Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz dqdb #24390 üzenetére

    De ha nem remeg az ember keze, csak simán belekattint, akkor is simán eltalálhatja. :D Na, hát az fasza, ha ennyire aktívan reagálnak... :)

    "Eddig minden bővítményemnél a beállításokra több idő ment el, mint magára a lényegre."
    Persze, mert igényes beállítóoldalt akartál kialakítani, és mert nem egyetlen opcióról van ilyenkor szó, hanem az embernek ilyenkor eszébe jut hat másik is, amit meg kéne csinálni, és a vége az, hogy inkább hagyja a francba az egészet, beégeti a kódba, és elrakja "majd megcsinálom később" projektnek. :DDD (Átérzem a dolgot, már nem is tudom, mikor dumáltunk róla, hogy megvan a PH hotkey extension mindkettőnknél a Te kiinduló kódodból, egyikünk sem készítette még el véglegesre, mert melós. :DDD) Na de itt a kijelölősdinél igazából tényleg egyetlen opciót hiányolok, azt, hogy legyen annyi, hogy "active if", és legyen legalább 3 opció, vagy valami hasonló. Bár ilyenkor jön az, hogy jó lenne sokkal általánosabbra elkészíteni, egy libet készíteni vagy felhasználni a hotkey-kre is, tisztességesen megcsinálni az opciók elmentését, betöltését, aztán még ezt, meg azt ki kéne alakítani, stb... Na de én addig nem publikálnám az extensiont, amíg legalább ez az egyetlen opció nincs meg.
    Ettől függetlenül tudom persze, milyen melós tud lenni pont az opciók kialakítása, nyilván költői túlzás volt, de egy publikált extensionnél sztem elvárható.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák