Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz LonGleY #22293 üzenetére

    Nem akarok a szokásos szélmalomharcba belemenni tényleg (nem kell egyetértenünk), csak széljegyzetként fontosnak tartom megjegyezni, hogy ez a "fölösleges resource pazarlás" nagyon jól egy helyre gyűjtötte az Opera fanokat, sok-sok hasznos tanács került ki teljesen ingyenesen sok személyes blogra, elég egyértelműen behatárolható volt, elsősorban mivel kapcsolatosak is a blogok. Még ha nem is volt egy hiperszuper dizájnnal és mindenféle fícsörökkel ellátott blog, attól még a célját ellátta.
    Az "ócska formátumról" nem tudok nyilatkozni, mert én személy szerint nem szerkesztgettem saját blogot rajta, de mit értesz ezalatt? Hogy nem volt fullos blogmotor alatta? Azon lehetett volna javítani.
    Az "elavult tartalom" annyiból igaz, hogy természetesen a legtöbb cikk egyelőre a 12.x és azelőtti változatokról szólt - így aztán tényleg rákényszerítettek mindenkit, hogy vagy találjanak a régi cikkeiknek alternatív tárhelyet - amit valószínűleg a legtöbben inkább hagytak a *csába, ergo a legtöbb tartalom vehetjük úgy, hogy kuka -, vagy még írmagja se maradjon a forrásaiknak a Presto-korabeli időkből. "Do you really want to erase the past?" "Yes, definitely " (Lars Boilesen) :D (természetesen utóbbi párbeszéd csupán a képzelet szüleménye)

    Egyébként hogy mást ne említsek így hirtelen, például dqdb kolléga is publikált ott cikket - az AKTUÁLIS Opera-verzióval kapcsolatos ötletekkel. Ezt sem éreztem felesleges erőforráspazarlásnak!
    Most a hasonló hasznos cikkek hasonló késztetésű szerzőktől teljesen szétforgácsolódva, vagy egyáltalán nem jelennek meg. Szerintem igenis sokat számít egy közösség összetartásában egy ilyen ingyenes, konkrétan az adott szoftverhez kötődő blog, és az Operánál korábban ez is jól működött. Ahogy korábban sok minden más is, a sok hibával együtt.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák