Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lovi27

    addikt

    válasz ztsoft #5824 üzenetére

    Nem értettelek félre és ez nem személyesen rólunk szól! Én is, mint ahogy te is csak segíteni szeretném az OMV használatát. A szándékot nem vonta senki kétségbe, nem kell bizonyítani.

    Tesztelni nincs időm, nem vagyok része a csapatnak és sajnos én se tudok annyira angolul, hogy bizonytalan kimenetelű esetekben szópárbajban bizonyítsam vélt igazamat. Ha leírtad volna, hogy tesztről van szó nem is foglalkoztam volna vele. Viszont ha te "ismered a Linux hozzáállást" és tesztelő szeretnél lenni, vagy csak akár kívülről segíteni a fejlesztést tudnod kéne, hogy van kifejezetten web oldal arra, ahol különösebb duma nélkül lehet jelenteni a hibákat. Pláne egyszerű, ha szintaktikairól van szó. Talán tud valaki konkrétan segíteni neked, hogy hol és hogyan kell megtenni.

    A miniDLNA működésében mint írtam nem találtam hibát. Tudom egy-két órás teszt nem ugyanaz, mint nap mint nap használni, de nem jött elő. Ezért tartom jobbnak, ha előbb a hibát pontosítjuk és csak utána beszélünk javításról.

    "nem írnál felesleges elkerülő megoldásokat" Ezek szerint nem néztél utána, hogy a minidlna-ban hol kell az inotify max_user értékét változtatni. Mindenhol azt írják manuálisan kell. A minidlna.conf fájl logikus választás volt, de helyette ugyanott a néhány fájllal lejjebb lévő sysctl.conf-ban kell megtenni. Biztos van oka, hogy miért 8192 a default érték és nem 100 ezer, de feleslegesnek tartom ebbe belebonyolódnunk. Viszont ha kipróbálod látni fogod megszűnik a warning. :D
    Csak még mindig nem tudni mi a baj a miniDLNA-val... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák