- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz FehérHolló #41755 üzenetére
nem az ufonautát bántom, hanem téged, ezért: "elmúlt 1 év alatt eljutottam oda, hogy undorodom a felhozataltól."
Amúgy roadster tényleg akkor kell, ha szórakozásból mész fel a hegyekbe szerpentinezni. Arra kurvajó. De ha az autópályán való hazakrúzolásra kell, arra inkább valami krúzolós autó kell. Mint pl. Montoya lexusa.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #41761 üzenetére
ja, pina.
nehogy már ilyennel öljek, inkább pina.
Skynet is real. It's called Google.
-
Mawyx
őstag
Na ezért nem találni normális pasit, mert hosszútávon nem akarnak semmit. Ráadásul úgy hazudnak mint a vízfolyás, miközben minket vádolnak reggeltöl-estig és miközben csak arra van időnk, hogy védekezzünk a vádak ellen, nem vesszük észre, hogy pont ők csalnak meg és ba*nak át úgy a palánkon amiből magunkhoz se térünk. A rosszabbja még veri is a nőket, az állapotos nőket is, de mi ezt is elnézzük, mert amikor picit is mondanám hogy kedvesek, de nem, de legalább nem bunkók, az anynira jó. Aztán hipp-hopp tönkre is ment az életünk.
Rohadt életbe
Inkább legyen téma az időjárás(#41762) FehérHolló: ezt leszel szives befejezni, köszönöm
fasz, fasz, csak hogy ki legyen egyenlítve a dolog
Ui: sztem ezt mindenki borítékolta, hogy erre ráugrok
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
jeges
senior tag
remélem nem sértlek meg, de miért az exeddel magyarázod a saját gerinctelenséged?
-
jeges
senior tag
válasz FehérHolló #41774 üzenetére
lehet, hogy félreértettem vmit, de ahogy leírtad, nekem az jött le, hogy az előző kedvesed veled szembeni viselkedése és a saját jelenlegi viselkedésed között összefüggés van (legalábbis leírásod szerint). utóbbival kapcsolatban magad is tisztában vagy vele, hogy nem helyes. sztem a kérdés adja magát.
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #41789 üzenetére
Nem ülök magas lovon, nem ítélkezem feletted (tényleg nem), de a feltett kérdés teljesen jogos -> írsz arról, hogy veled csalta meg egy nő a férjét, majd fél mondattal később azt sugalmazod, hogy a nőkről kialakult lesújtó véleményed miatt nem akarsz tőlük hosszú távon semmit. Mintha picit rossz lenne a logika ezek alapján (erre mutatott rá jeges), de mi kérünk elnézést, hogy ennyit osztottál meg velünk és ennyiből lehet következtetést levonni.
Morális következtetést/ítéletet meg (én legalábbis) tényleg nem akartam levonni, úgyhogy ez az alapvetésed téves.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
jeges
senior tag
válasz FehérHolló #41789 üzenetére
én nem ülök semmilyen lovon. megfogalmaztam a kérdést, ami a leírásod alapján előjött.
miből gondolod a magas lovat? túl szókimondó voltam? nem érzed jogosnak?szerk: jav
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz FehérHolló #41795 üzenetére
aki háromszögezett már, tudja, hogy nem könnyű egyik félnek sem, mindegy, hogy tudja e az ember vagy sem előre, hogy párkapcsolatban van e az illető, ha már lúd, legyen kövér, legalább a teljes programon megy át az ember. és nincsen fekete és fehér, ennél árnyaltabb a szitu. mindegy, hogy házas, vagy párkapcsolat, vagy netán már gyerek is van..
és ne foglalkoztasson más, csak az, hogy holnap is felkel a nap és fényesen süt. előre nézz, csak ez számít...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #41795 üzenetére
Az a gond, hogy a morális ítélkezést még mindig te magyarázod bele, picit el kellene már ettől vonatkoztatnod. Mivel azt sem mondtad, hogy tudtad-e vagy nem tudtad adott esetben, hogy házas-e a doktornőd (konkrétan egy szóval sem utaltál rá), még mindig az általad adott információmorzsákból indulhatunk ki. De azt most elárulom, hogy számomra tök mellékes, hogy "hibás" vagy-e vagy nem, nem ez a lényeg.
Számomra még mindig csak az furcsa, hogy általánosan lesújtó véleményt formálsz a nőkről úgy, hogy lényegében 1. pár negatív példából indulsz ki (ami persze sajnálatos, bár nyilván azért negatív példák, mert te húztad valamilyen módon velük szemben a rövidebbet), 2. valószínűleg nekik ugyanúgy van magyarázatuk arra, hogy miért olyanok, amilyenek és ettől még nem rosszabbak nálad vagy nálam, 3. ugyan azt állítod, hogy nem sértődtél meg, mégis sikerült egy egyszerű és az általad leírtakból logikusan következő kérdésbe azt belemagyaráznod, hogy akkor biztos jól elítélünk, meg lenézünk, meg erkölcsileg magasabbrendűnek gondoljuk magunkat. Pedig én csak valamiféle belátás hiányát vettem észre, ennyi.
Persze, lehet úgy is hozzáállni a világhoz, hogy egy nő sem érdemel hosszabb távon semmit, csak épp ez káros lesz, neked is, azoknak is, akikkel kapcsolatba kerülsz. Ennél te - szerintem - jobb vagy, úgyhogy remélem, ez csak időleges. Ilyen korszakom nekem is volt, szerencsére elmúlt, nem sírom vissza.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #41905 üzenetére
A balesetek többsége emberi hibára vezethető vissza.
Vagyis nem az autóval, hanem a vezetőkkel van a baj..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #41913 üzenetére
az továbbra is áll, de össze kell szedni azt a 3-5 éves tapasztalatot, és miért ne lehetne már azt is külföldön?
nolf: a kirúgás miatt. a többiért természetesen igen, remélem egyszer én is láthatok ennyit a világból
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
válasz FehérHolló #42115 üzenetére
sőt, zsírégetés az is, ha többet b.szod fel az agyad a hülye kollegáidon, esetleg gyakrabban kattintgatsz az egérrel...
-
Tothgera30
Ármester
-
Viszlát
addikt
válasz FehérHolló #42126 üzenetére
Ezek szerint túlélted?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #42126 üzenetére
szerintem sehol sem engednek
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #42135 üzenetére
Lezúztatok egy tesztautót? Az fincso.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
bobsys
veterán
nem sikerult megallni?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #42140 üzenetére
azért nem mindegy, hogy lezúztad, vagy csak kicsit megnyomtad. fel a fejjel, valszeg nem megy csődbe a cég emiatt
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #42142 üzenetére
Részvét! Ez egy ilyen hét, ez van. :S Tegnap én is meghúztam az IS-t, írtam is ide.
Amúgy telcoban azért durvábban mentek a minőségre, mint autóiparban. De most ez jobban tetszik, elég volt ott 3 év.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Viszlát
addikt
Ó. Fel a fejjel, mindenkivel megesik.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
venember83
nagyúr
A múlton ne rágódj, kisunoka.
-
bandus
veterán
szerintem is fel a fejjel. én egyszer vezettem kisbusz méretű kocsit, valóban nem egyszerű a dolog. főleg, ha a főnök is normálisan reagálta le a dolgot. bár gondolom az a 400 eur nem esik olyan jól így kiköltözés után, de gyorsan elfelejtődik az ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #42240 üzenetére
Ugyan tudom fejből a hiszekegyet, de az egyháztól egyre inkább undorodom. Szar egy világ az, amelyikben az egyház a felebaráti szeretet jegyében buzdítja a híveket, hogy melyik oldalra is kell szavazni, emellett pedig igyekszik eltusolni a papok által elkövetett elég súlyos bűncselekményeket...
Same rules apply!
-
FehérHolló
veterán
Na, csak kalapálták és fényezték, 1 nap alatt végeztek vele, csak a munkadíj 4k euro fölött volt.
Biztosító fizeti az egészet, engem meg eltiltottak az autó vezetésétől, de ennyivel megúsztam.Skynet is real. It's called Google.
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #42272 üzenetére
Jó hír. Tehát a többi autót vezetheted, csak azt az egyet nem?
-
NoLF
veterán
válasz FehérHolló #42332 üzenetére
a szleng semmiképp nem tájszólás. véleményem szerint
a fura viszont lehet mindkettő, ebben igazad van.
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #42437 üzenetére
Sajnos hiába csináltatom ismerőssel egy olyan gyárban, ahol elég nagyméretű acéldarabokkal dolgoznak, speciel pont ilyen vagy ennél kicsit nagyobb méretű rúd darab csak aluból van.
Ugyanakkor vannak olyan alkatrészeink, amiknél a megmunkált felület elég tiszta marad, úgyhogy lehet hogy akkor nem lesz annyira gond. Felpolírozom 1mikronos csiszolóval aztán meglátjuk.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Mawyx
őstag
válasz FehérHolló #42469 üzenetére
Ez nem narancsos, hanem normál, 4% meg is ártott, úgyhogy jóéjt van, fellőtték a pizsit.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
EQMontoya
veterán
válasz FehérHolló #42469 üzenetére
Ma gsbserverrel remote akartam debuggolni kütyün futó cuccot (arm) hálózaton keresztül egy virtualboxban futó linux alól. Go figure.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
nagyúr
válasz FehérHolló #42557 üzenetére
gyűlöli a valentinnapot, mert az exével meg az ex-exével is akkor ért véget, szóval szerencsére ilyen angolszász faszságokat nem tartunk.
De amúgy szoktunk ilyen helyekre menni mondjuk minden héten.Nekem egyszerűen csak az a bajom, hogy nem fizetem ki egy fél napi béremet egy étkezésért, ha nem muszáj.
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #42562 üzenetére
szerintem nincs ezzel gond, par alkalommal bele kell, hogy ferjen egy evben.
-
Lortech
addikt
válasz FehérHolló #42602 üzenetére
Szerintem kevés ártalmasabb dolog van, ami ennyire beépült a mindennapjainkba, ennyire természetes és elfogadott a mértéktelen használata, mint a kristálycukor. Mindent tele kell nyomni vele, mert attól lesz finom.
Szüleim évi >10kg kristálycukrot használnak sütésre, főzésre, kávéhoz, teához.. Erre jön még a mindenféle feldolgozott élelmiszerekkel bevitt további egyszerű cukor. Amióta nem velük élek, szinte. semmihez nem adok cukrot, így egy kg bőven elég kettőnknek több mint egy évig. Ételek fűszerezéshez, néha a házi sütésű kenyérbe teszek egy-egy csipet cukrot, néha édesítőt (na-ciklamát + na-szacharinát alapú), de 99%-ban elhagyom. Van többféle édesítő, nem kezelendőek egy kalap alatt, némelyik a vizsgálatok alapján kevésbé veszélyes, a napi maximum ajánlott mennyiség (rengeteg cukornak felel meg) alatt használva ártalmatlannak tekintik. Ez nyilván nem a liter light kóla reggeli helyett szint. Mint a legtöbb dologban (kivéve a piát ), itt is a mértékletesség lehet a jó megközelítés.szerk: Mawyx: mi az a zuhogás?
[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
tbs
addikt
válasz FehérHolló #42602 üzenetére
Sztívia..?
-
Tim82
félisten
válasz FehérHolló #42609 üzenetére
tbs: Szilvia?
-
Mawyx
őstag
válasz FehérHolló #42609 üzenetére
Ezen kívül nem sok helyen laktam eddig még.
(#42611) Lortech : ahh, tudom lehetne rosszabb is, akkor is kellemetlen, hogy hangos tévével se tudom elnyomni, mert mély hangon remeg a fal is. Túl sokan vannak, ha egyik nyugton van, ott a másik aki döng valamivel. Amikor egyszer nyáron épületfelújítás volt mellettem inkább bent aludtam a tanszéken egész nyáron
Anyuéknál vidéken elmegy az utcánkban 3 autó délután, Anyu megszólal, mekkora forgalom van ma, mekkora a zajCukrot meg édesítö bogyót felváltva használom, mindkettöböl minimális van itthon. A 3+1 kávéban van alapból valamennyi, a teába édesítő bogyót rakok. Nem is tudom mihez kerstem cukrot múltkor, teljesen meg volt keményedve már, olyan ritkán kell. A mézet nem szeretenm túl édes, évi egy vajas-mézes kenyér elég is.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #42739 üzenetére
azavicces, hogy mindhárom alkalommal teljesen e szerint a recept alapján, rendesen kimérve a mennyiségeket. egyszer jó lett, kétszer nem, és baromi idegesítő
Montoya úr szerint lehet kicsit több cukor kell hozzá?
-
EQMontoya
veterán
-
bandus
veterán
válasz FehérHolló #42828 üzenetére
bírom ezt az it-s szlenget
-
tbs
addikt
Szoftverben "final release"?!?
-
tbs
addikt
válasz FehérHolló #42834 üzenetére
Akkor is eufemizmus. Production Release sztem szebb.
A hard deadline egy élő kifejezés..? -
tildy
nagyúr
Nálunk péntekre akartak production releaset egy új strukturara amit meg el se kezdtünk fejleszteni. Facebook related ráadásul, péntekig esélytelen úgy megoldani, hogy olyan legyen, mint amit akarnak.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bobsys
veterán
válasz FehérHolló #42845 üzenetére
es a vliag ugyvedjeinek 50% amerikaban el
-
veterán
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #42857 üzenetére
duplát? 0.2t az eddigi legkisebb alkalmazott lépcső 0.25 volt.
(se a vágás, se a mértéke nem lepett meg igazán senkit szvsz)[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz FehérHolló #42859 üzenetére
egyrészt elég meredek az elemzői várakozásokhoz viszonítani ilyen esetekben, másrészt nem 0.1 volt a konszenzus (ill. ha kerekítjük akkor valóban 0.1 ), még ha azt is írták hozzá nem értő "újságírók", de ezt kétszeresnek nevezni mindenképp erős
egyébként ha körülnéztek ma risk off van erősen, esik minden, csak nálunk még rámondtak 2 lapáttal a tétre
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
veterán
válasz FehérHolló #42857 üzenetére
Hmm ez nekem akkor nem sokat jelent, csak a masszívabb összeget felvevőket segítik...
Szerencsére én nem tartozok közéjük
Nem baj, ha úszik a svájci frank, az attól még rendkívül gyönyörű lesz számomra.. ^^[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
tildy
nagyúr
válasz FehérHolló #42863 üzenetére
Cserebe jovo heten kapnek egy szabadnapot.
De komolyan, pont ez lenne a product meg projectmanagerek dolga, hogy megtervezzek a munkat, nem pedig kitalalni az utolso elotti pillanatban, hogy ja, meg ezt is kene, mikozben egy csomo business critical fejlesztes megy ki mellette. Abszolut felhotlen a boldogsagom."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
neduddki
nagyúr
válasz FehérHolló #42972 üzenetére
HI!
marhak en mar 98ban is vetkoztme ferihegyen /visszaqfle a hirszron is/ azoa is fojjamtosan mar hianyerzetem van ha a cipo rajtmamarad bezzeg kreen meg egy maraek csavar is a zsebenme vo...
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest