Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovbandi82

    őstag

    LOGOUT blog

    Sziasztok. Olyat kérdeznék, hogy gyakorlatban megvalósítható-e, hogy 2 külön internet hozzáférésen lógó megosztásokat egy háztartásan 1 belső hálózatra összekötni.
    Nos nálam a drága telekom csak 10 megás netet tud adni, hogy egyem a szívét, ami nem vastag sajnos, de 2 internet előfizetést 1 háztartásba bekötne persze.
    A hálózaton lóg egy HTPC gép, rajta sok film, megosztva a hálózaton, és egy WR1043ND router Vargalexel, torrent szerverként (végpont, semmi más nincs rákötve), mindez egy Smart TV-vel és wifin 4 egyéb eszközzel egy WDR4300-on.
    Nos elméletben a második net előfizetést csak a HTPC-re és a Openwrt-s routerre kötném, csak letöltésnek, a másik előfizetés meg menne a napi netkapcsolatnak, böngészés, youtube etc. Ami idáig ok, csak ugye 2 külön hálózatom lesz itthon.
    Na ezt a kettőt össze lehet-e fűzni 1 belső hálózatnak? FTP szerverként fel tudnám csatolni itthonra a megosztásait, de ott ugye max 0,5 megabittel tudnék hálózatok közt mozgatni fájlokat, mert annyi a feltöltésem. A VPN szerveres dolgoggal is ez a gond. Tehát valahogy belső hálózaton egy madzaggal kellene összehozni őket, hogy nagy sebességgel tudjak másolni és streamingelni, mint most is, viszont kifelé más-más netkapcsolattal kellene kommunikálniuk.
    (Bár gondolom ez orbitális baromság, és nem megoldható)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák