gyakorolnom) Ha nem tetszik, a legjobb ha nem játszunk többet együtt.

    Visszatérve a csapatmorálra: Ha valaki úgy érzi, hogy ezek után nem szeretne velem játszani, nyugodtan levehet a friends-ből, nem kell jópofizni. Részemről, ha nincs Hanzo a csapatban, az csak a nyerés esélyét növeli. :P

    (#2988) Arnold2: Ezzel csak az a probléma, hogy ToA defensen 80-90%-ban mindig van Widowmaker ami közvetlen counter Pharah ellen, mindkét ponton. Ha nem 1-shot headshotol akkor is 1 bodyshottal vagy arra kényszerít, hogy HP-t keress, vagy 2 gyors lövésből fél másodperccel később ugyanúgy halott vagy. Akkor is ha a Widow-ra fókuszálsz, mire 1 rakéta odaér, addig ő simán 2 lövést lead rád.Legjobb esetben megölitek egymást. Ha pedig van turret, akkor még kisebb az esélyed az életbenmaradásra. Persze minderre feltétel, hogy a Widow tud lőni. Nem mindegyik tud, de minél magasabb MMR-on játszol, annál nagyobb eséllyel fogsz olyan Widowwal találkozni, aki abban a pillanatban leszed, amint eléred a boost magasságod tetejét.
    Widow bodyshot 150 dmg, fejlövés duplája. hitscan, tehát instant sebez.
    Pharah közvetlen rakéta 120 dmg, nincs fejlövés, a rakéta idő mire célbatalál, nem közvetlen hitnél pedig igen komoly a sebzés dropoff is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák