- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- 3D nyomtatás
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
Aktív témák
-
dokar
addikt
mekkora emisszivitási érték tartozik az alumíniumhoz?
extra - SEXRay
-
Bubu79
addikt
válasz neduddki #21869 üzenetére
Én nem állítottam, hogy jó kártya volt, csak azt, hogy kultikus volt, sok hívővel
Voodoo I-II volt, bár már bőven fénykorán túl - talán ha feltúrom a pincét még egy I-t találnék is.
Ezek a 4MB-os S3 Virge-öm mellett hasítottak, majd a változás szele kiűzte őket a gépemből.
Jött egy Voodoo 3 2000(?), 16MB RAM-mal és TV-kimenettel, de nem sokáig szolgált a gépben, mert keveselltem a kraftot 3D-ben.
Innen egyenes út vezetett egy GeForce2MX400-hoz ( muhahaaa ) 64MB RAM-mal de olyannyira kiábrándító volt, hogy kénytelen voltam egy normális kártyát venni helyette - ez volt a Radeon 8500-as erőmű ( ) 128MB RAM-mal. És szembesültem azzal, hogy biza a K6-2 nem tudja igazán kihasználni szerencsétlent még 550 MHz-en sem ( 500 volt az alap ), úgyhogy dobáltam némi pénzmagot még a feneketlen perselybe és gépet cseréltem a videokártya kedvéért
Szerencsére már kinőttem a dolgot
Egyébiránt pálinkás jóreggeltet
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Azért ez annyira nem tragikus, Dunának biztosan nem mennék miatta
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
-
Verus
senior tag
Jó reggelt!
Azt hiszem én belebetegedtem az albérletkeresésbe Ez borzasztó
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Pisztillus
senior tag
Sziasztok, jó reggelt!
Előbb volt itt egy roham a patikában, ma sem fogunk unatkozni...
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Bubu79
addikt
Neked is jót
Nátha, allergia - esetleg egy kiadós hidegrázás?
Nem hangzik jól...
Ne keresgélj tovább, költözz hozzám
-
Bubu79
addikt
Hajnalkám, Te ezt nem tudhatod
NoLF: Tényleg több valamelyest - legutóbb amikor Miskolc felé jártam 300km alatt valamivel állt meg a számláló az M6-BP-M3-M30 útvonalon...
-
-
Racecam
nagyúr
Neked is!
Ha már lekorbácsoltál mindenkit, akkor jöhetek én is?
Előre szeretnék szólni, hogy én csak egy kis gyengédségre vágyom, úgyhogy a fenyítő eszközöket tedd csak szépen el, ha valamit elő kell venni, azt pedig bízd csak szépen rám. Ha tetszik, ha nem (az utóbbival nem is számolnék), majd jól eldugjuk valahová.[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
neduddki
nagyúr
válasz Bubu79 #21905 üzenetére
HI!
en 98oszen aszem mar egy et6000-val nyiomultam amit Hercyles Dynamitra csereltem meg akkoriban azzal egeszen 2001/02ig kihuztam /nt4eztem vegig/ majd csere egy mx2-re majd egy stlab 7500le utanna keresgeles mert megjottek a nec-ek es azokon meg a ati4200 digitalison is szarabb volt mint a zafir 8500lele analogon /akkoriban vegignesztem egy rakas powermagic, powercolor es zafir cuccot es akkor kototoem ki a zafir mellet/ majd elcsereltem egy teszter a 8500lele-t egy powercolor 9600pro-ra ami elege bugos volt, de csak neha neha, majd tavajj elott egy zafir x800gto majd most platformvaltas utan egy zafir 3470 /platformavalta aze volt mert a 3.4ee-t a x800gto-val kicsit sokaltam a 320/376 komplett rendszerfogyasztast/
udv
neduddki
mod: ja proci: 98oszen a vettem egy gigabyte hx lapot 166mmx-val, amin masfel 2 ev utan elszallt a ide2, majd becsereltem egy 99nyara vasarolt abit bx6 rev2-t 466cerka-val /a vevo egy 750 duronra cserelt/ ez volt egy asus tusl2-c 1.4cerka-ig /na ettol a laptol sem voltam hasraesve:- (/ majd egy erdeks sorozat gyutt: intel d865perl 2.8 nw, amiben a proci fel ev utan 3.2nw-re alakult, majd a lap-bol ett veletlenul d875pbz es vmikro masfel eve a proci atalkult 3.4ee-re es az most cserelodott le dp35dp-re e7200-val na itt a vege
a virnyokrol inkabb ne kerdezz fel evnel tovabb egy sem szokott nalm pihenni:- )))[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Bubu79
addikt
válasz neduddki #21923 üzenetére
Az enyém PowerMagic 8500LE volt, 250/200-as sebességgel - és hiába akartam belőle 275/275-ös teljes értékűt farigcsálni, még a GPU se nagyon akarta az igazságot, nemhogy az 5.0-ás Samsung memók, amik rajta voltak
Az utolsó lépcső a mostani R9550@R9600pro kártyám és mostanában nem is tervezem a cseréjét, mert amire most használom a gépet, arra még sok is
-
neduddki
nagyúr
válasz Bubu79 #21924 üzenetére
HI!
a 8500le pm /pc-s tarsaval egyutt/ jart nalam gyorsabb is volt mint a zafir lele de a 2d kepminoseg elege hagyott kivenivalot a 1880-on
udv
neduddki
mod: most elbizonytalanodtam hogy a 7500 volt-e a lele vagy a 8500???:- ))) passszzzz a 8500le az maig ideasban tervez es oketat:- )))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Bubu79
addikt
válasz neduddki #21925 üzenetére
Kicsit furcsállom a dolgot, hiszen a megjelenítést gyakorlatilag ugyanaz az IC végezte mindkét kártyán ( a GPU, mely az ATI-tól érkezett ), maximum a NYÁK topológiája üthetett el egymástól - a PM referenciát használt, míg ha jól rémlik a Sapphire előszeretettel tervezte át a NYÁK-ot...
A kiegészítő alkatrészek ( kondik, ellenállatok ) is jobbára ugyanattól a beszállítótól érkezhettek, míg a TV kimenetért felelős Rage Theater 200-as IC is az ATI-tól érkezett a gyártókhoz.
Talán ezek állhattak a dolog mögött, bár igazából csak ugatom a témát, nem vagyok kő profi a dologban
Volt 8500-ból is LELE verzió, de hogy Nálad járt-e, azt passzolom
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Bubu79 #21926 üzenetére
HI!
teljesen veltleul jottem ra, mert akkoriban a zacsis vga-k mentek es aszt figyeltem meg, hogy egy zacsisban a cd-re a zafir neve volt nyomtatva es eszrevehetoen szebb volt a kepe /teremszetssen a 1880on mert mason nemigazan tunt fel:- )/ na igy akadtam a zafirra:- )
en nem tom mi votl mi en csak amit lattam azzal foglakoztam /amugy nem a zafir a oem gyarto referencia cuccokal??? en aszittem:- )))/duv
neduddki
p.s. sehol nem volt felirva a zafir vga-ra hogy az zafir aszt tudom
-
Bubu79
addikt
Szééép - de azt nem fejtetted ki, hogy engem mivel zaklatnál folyton
Mediddlo: Megfogtál, nem tudom hogy volt-e OEM beszállító a Sapphire Azt tudom, hogy referencia kártyák piros lakkot kaptak a gyárban, a Sapphire pedig kéket használt
Mod: Helyesbítek - valami összekeveredett a búrámban, mert nem a Saphhire csinált kék kártyát - de akkor mi a bánat volt a sógor gépében, ami kék volt
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Sziasztok!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #21930 üzenetére
Álmodj királylány...
Neduddki: Rég volt már, az biztos - gyanítom nem két gép járt azóta a Te kezeid között sem
Szia Bon3ss
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
lila kodom nincs mijjen szinu volt a zafir 8500am:- )))) emlekeimben a stlap 7500 volt kik a zafir 8500 meg piros, de hat olila kodom sincs... lehet fporditva meg lehet barmijjen szinosszeallitas is:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz Bubu79 #21933 üzenetére
HI!
ne rohogtess azt se tudom a dp35dp mijjen szinu es hogy a 3470rol sincs lisl kaodom sem/pedgi az vagy 3 hete volt/:- ))) de a hetfon osszerakott k9agm3 szinerol sincs lila kodom
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz Viszlát #21936 üzenetére
HI!
a atsetaltam az asztalhoz es megnesztem /mert ott pihen eppen: - )/ es az enyem is es van rajta egy randa vf700cu is:- )))
udv
neduddki
mod: forbidden
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Itt, a második linkre és hsz alján lévő, kb. "évtized beszólása" kategóriás idézetre érdemes egy pillantást vetni. (mega-, giga-, terra- LoL, etc.)
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Bubu79
addikt
válasz Viszlát #21936 üzenetére
Azt mondja nem nézhetem meg a képet, de elhiszem Neked
Akkortájt kezdték el variálni a NYÁK színét a gyártók, amikor kijöttek az első nagyobbacska teljesítményű grafikus procik - az Inno3D nagyon sötét, majdnem fekete lakkot használt, a PM pirosat, a Sapphire pedig kékkel tette egyedivé a termékeit - természetesen ezzel a használati értékhez nem adtak hozzá, de feldobta a gép belsejét némi változatosság
De a szín legkevesebb, a lényeg úgyis a lakk alatt bújik meg
-
neduddki
nagyúr
válasz Bubu79 #21939 üzenetére
HI!
ez hujjeseg termeszetsn eeytelmu hogy a szine jelntos sebessegnovekedest hosztaka vele szinben harmoznizalo jatekokban hasonloan is mikent a thx javicsa a hanzast, lad: /hat aztma nem latom me ne tom hol baromkodtam:- )))/
udv
neduddki
-
1010
őstag
jo reggelt,
nah?
-
Bubu79
addikt
válasz neduddki #21940 üzenetére
Tanííícccs még Mester - iszom minden szavad
Viszlát: Rendes volt Tőled
Bon3ss: Ember tervez, kaporszakállú meg röhög rajta Nem lett volna rossz, de ez most kimaradt, majd éjszaka melóban
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz neduddki #21945 üzenetére
Szomorú vagyok, hogy nincs meg
Bon3ss: A sörrel nem volt gond, inkább kevés volt, mint sok
-
Bubu79
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
melegszik az idő.
már kemény 17 fok van.
és, h tudjátok milyen monitoron dolgoznak a kollégák.
mod: bocs a képért, Pana TZ1-en nincs BT, a láb(katasztrófa)dobon nincs SD kártyaolvasó, a monitor meg asszem 28"-as.
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magisk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest