- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz Luck Dragon #76653 üzenetére
Sokat vesztett a nevéből, elég sokat olvasgattam és hát az ilyen ársávban már eléggé leromlott a minőség.
Persze, a felsőházban még nagy név. De személy szerint én sem vennék Brembo-t a kocsira.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
odorgg
addikt
Én is azt akartam eredetileg, de mindenhol azt olvastam hogy régebben jó volt, de napjainkban hanyagolni kell.
Lett helyette Zimmerman tárcsa+betét, mert erről jókat olvastam, és valóban nincs vele semmi gond. Hangtalan, és bevonatolt, így legalább belűről nem eszi meg a rozsda, mint az elődjét.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Doggy dog
senior tag
Én Ate-t vettem tárcsában és betétben is,még a fékolaj is Ate.
GUT.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
w333
félisten
Inkább a fékbetét a rosszabb ... Textrar elég visítós mert túl kemény !
Tárcsa szerintem jó ( Brembo Easy Check) nincs vele baj, az nagyon jól bírja !
Hátra nagyon olcsó Meyle -t vettem és meg sem nyikkan ... gyárilag le is van csiszolva a 2 széle, én bátran ajánlom akár előre is, nem lesz vele baj !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
trassher
addikt
Ha már fék és márkák akkor kérdezném, hogy a zimmermann-al mik a tapasztalatok? Bevonatolt tárcsát és hozzá betétet néztem ki a mostani fék felújításhoz.
Redmi Note 7
-
Köszönöm mindenkinek. Nem hittem volna hogy Ennyire "rosszabb"lett.
w333
Jaj, nem azért kérdeztem mert cserélni szeretném, még jók. Talán majd jövőre esedékes lesz. Most a torony csapágyak, szimerimg, teleszkóp , meg ami hozzá van, annak cseréje tart jelenleg.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Zsolt!!
aktív tag
Üdv!
X14XE-hez megtudnátok mondani milyen fèkfolyadèk, váltóolaj,szervóolaj kell ès milyen töltő mennyisèg kell?
Gyertyákból kinek milyen típus jött be? Köszi -
WP14
őstag
válasz trassher #76659 üzenetére
Kb. másfél éve használom a Zimmermann tárcsákat TRW betétekkel, nekem nagyon bevált, fontos az erős és jó fékhatás 230LE-höz (360Nm). Tapasztalatból ajánlom, nem fogsz csalódni benne!
(#76661) Zsolt!! Unixnál és Bárdinál is megmondják a pontos mennyiségeket mindenből. ATE fékfolyadékot ajánlom, gyújtógyertyából NGK vagy BOSCH platina elektródás nagyon jó, az alapjárat, mint a szög, nagyon pontos vele. A többiből gyárit ajánlott venni.
[ Szerkesztve ]
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Kos 7
tag
Sziasztok !
Opel Astra J-ről vannak információtok, vannak komoly hibái, érdemes venni ?
1.6 turbós motor mennyire bajos hozzá ?Köszi,
Ákos. -
Kos 7
Amargo a te embered, neki van egy 1.6T-s J Astrája.
A részletes keresőben vissza tudod olvasni mit írt eddig róla.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Luck Dragon #76664 üzenetére
Annak a 2.2-es benzinesnek nincs jó híre (én az A zafiránál halottam erről a motorrról sok rosszat)
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Calogero
addikt
válasz ArthurShelby #76670 üzenetére
Opel 2.2 16V Direct -tel van gond
Motorkód: Z22YH
Gyártásban: 2003 – 2008 (Zafira B esetében 2010)
Típusok: Opel Vectra C 2.2 Direct, Opel Signum 2.2 Direct, Opel Zafira B 2.2 Direct[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
-
gban
Közösségépítő
válasz AMD Power #76674 üzenetére
Peugeot alapú lesz a következő Opel Corsa - viszlát megbízhatóság....
Magyarul nem azt kell majd kiválasztani hogy milyen márkát és ezáltal milyen tulajdonságokat szeretnél, hanem hogy milyen címke legyen a megvásárolt autón - belül tökugyanaz bármelyiket választod.
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #76629 üzenetére
UP! Vagy mindenki otthon berheli az astrát?
-
AMD Power
titán
-
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék.
Hátsó ajtókban az ablakemelők mechanikusak.
Mennyiből lehetne megoldani elektromosra,illetve hol tudok hozzá alkatrészeket vásárolni az átalakításhoz?
Továbbá leszoktak ezek előre kábelezve lenni?
Astra j sports tourer 2015
Köszönöm.Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
bostone
addikt
99-es astrában lehet javítani a benzintankot, vagy érdemesebb másikat keresni?
Szivárog a benzin. A tank alján hártyát képez a bevonat, nem mertem megpiszkálni, mivel nincs tartályom, amibe kimenthetném a benzint. -
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Opel Astra G 1.6 16v(1999-es évjárat),tömlővel letudom szívni a benzint?ha igen milyen megy bele, és hol tudok olyat kapni?
-
AMD Power
titán
válasz Luck Dragon #76688 üzenetére
Szerintem igen. "Kevés" belőle az eladás. Ráadásul PSA-nak van saját cabrio szériája így igen,szerintem felejtős lesz. Pedig az egyik legszebb Opel. Képen is gyönyörű ,de élőben egyszerűen csodálatos látvány.
-
-
válasz Luck Dragon #76692 üzenetére
Reggel végre fogadták az autót, kettőkor hívtak hogy eléggé össze van rozsdásodva az egész, így nem csak a torony csapágyat kell cserélni. Ha nem az egész vackot a teleszkópig.
És még nem végeztek a szétszereléssel.
Majd holnap hívnak hogy mit kell még cserélni.Kíváncsi leszek hogy mibe fog nekem ez fájni.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #76693 üzenetére
Akinek H astrája van és még nem cserélte ki a torony csapágyakat. Annak írom, hogy tessék Minnél hamarabb. Ne úgy járjon mint én. Típus hiba amint megtudtam és vannak is vele a szervízben .
-
beg
veterán
válasz Luck Dragon #76694 üzenetére
Mennyi km van benne? Nem biztos hogy mindenkinek rohanni kéne egy pár ezer forintos toronycsapágy és szilent csere miatt Kopó alkatrész, ha kopog, csere.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
beg
veterán
válasz Luck Dragon #76696 üzenetére
Annyi erővel a kutyacsont is típushiba, mert pár évente cserélni kell a kopás miatt Árban majdnem egyforma a toronycsapággyal.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
férfiállat
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest