- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bernel
tag
válasz canniball #2860 üzenetére
Ha nem a vásárlás nagyságától függ, akkor esetleg attól, hogy miket veszel. Nálunk a családban aki az olcsó, value cuccokat veszi, kevesebbet kap. Én a drágább, minőségibb ételeket (teljes kiőrlésű cuccok, stb.), és nekem 20%-ot adott. Ez is lehet egy szempont nekik, hogy aki a drágább termékeket veszi, az értékesebb vásárló.
-
Spec
őstag
válasz canniball #2860 üzenetére
Visszatérve még az a Tescos vásárlási visszatérítés témára, kicsit utánamentem a dolognak, mert nem hagyott nyugodni. Megkérdeztem a Tesco-t hogy mégis mi alapján döntik el, hogy kinek mennyi kedvezményt biztosítanak. Kaptam egy nesze semmi, fogd meg jól választ (jobbra nem is számítottam), de az kiderül belőle, hogy szerintük nem rajtuk múlik a kedvezmény mértéke, hanem az OTP-n.
Idézem:
"Tisztelt ... úr!
Köszönöm, hogy megtisztelte központunkat a levél alján szereplő megkeresésével.
Kérem, engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy az Ön által igénybevett „OTP kártyák vásárlási kedvezménye” kezdeményezés nem a mi projectünk. Azt az OTP irányítja. A kedvezmény igénybevételének részletei az OTPdirekt internetes szolgáltatásban érhető el.
Hasznos információkat az alábbi link alatt talál:
OTP_Kedvezmenyprogram_szabalyzat.pdf
Üdvözlettel:
...
Kapcsolati irodai asszisztens"Szerintem megkérdem erről az OTP-t is és meglátjuk ők mit válaszolnak. Ha ők meg a Tescora mutogatnak, akkor valaki hazudik
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- SkyShowtime
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- iPhone 13 Pro Graphite
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest