- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, valahogy le lehet cserélni a bejövő leveleknél lejátszott kis pittyenést? Menüből nem lehet azt már megnéztem...
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
-
roonin
tag
Outlook.pst fájlból nem sikerül betölteni a leveleket, magyarul hiába nyitom meg üres, exportnál nem jelenik meg. A .pst fájl nem importtal és nem archiválással készült hanem amit automatikusan létrehozott az outlook. Mi a lehetőség hogy hozzáférhessek?
-
félisten
Ha feltelepíted az office-t, akkor az először automatikusan létrehoz egy üres outlook.pst fájlt. Ha korábban el lett mentve az outlook.pst fájl(ami tele volt levelekkel), akkor legegyszerűbben úgy járhatsz el, hogy bezárod az outlook-ot, rákeresel az outlook.pst fájlra a C meghajtón(ez OS-től és annak típusától függően(x86 vagy x64) más és más helyen található), majd ha megtaláltad, akkor felülírod a régi, a leveleket tartalmazó outlook pst fájllal.
Ügyelj rá, hogy mit mivel írsz felül, tehát az üres outlook.pst-t kell felülírni, a régebben elmentett outlook.pst fájllal és nem fordítva...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
roonin
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2405 üzenetére
köszi de nem jelennek meg a levelek.
-
félisten
Mekkora a mérete annak a PST fájlnak, amiben elméletileg a leveleknek kellene lenniük?
(Mert ha esetleg 1-2 megás, akkor abban nincsenek levelek)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
roonin
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2407 üzenetére
1,2giga kb. És 2003-al volt használva a gép majd rátelepítettem a 2007-et. Sajnos a fiókot előtte megszüntettem a 2003-ban amihez tartozott .pst és csak utána telepítettem a 2007-et. A teljesség kedvéért...
-
félisten
Akkor csak a próba kedvéért add hozzá ezt az adatfájlt
Fájl/Adatfájlkezelés/Hozzáadás/tallózd be ezt az 1,2 G- PST-t és okézd le
(Ha kérdezi hogy Office Outlook személyes mappafájl vagy Outlook 97-2002 személyes mappafájl akkor értelem szerűen, bár ha 2003-asról volt szó korábban, akkor az első lehetőséget válaszd)Most kellene látszódnia az üresnek és ennek a betallózottnak is a tartalma. Ha nem, akkor passzolom...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
roonin
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2409 üzenetére
sajnos nem megy. Próbáltam egy helyreállító progi demojával már beleláttam és el is kezdte csinálni de mivel demo csak néhányat tud azt írja inkább ezért félbehagytam. Kellene vmi jó recovery progi ami nem demo...
-
félisten
Akkor csinálj egy másolatot az 1,2G-s PST fájlról.(Ez fontos!)
Majd keresd meg ezt a fájlt scanpst.exe, nálam itt van W7 x64 és Ofiice 2010 x64 esetén
c:\Program Files\Microsoft Office\Office14\SCANPST.EXEIndítsd el a scanpst.exe-t és tallózd be neki a PST-t, vagy sikerül megjavítania, vagy tönkrevágja teljesen (ezért írtam, hogy készíts egy másolatot előtte)
-
Most én kérdezek
Win7 x64, Outlook 2010 x64, mindkettő angol.
Az Outlook-ban egy profil alatt 3 postafiók van beállítva, egy céges exchange és két imap.
Ha az imap fiókok bármelyikére jön levél nem dobja fel se a kis borítékot az óra mellett se pedig az új email-es elhalványuló ablakot.
Az exchange fióknál működik szépen. Hogy lehetne a másik két fiókra is bekapcsolni?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz Fire/SOUL/CD #2413 üzenetére
Úgy látszik beakadt felénk a google, vagy csak én voltam figyelmetlen.
Amúgy köszi, de kicsit kókánynak tűnik| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
félisten
-
válasz Fire/SOUL/CD #2415 üzenetére
Öreg vagyok én már ehhez
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Yooha
aktív tag
Az mitől van hogy Outlook 2007-ben az elküldött leveleknél valamikor egy nyitott boríték van, valamikor meg egy fehér lap, benne színes karakterek? Mi a különbség?
(ha ugyanaz az 1 címzett van, akkor is, szóval nem az hogy valaki már elolvasta, valaki még nem).Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
tevenin
csendes tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni. Outlook 2007-ben hogy tudom beállítani hogy ne HTML formátumú legyen az alapértelmezett levélmentés, hanem az úgynevezett outlook üzenetformátumú ( *.msg ) ?
-
tevenin
csendes tag
Nincs valami config file vagy ilyen registry szerű dolog ahol egy sorba átírom hogy melyik legyen az alapértelmezett? Valami ilyesmire gondoltam csak eddig még nem sikerült megtalálnom. Mert a programban menüből biztos nem megy ezt már végig zongoráztam.
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Tudtok arra valamilyen megoldást, hogy Outlook 2003-ban csak egy vagy tetszőleges számú címet mentsek ki a címjegyékből és az könnyen importálható legyen?
-
zeorsdfd
senior tag
Kijelölöd, jobbklikk, továbbítod, majd a mellékleteket (ezek a névjegyek) ráhúzod a bármelyik másik névjegyalbumra.
Másik kérdés: Terjesztési listában hogyan lehet keresni?
[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
válasz zeorsdfd #2423 üzenetére
Nekem 2007-ben az azonnali keresés szolgáltatás engedélyezve van. A címjegyzékben található egy irányított keresés funkció, azzal szerintem meg lehet csinálni, de nem tudom minek a függvénye, hogy ez megjelenjen.
Köszi a választ. Gondoltam hogy van ilyen, csak én elrontottam, mert nem a névjegyalbumban hanem a címjegyzékben kerestem.
[ Szerkesztve ]
-
janati
őstag
Skacok!
Segítsetek légyszi!
Adott egy .xls file, tele email címmel.
Namost én ezt az egészet hogy a francba tudom beimportálni Outlook 2003-ba?A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
janati
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #2427 üzenetére
köszi!
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
őstag
Üdv mindenkinek!
Két e-mail címem van, és mindkettőt használom is...hogy tudom Outlook-ban(2007) beállítani,hogy gyorsan accountot válthassak? -
félisten
Ezt nem teljesen értem. Szóval ha van két mailcímed, akkor csinálj 2 fiókot, ebből az egyik lesz az alapértelmezett küldéshez. Amikor levelet írsz, akkor meg egy lenyílóból kiválasztható, hogy ha nem az alapértelmezett fiókot szeretnéd használni a küldéshez.
(ha nem erről van szó, akkor pontosíts a kérdésen)[ Szerkesztve ]
-
őstag
Á már semmi...most jötem rá,hogy a beérkezet e-mailek mindkét accountomat egyberakja...bocsánat,hozzászoktam az outlook expresshez. És köszönöm,hogy elmagyaráztad,hogy tudom kiválasztani,melyik e-mail fiókomról küldjem.. közi szépen még 1x!
-
mue
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem!
Freemailt használok, upc szolgáltatóm van és egy hete a következő jelenséget tapasztalom:
- freemail webes felületről müködik küldés fogadás bárhová rendesen.
- ha viszont outlookból küldök MÁSIK freemailes cimre, akkor az nem érkezik meg /magamnak se/. Pl gmailra küldök akkor jó, de bármilyen freemailes cimre nem kézbesit /hibát nem ir ki/, csak 2 nap mulva jön email a "mail administrator" postmaster@chello.at cimröl, hogy nem tudta kézbesíteni.
- gmailes fiókot használva minden müködik, webes és outlookos felületröl is.
Outlookban semmilyen beállitást nem állitottam át, jo ideje rendben müködött a dolog.Tippeket megköszönnék.
Üdv, MUe
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem:
Újra szeretném telepíteni a rendszert és a jelenleg használt 2007-es Office helyett egy 2010-es fog felkerülni. A kérdésem az volna, hogy hogyan tudnám átmenteni az Outlook-om minden adatát? Névjegyek, szabályok, naptár, teendők, miegymás...Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
horatio
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Péntektől új internetszolgáltatóm van.
Eddig T-online, most UPC.
Outlook 2007-et használok, egy gmail-es és egy céges host-olt email-lel.
A bejövő levelek természetesen jönnek, a kimenők azonban nem. Elolvastam a UPC silabuszát, azonban nem elég egyértelmű nekem, igazából csak a saját (upcmail-re) ad megoldást.Gondolom az smtp beállításoknál lesz a bibi, illetve e portoknál.
Van valakinek használható ötlete?
Előre is köszönöm.
Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
Rosep
senior tag
Évekig használtam az XP-t két felhasználóval. Windows 7 felrakásával együtt ezt megszüntettem, tele volt a t*köm a sok beállítgatással. Persze a kedves Outlook 2007 nem tud több identitást kezelni. Van már erre valami megoldás?
A több személyes mappafájl nem jó, mert úgyis egyszerre láthatóak lennének a nejem és a saját mailjeim. Én arra gondoltam, esetleg azt nem lehet kivitelezni, hogy csinálok mégegy .pst-t, két Outlook parancsikont, és már a parancsikonnál beállítani hogy melyik .pst-vel induljon. Ilyet nem lehet? -
bandus
veterán
sziasztok!
mivel a tb nálam menthetetlenül összeomlott, ezért az outlookkal próbálkozom most, de egyszerűáen nem akarja letölteni a leveleim. milyen kiszolgálócímeket kellene megadni gmailes illetve freemailes email esetén? sajnos a tb-m beállításai is odalettek én pedig több év távlatából nem emlékszem rá..:/
szerk: ha új postafiók létrehozásánál megadom akár freemailes akár gmailes címemet, nem tud bejelentekznia kiszolgálóra és úgy egyáltalán nem csinál semmitse :/
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
bandras0226
aktív tag
Üdv!
Nem nyitja meg az Outlook2007 a levélben lévő linkeket. Mi lehet az oka?
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
stimea
tag
Hali!
Az Outlook 2007-be címjegyzéket szeretnék importálni, de a Fájl menüben az Importálás és exportálás sor nem aktív!Segítséget kérek!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz bandras0226 #2445 üzenetére
1. Beérkezett üzenetek közt vannak a levelek? (Spam-nek minősített levelekből nem lehet megnyitni linket)
2. Nem ír ki valami figyelmeztetést? Pl A művelet meg lett szakítva...Beszélgess el az adminnal?
-
félisten
Területi beállításoknál olyan nyelv legyen beállítva, amilyen az Office nyelve, külön figyelmet igényel az Administrative fül és azon belül a Language for non-Unicode programs, ott is az Office nyelvére állítsd. Ezután gép restart, ez fontos!
-
stimea
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2448 üzenetére
Win7 Ultimate magyar és szintén magyar Office 2007 van a gépen.
Így hol keressem a fenti beállításokat![ Szerkesztve ]
-
félisten
Akkor elméletben nem lehet ez az ok (már ha nem úgy magyar az Ultimate-ed, hogy angol, csak Windows Update-ről letöltötted és telepítetted a magyar MUI-t hozzá)
Amúgy Start és elkezded begépelni hogy területi és nyelvi beállítások, aztán már látni fogod a listában...
Azt még megteheted, hogy (bocs de nem 2007-em van és nem biztos, hogy teljesen jól emléxem), szóval
Eszközök/Beállítások/Parancsok fül/Fájl és kattints a parancsok újrarendezésére/Válasz a menüsort/lenyílóból Fájl/reset/ok, bezár, bezár
Remélem odatalálsz, mert tényleg csak fejből írtam...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest