- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz philoxenia #20497 üzenetére
ne tetézd, ne tetézd!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
nike_
addikt
Valaki segítsen...
-
NoLF
veterán
fél évet laktam 90mre londontól, voltam bent párszor. láttam sok szépet és jót, 500 lovas imprezákat, fincsi bentleyket és rollsokat, brutális amerikai gépeket, lamborghini hadakat... porschékat már meg se láttam
na borutca ismét, pá
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Tim82
félisten
Amíg nem tudjuk, miről van szó, valóban.
BE: nézz privátot. Biztos valami MSN-en terjedő spam, én azelőtt, hogy Te kaptál volna, kaptam úgy fél órával...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
nike_
addikt
Oké, kösz mindenkinek az alternatívákat , úgy néz ki most kidühöngöm magam és majd jövök.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ez lehet a baj. Most keresi az identitását, mert mi van, ha Róla is kiderül valami......
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #20518 üzenetére
Ebben mi a fennkölt és mi a bölcsész?
SetétLélek:
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #20523 üzenetére
de ő is fejlődik. nemrég még annyit kérdezett volna, hogy HE?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #20523 üzenetére
és tőle jön, ezt tedd hozzá!
-
Tim82
félisten
válasz ngabor2 #20524 üzenetére
Igen, szorgosan tanítgatom beszélni, már tud öt szónál többet is alkalmazni egy mondatban.
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #20528 üzenetére
mit te nem értessz-e?
-
Tim82
félisten
válasz ngabor2 #20527 üzenetére
Igen, de ez mióta újdonság? Töriszakos diplomám van, művészettörténetből még lógok egy szakdolgozattal + tanárképzésből is.
-
BlacKSouL
addikt
Erről az jut eszembe, hogy ismerősömnek bölcsész- történész, sportdiplomácia, mesterszakács diplomái vannak...vajon valamelyik szakmájában dolgozik? Persze hogy nem. Textilipar, logisztika...
Mondjuk kíváncsi lennék milyen arányú a nem-szakmában-dolgozók aránya. Kérdem én mint infós, aki autóipari beszállító cégnél beszerzőként vagyok épp
Na mindegy, menjünk tüzijátékot nézni...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ngabor2 #20533 üzenetére
A bölcsészek is lehetnek rendesek.... /Arts student/
-
Tim82
félisten
válasz ngabor2 #20533 üzenetére
Nem lehet mindenki kocka aganccsal.
Blackie: én is szakmán kívül. Ügyfélszolgálat...
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Feltettem már az OFF-ban is a kérdést anno, de nem tudta senki értelmesen megválaszolni: A mogyoródi Aquaránába hogy lehet tömegközlekedési eszközzel eljutni? Hol kell leszállni a HÉV-ről, utána milyen helyijárat és meddig?
Skynet is real. It's called Google.
-
BlacKSouL
addikt
válasz FehérHolló #20539 üzenetére
Meglepetésképp a Mogyoród megállónál kell leszálni a gödöllőiről, és ha hétvége, akkor: [link] Ha hétköznap, akkor passz.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #20544 üzenetére
Né ?
-
ladybug
őstag
Ezt nézted már?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Thrawn
félisten
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz philoxenia #20545 üzenetére
neszivassatokmá, miva'?!
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #20549 üzenetére
Ez ilyen...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Aktív témák
Hirdetés
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest