Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    [link] vs [link]

    Sk8erPeter: Amúgy ha a Te Portable Passwords-öddel indítom az Operát, akkor ez nem jelent különbséget, hiszen úgyis a "Login Data" fájlból olvas emlékeim szerint, nem?
    Ebben az esetben a profilodban található Portable Passwords mappára mutató symlink vagy junction a megoldás.

    Még egy, ami érdekesebb kérdés: ha az egész profile könyvtárat hardlinkelem mind az Opera Next, mind az Opera Developer változatánál, akkor az okozhat nagyobb anomáliákat?
    Ha megváltozik valamelyik fájlnak a formátuma, akkor az okozhat melegebb pillanatokat. Amióta 3 hete fejreállt egy O20 profilom úgy, hogy PH teszt olvasása közben nem lépett át a következő oldalra, és azóta sem hajlandó semmit sem letölteni netről, én inkább nem kísérteném a sorsot a teljes profillal, maximum a jelszavakkal.

    Tapasztalatom szerint a popup blocker messze nem tökéletes, képes olyan ablakokat blokkolni, amelyeket én nyitottam volna meg kattintással, és nem automatizmus. Például itt a hozzászólásokban (Szeretlek, Disqus! Ja, nem) Ctrl+klikk egy linkre, és nagy valószínűséggel blokkolásra kerül. Néha nem, de általában igen. A jobb klikk > Open in new tab tökéletesen működik mindig.

    Állítólag már közel van az a fantasztikus, egyedülálló fejlesztés, amivel képes lesz az új Opera a teljes URL-t megjeleníteni a címsorban. De még csak állítólag, a komoly munkához idő kell, augusztus óta ígérek meg mindig a következő verzióra.

    Kíváncsi vagyok arra, mikor javítják ki azt az O16 óta meglévő, többször jelzett hibát, amikor egy olyan fület bezársz, ahol a keresősáv nyitva volt, akkor az összes többi fülön az összes billentyűlenyomást a nem látható keresősáv kapja meg, amíg a Ctrl+F Esc billentyűket nem nyomod le.

    Orlin: Csodás!!Az új stabilnak sikerült 1-2 óra alatt sz#rrá fagyni vagy 3-4.szer...
    Nyugi, az O19 developer még stabilnak nevezhető volt az O20 developerhez képest, lesz ez még rosszabb is.

    Popes: Ctrl+Shift+klikk a linken. Menüből nincsen rá lehetőség, és tudomásom szerint egérmozdulatokkal sem.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák