- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mobilis gaming monitorok a ViewSonic elképzelése szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #16289 üzenetére
Pedig...
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Insidaz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, a képen látható hibaüzenetet kapom ha telepítani akarok a "msxml.msi"-t ami egy microsoftos program. Általában játékoknál kéri ezt hogy rakjam fel. Például az age of mythology-nál és most jelenesetben az Age of Empires 3-nál. Képtelen vagyok feltenni.
Oprendszerem: Win7 -
Insidaz
csendes tag
válasz Pisztillus #16304 üzenetére
thx
-
tildy
nagyúr
Tudja valaki mi a különbség az eljegyzési gyűrű meg a karikagyűrű között?
HAllottam már olyat is, hogy az eljegyzési gyűrű van ugye a bal kézen, esküvő után meg átkerül a jobbra.
Itt Angliában totál külön vana Wedding ring/Engagement ring, de az otthoni dolgokban elkeveredtem. Vagy eljegyzéskor csak a lány kap gyűrűt?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pohár
félisten
eljegyzéskor szerintem csak a lány, de nincs sok tapasztalatom gyűrűosztásban még
holnap mehetek a munkaügyi hivatalba bejelenteni magam, fasza
hogy ennyire ne legyen meló, hihetetlen[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Kassadin #16308 üzenetére
nem várok semmit, anyámék nyaggatnak vele hogy miért nem jelentkezek be náluk
amúgy tuti nem mennék, tudom hogy semmi értelme kbGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
a 2010/2011-es érvényesítővel ellátott diákigazolvány meddig érvényes, nem tudja valaki?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bobsys
veterán
szerintem is csak a lany
eskuvokor meg az eljegyzesi gyuru a bal oldalon es arra jon ra a hazassagi gyuru (hazassag elott mar nem emlekszem melyik kezen van az eljegyzesi)legalabbis nalunk igy volt
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
pohár
félisten
szuper, akkor még van időm a diákommal szaladgálni, aztán meg ki tudja hogyan tovább...
-
Kassadin
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz bobsys #16312 üzenetére
De ez így nem fair a férfiakkal szemben
Mindegy , megoldjuk, csak jobban örültünk volna, ha mindkettőnknk lesz..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kételkedem
addikt
Szerintem itthon van ebben egy kisebb keveredés! Mi a karika gyűrűvel jegyeztük el egymást, pluszba a feleségem kapott egy köves "kísérő" gyűrűt. A világ más részein az eljegyzési gyűrű egy csinos kis briliáns gyűrű, amit a lány kap a fiútól, aztán a házasságkötéskor húzzák egymás ujjára a karikagyűrűket.
update: itt találtam egy nagyon hasznos és pontos leírást!
update2: ja, és ha nem csak elvi síkon érdekel a téma, akkor persze gratula nektek!
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #16317 üzenetére
Nekem ezt nem sikerült megtalálni. Köszönöm.
Kételkedem : Már áprilisban meg lett kérve a kezem, a gyűrű az akkor lemaradt, mert családi körben szerettük volna. Most meg elkavarodtunk... Sok pénzünk nincs, úgy voltunk , veszünk mindkettőnknek egy-egy titángyűrűt. Ebbe kavart bee, hogy eszembe jutott, alamelyik gyűrű átvándorola bal kézről, stb.... Én meg azt hittem, az esküvőkor lévő gyűrűt előtte nem is horják....Jahm: Apum végre otthon van, majd még nov. 8-tól visszamegy kicsit rehabilitációra.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Mawyx
őstag
Főzésnél szokott rámszólni anyu, hogy azt nem így szoktuk. Mondom mindegy hogy szoktuk, én most így szokom, nálam van a fakanál... Azaz ha ti mindkettőtöknek szeretnétek gyűrűt, akkor legyen szerintem.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
2ff ablak, egyiken melós dolgok megnyitva a füleken, másikon fórumok.
Főnök jön, fórumot lecsukom. Hozzám jött, nem tud megnyitni egy emilben lévő linket... Rákattintok és feljön a kettes számú ff ablakom, azaz a fórumos, mert azt használtam utoljára. A füleken meg sorban ilyen fórum, olyan fórum, levelezés, messenger Nem szólt semmit...tildy: te most melóhely váltáskor hogy csináltad? Beszéltetek felvételkor a netről vagy símán mentél melózni és nyitottál netet meg melós felületet is a gépen teljesen természetes módon?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
tildy
nagyúr
Linuxon vagyok, nalam a chat szokott szemtelenkedni es feldobalni ablakokat, igy mindig at kell magam raknom busybe,, mert ugy nem tudja. Update:letiltottam a notificationoket....
Nalam ket -harom bongeszo van nyitva:
opera: szemelyes dolgok, firefox +chrome: munka.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tothgera30
Ármester
A freemail-ra 15 perce várok hogy bejöjjön, de semmi. Bejelentkezek, erre csak teker és semmi.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Kassadin
addikt
válasz Tothgera30 #16324 üzenetére
A hiba az ön készülékében van, nekem megy.
-
Winner_hun
titán
válasz Tothgera30 #16324 üzenetére
Levelezőprogram rulz. 5 percenként automatikusan ellenőrzi az e-maileket, ha van valami akkor szól.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tothgera30
Ármester
válasz Kassadin #16325 üzenetére
Előfordulhat, de szerintem meg nem csak, lehet a netem kezd gyengülni.
#16326 Winner_hun : Köszi, inkább nem, jó az ami van, nem bonyolítom. Meg a leveleimet a gépre aztán ne másolgassa, hagy döntsek én felettük, mégiscsak én vagyok a férfi!
(#16328 Kassadin: Előfordulhat, bár minden más bejön hamar.
#16330 Winner_hun: de milyen jók hogy vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Tothgera30 #16327 üzenetére
Vagy a böngésződ.
-
tildy
nagyúr
válasz Winner_hun #16326 üzenetére
Googlenek van notifierje, es emg csak levelezoprogram sem kell hozza.
-
Winner_hun
titán
válasz Tothgera30 #16327 üzenetére
Meg a leveleimet a gépre aztán ne másolgassa - beállítás kérdése. Ezek csak kifogások
-
Winner_hun
titán
Nem kell a PH regisztrációhoz találós kérdés meg captcha (vagy hogy írják) meg minden marhaság. Egy olyan nyereményjáték kell ami most van, ha azon átmegy az ember akkor jöhet fórumozni
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #16332 üzenetére
Eddig 1 nyereményjátékban vettem részt, termékjellemzőket kellett helyesen megjelölni. Sikerült hibátlanul kitöltenem, de a sorsoláson nem nyertem semmit. A mostani játéknak csak a topikjába olvastam bele, aztán úgy döntöttem, nem keresgélek mindenféle gyanús jeleket meg képeket!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Mawyx
őstag
Nincs ma főnökség, megnyitottam néhány fórumocskát és össze is szakadt az egész gép fél óra alatt
-
kételkedem
addikt
Jövő héten jelentsd be, hogy nem vagy hajlandó tovább dolgozni ezen a hulladékon! Rögvest vegyenek normális gépet 8 szálas procival, 8GB memóriával és egy SSD-vel, hogy a multitaszk áldását tisztességesen ki tudd használni!
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #16335 üzenetére
1 SSD-vel? Legalább 4, és akkor RAID 1+0.
-
addikt
válasz Winner_hun #16332 üzenetére
Ne is mond, nem találom az 1. bűnjelet, pedig eddig majd minden nyereményjátékban résztvettem, de ez kész, vak vagyok.
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #16336 üzenetére
Igazad van, ha már Mawyx főnökének a pénzét költjük, legyünk alaposak!
-
Mawyx
őstag
válasz kételkedem #16335 üzenetére
Nem egyszer ült már mellettem az asztalon és látta milyen lassú, nyitok egy photshopot, na attól összeszakad az egész. Annyit mondott nagyon okos lehet ez a gép, ha ennyit gondolkozik mindenen, biztos sokat tud. Nah mondom én is gyp-snek tettetem magam és akkor azt hiszi q okos vagyok.
(#16338) kételkedem :
11:20? ilyenkor bezzeg repül az idő
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
BSZ Laci.jol bebaxunk ma
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
NoLF
veterán
végre egy szabadnap, a totális pihenésnek adom át magam, úgy döntöttem.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kételkedem
addikt
A szabadnap az bizony tényleg jól tud esni!
Elég régen kint vagy már. Van valami ami hiányzik, vagy jobb itthon, mint ott? Mennyire jöttek be az előzetes várakozásaid? Tervezed, hogy hazajössz a közeljövőben (nem látogatóba)?
-
Tothgera30
Ármester
válasz kételkedem #16333 üzenetére
Nekem rokonom most nyert a Toshiba játékával egy C660-as notebookot, mondjuk ő erre van ráállva szabadidejében, szóval kell hozzá egy kanál szerencse.
#16335 kételkedem: hogy is mondjam, én ilyesmit rakatnék össze, szerintem elég lenne és csöndes.
(B)#16341 NoLF: (/B)Szóval alvás. Én is ezt tervezem, reggel 4től talpon voltam az intenzíven.
ui.: ...úgy néz ki még nem aludhatok, talán majd este...
[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
Jó volt ez a munkanap, dolgoztam is, de e a nyugalom már nagyon hiányzott meg a pihenés is. Alvás nem sok volt megint és nem sok lesz, pár óra, de hogy egész nap nem kellett idegben lennünk, ez sokat jelent. Mindenki mosolygott, beszélgetett, nem görcsöltünk, nem volt ordítozás
-
-
NoLF
veterán
válasz kételkedem #16342 üzenetére
nyilván a család és a barátok hiányoznak, de amúgy jól érzem magam. mostmár kint van az autóm is, szabadabban lehet közlekedni jobbra balra
most volt egy 8 napos menetem abból 4 dupla egymásután, kicsit jót tesz a pihi, aztán holnaptól indul a buli ismét ráadásul halloween...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
pohár
félisten
esetleg nem szeretne valaki karórát venni magának/barátnőnek/férjének/feleségének?
Tissot, Mido, Police, Swatch, Casio, Gant, Orient, Atlantic, Tag Heuer akár 2-3 nap alatt, többi márka is megoldható, de picit több idő kell hozzá
10-15-25% kedvezmény a netes árhoz képest, forgalmazó által lepecsételt garancialevél jár mindhez
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest