Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz Sk8erPeter #22166 üzenetére

    Szebb külső: letisztultabb, praktikusabb. A Chrome gömbölyűbb felületei után jó ez a szögletesség a menüsávban :D

    Máshol is ugyanezek jelen vannak. Itthon portable appokat használok főként, semmi hülyeség telepítve. Persze most teszteltem sok telepített böngészőt (ismét), lényegében nem változott semmi.

    Amit egyszer tapasztaltam "jó"-ként abból próbálok nem engedni, ez hozzá tartozik a történethez, de össze is foglalhatom mi az, amit egy böngészőben szeretnék látni végre. Ehhez hasonló élményt nyújtott három éve a FF, két éve a Chrome és az utóbbi fél évben csak a baj van az összessel.

    - Chrome/Opera féle fejlesztői/elemnézet
    - Firefox szintű könyvjelzőkezelés
    - IE vagy Opera szintű gyorsaság (meglepett, de nagyon gyors az IE, Opera lassabb böngészésre, de még így is veri a C, FF párost, ahova lesüllyedtek)
    - IE szintű youtube html5 kezelés 1080p-ben akár 3 videó is megy egyszerre böngészés mellett a szutykos kis notin, máshol egy youtube meg egy index lap is megfekteti, az összes böngészőt.
    - Youtube alatt teljes képernyőre tételkor az 1080p-t egy pillanatra se akadjon meg! html5-tel rendben van, flash-nél nincs. Viszont a flash-nél a háttérben akadozás eltűnik és legalább a hang folyamatos, ha egy oldalt megnyitok. Persze pörgeti a procit és vga-t olyankor, így mindenképp html5-nél kívánok elérni hasonló eredményt. Az IE nagyon jó példa mit ki lehet belőle hozni.
    - Chormium szintű kiegészítők használata
    - Opera szintű felhasználói kilakítás, a sok alap "jóságot" nem kívánom 20 kiegészítővel elérni :)

    Egy adag hiba Chrome-nál, mindegyik aktuális variánst végignézve: [link]

    .

Új hozzászólás Aktív témák