Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz LonGleY #21130 üzenetére

    "Az lenne az értelmi szint, ha az újításokat nem húznátok le látatlanban. Nekem bejön az, amit csinálnak, még ha össze is lopkodott."
    Most tisztázzuk: a Firefox várható újításáról beszélsz, vagy az Operáról? Gondolom az előbbiről. Azzal kapcsolatban, hogy "minimalista" lesz - legalábbis a cikkből így jött le -, nyilvánvalóan szkeptikusak vagyunk, mivel ez általában nem jelent túl sok jót. Erről már sokat témáztunk a topicban, gondolom nem kell magyarázni, miért. De a FF-ban legalább már előre beígérnek normális testreszabhatóságot, gombokat pakolhatsz ki tetszésed szerint (ahogy a videóból látszott), tehát máris előrébb járnak legalább tervek tekintetében az Operánál, mert közlik, mi várható, nem pedig vár a júzer, mint egy hülyegyerek, hogy vajon kap-e ajándékot Mikulásra, vagy sem.
    Nem történt "lehúzás" (kifejtenéd, ebben hol húztam le az ÚJÍTÁSOKAT?), egyszerűen csak ez az "átlagjúzer úgyse tudja kezelni, akkor meg minek legyen egyáltalán beállítható"-mentalitás az, amitől tartunk, és amivel már a nyolc töke is tele van az értelmesebb/tudatosabb/nagyobb igényű felhasználóknak. Ez most nem ilyen szokásos "óó, a régi szép időkben"-nyavalygás, de tényleg nem az volt az általános hozzáállás, hogy a leggyökerebb júzereknek is meg akarjunk felelni.

    Amúgy téged sem egészen értelek: egyszer minden Operával kapcsolatos kritikus jellegű hozzászólással egyetértesz, aztán hirtelen foggal-körömmel véded őket, amint egy darab fícsört felfedezni vélsz - végül is akkor pillanatnyi kedvedtől függ, hogy tetszik-e az új vonal, vagy sem? :) Azt hittem, van erről kialakult véleményed. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák