Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Androka
csendes tag
Szevasztok!
Egy olyan problémám lenne ha tudtok segíteni, hogy meghalt a régi xp-m és outlook 2007-ből nem tudtam kimenteni a cuccokat. Ezeket szeretném csak hol találom ezeket a fileokat? Magát a leveleket tudom hol találom, csak exportálás nélkül a szabályokat és ha van rá lehetőség a fiókbeállításokat hogy tudom kiszedni?
Köszi
-
wolfman
veterán
válasz Androka #2004 üzenetére
XP - Document and Settings - 'neved' - Local Settings - Application Data - Microsoft - Outlook
innen a pst fájl-t kimásolod, elég csak azt(saját tapasztalat). Ebben benne lesznek a levelek meg névjegyalbum. A fiókbeállításokat ez nem tartalmazza, azt én sem tudom hogyan kell esetlegesen kimenteni.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
jaja09
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet egyszerre több 100 címzettnek is ugyanazt a levelet csatolmánnyal elküldeni egyszerre persze nem egyesével? Köszönöm a választ!
-
-
kendy
csendes tag
Sziasztok!
Az Outlook 2007-en szeretném beállítani a t-online postafiókomat. Ez részben sikerült is az interneten található leírásokkal. A probléma az, hogy csak fogadni tudom az üzeneteket, küldeni viszont nem. Az internetkapcsolatom digi lan, dinamikus ip-vel.
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv
-
félisten
-
kendy
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #2009 üzenetére
A helyzet az hogy van t-online és digi előfizetésem is.(t-online vidéken , digi pesten) Digis e-mail címem nincs(vagy nem tudok róla), t-online-os viszont van. És most digis szolgáltatótól akarom a t-online-t működtetni, nem tudom , hogy ez probléma-e.
Továbbá, ha a t-online netes ügyfélszolgálatán kikapcsolom az smtp szűrést akkor tudok küldeni is. (csak így spam-ként kezeli az üzeneteimet a fogadó e-mail cím)
-
félisten
Hali!
Értelek. És kipróbáltad a digi SMTP-t, hamár most úgyis digi a netszolgáltatód jelenleg? Mert erről nem írtál...
A T-online webes felületén nem lehet "szabályozni" az SMTP szűrőt? Csak ki meg be lehet kapcsolni? Nincs olyan beállítás, hogy "Ha én vagyok a feladó" vagy kivételek, stb stb?
(Bár bevallom erről most hallok először, hogy a saját címemet Spam-ként kezeli)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
kendy
csendes tag
válasz Fire/SOUL/CD #2011 üzenetére
Azzal az a baj, hogy nem tudom az smpt.hdsnet.hu-hoz az azonosítómat és a jelszavamat. Ha nem adom meg akkor szintén nem tudok küldeni
[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
Elvileg működik a pppoe bejelentkezéshez használttal is, de ha azzal nem, akkor igényelsz telefonon egy e-mail címet, egy óra múlva él is, és azt használhatod hitelesítéshez.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Ha a digi engedi más szoltáltató smtp-jét használni akkor állítsd be smtp-nek a mail.t-online.hu-t, engedélyezd a hitelesítést és pipáld be, hogy a fogadáskor megadott adatokat használja. Ha tiltva van akkor meg használd a digi smtp-jét.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kolja
tag
Üdv!
Van egy kis problémám, az outlookkal ... beállítottam két fiókot, szépen le is kérdezi mindkettő bejövőjét, eddig ok is minden, de ha küldeni szeretnék levelet, nem tudok csak a az alapértelmezettről küldeni. Az expressnél csak identitást váltottam és kész de itt...
Segítenétek?
Előre is köszi!Nem élteni sok fulcsaság ...
-
Jarod1
addikt
miért akarja az outlook 2003 letölteni a leveleket amiket egyszer már letöltöttem? kb 400 levél
nem telepítettem ujra a gépet nem is birizgáltam az outlookot..ötlete valakinek? -
McLaca
őstag
Fogadjunk, hogy freemail... Ha mégsem, akkor tévedtem, de jellemzően a freemail csinálja ezt akkor, ha a kiszolgálón is meghagyom a leveleket. Át is tértem gmailre, nem csak emiatt. Hogy az outlook kezeli-e rosszul a funkciót, vagy a freemail inkompatibilis-e...? Emlékeim szerint az outlook expressz nem csinálta ezt, de azóta "elromolhatott" a freemail ezen funkciója is.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Egy belassult outlook 2003-al van dolgom. A leveleket 10-20 mp alatt jeleníti meg. A gép egy viszonylag régi konfig xp-vel. Exchange a levelezés, a mappája jó nagy (kb. 1,5 GB).
Van valakinek ötlete, merre induljak? -
A_ScHuLcZ
addikt
A művelet végrehajtása regisztrációs vagy telepítési probléma miatt nem sikerült. Indítsa újra, vagy ha úgy nem megy telepítse újra a programot stb stb stb..
Találkoztatok már ilyen hibaüzenettel? Egyik felhasználó sem tudja a gépen elindítani, tartományt használunk, fel is ismerné automatikusan a postafiókot, de amikor próbálok belemenni a fiókbeállításokba, akkor ezt a hibaüzenetet kapom!
Annyit tudni kell, hogy a jelenlegi xp-t egy másik mellé telepítettem, ami annyira szét lett barmolva 1 nap alatt, hogy még az xp telepítő sem ismerte fel, hogy van a gépen valamilyen oprendszer, kénytelen voltam mellé telepíteni, hogy adatvesztés ne legyen.Ja az még lemaradt, hogy 2007-es outlookról van szó, újratelepíteni természetesen próbáltam!
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Egyik napról a másikra egyszer csak nem lehet mellékletet csatolni a microsoft outlook 2007-el történő mail írásánál...A javítás a Cd-ről nem segített, féle újra kell mindent telepíteni...Tudnátok segíteni, hogy a fiókokat (több is van) és a levelezést hogyan tudom kimenteni? Köszi előre is!
Xiaomi Redmi 3
-
félisten
válasz Lesliegold #2026 üzenetére
Hali!
Nincs valami hiba ablak, hiba kiírás? Ha igen, akkor jó lenne, ha be tudnád rakni/írni...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Lesliegold
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2027 üzenetére
Nincs semmi hiba, egyszerűen az egyik windowsos fióknál megy a microsoft outlookban a file beszúrás, míg a nejem fiókjában valami sántít, hiába nyomunk rá, hogy beszúrás/file csatolása, nem ugrik fel az új ablak, ahol ki kéne tallózni...Mindkét windowsos fiók ugyanazt a microsoft outlook-ot használja...És persze már 3 hónapja megy ez a win7, tehát eddig ment hibátlanul a nejem fiókjánál is...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
félisten
válasz Lesliegold #2028 üzenetére
Hali!
Ja hogy windows fiókokról van szó...Azt tudnám javasolni, hogy a nejed fiókjából futtasd így az outlook-ot. Mielőtt megteszed, a PST fájlról készíts másolatot.
outlook indít/Fájl menü/adatfájlkezelés
Itt nézd meg, hogy az alapértelmezett adatfájl(ez a PST), melyik könyvtárban található. Egy fájlkezelővel egyszerűen másold át egy biztos helyre. Ha esetleg valami gond lenne, akkor a leveleket legalább megmentetted.outlook.exe /safe
Fire.
-
Jarod1
addikt
válasz Lesliegold #2028 üzenetére
úgy sem megy a csatolás hogy belehúzod a file-t az irandó levélbe egérrel ? drag and drop
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van lehetőség rá, hogy kimentsem a szabályokat is, amik a helyi gépen lettek beállítva? (exchange szervert használunk)
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
félisten
válasz A_ScHuLcZ #2031 üzenetére
Hali!
Nem írtad hányas Outlook, a 2007-ben Eszközök menü/Szabályok és értesítések/Beállítások gomb. Innen meg egyértelmű. Itt egy kis összefoglaló, hogy hol és mit tárol az Outlook: [link]
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Ki lehet valahogy menteni az e-mail fiók beállításokat?
Sok e-mail címem van, és nem akarok vele bajlódni minden egyes telepítésnél.Thx a válaszokat.
Eladó cuccaim: -
-
félisten
Hali!
Outlookból nem. Vannak speciális szoftverek amik tudják, pl Genie Mail Backup
(Vigyázat, a Trial változat ugyan lement mindent, de csak 10 levelet állít vissza és hasonló korlátozások vannak benne, tehát ha kipróbálod, akkor ne örülj rögtön, hogy elmentett mindent, mert nem fogod tudni visszaállítani)Kézzel is kimenthető, ugyanis a registry-ben vannak a mailbeállítások tárolva, de ezt nem javaslom, mert könnyű kihagyni valamit, aztán bulta lehet belőle...
Fire.
-
Kvazár
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #2034 üzenetére
Thx. ki fogom próbálni.
Igazából nekem csak a fiókokat kell kimenteni, a leveleket nem, mert azokat kikeresem, és kimásolom.
Thx.Eladó cuccaim: -
-
félisten
Hali!
Esetleg még egy progi, ami hasznos lehet, ha elfelejtetted az account beállításokat. Némely víruskergető kártevőnek/gyanúsnak azonosíthatja, de nem az: [link]
Fire.
-
Kvazár
őstag
-
Orc
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani az Outlookban (2007), hogy kitöltse automatikusan a tárgy mezőt?
Mondjuk írja be az email törzsének első pár szavát.
Illetve be lehet-e kapcsolni a figyelmeztetést, hogy üres a tárgy mező.
Előre is köszönöm.Üdv:
OrcKinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
A beérkező üzenetek mappánál nem tudok törölni üzenetet mert nem aktív a törlés ikon, de ha áthúzom az e-mailt másik mappába onnan engedi törölni. Ez mitől lehet? Valami megoldást írjatok légyszi!
szerk.: outlook 2007
[ Szerkesztve ]
-
wurci
tag
Sziasztok!
Bocsánat ha off.
Egy érdekes problémám van, az enternetes email címemről nem tudok emailt küldeni egy gmailes címre, csak akkor ha a gmailes címről írok egy emailt és erre válaszolok.
Van valami ötletetek, hogy hol kezdjem a keresgélést? A gmailes címen már néztem, hogy van-e valami szűrő beállítva, de nem találtam semmit.
Előre is köszi, vagy légyszi irányítsatok valami más fórumba ahol tudnak esetleg segíteni.
wurci
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Van egy sonyericcson w910i telefonom, amin elég sok telefonszám van. Ezt szeretném valahogy outlookba másolni, onnan meg egy nokia n82-re.
Sehogy sem tudtam megcsinálni ebben kérnék segítséget. Előre is köszönöm!
-
qpakcovboy
őstag
up a problémának
-
Jarod1
addikt
válasz qpakcovboy #2047 üzenetére
se hez használd a myphone explorert, beállítod hogy az outlokkal synceljen,
aztán a nokiának pcsuite progijával ráteszed a telószámokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest