- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
ádyz
addikt
No, akkor delete után jóccak'.
-
bolondember
MODERÁTOR
-
pohár
félisten
Jaaaah
De miért? Nem látom értelmét törölni a LOGOUT-os bejegyzéseket, attól neked mivel lesz jobb, hogy nincs mostmár?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Killing
addikt
Jó reggelt! Egy kis nyelvtudás nem árt:
Good morning!
صباح الخير!
Mirëmëngjes!
Dobré ráno!
Добро утро!
Godmorgen!
Tere hommikust!
Magandang umaga!
Hyvää huomenta!
Bonjour!
Bos días!
Καλημέρα!
בוקר טוב!
सुप्रभात!
Goedemorgen!
Dobro jutro!
Selamat pagi!
おはようございます!
Bon dia!
早上好!
안녕하세요!
Dzień dobry!
Labas rytas!
Labrīt!
Guten Morgen!
L-għodwa t-tajba!
God morgen!
Доброе утро!
Buon giorno!
Bom dia!
Bună dimineaţa!
Buenos días!
God morgon!
Добро јутро!
Dobré ráno!
สวัสดีตอนเช้า!
Dobro jutro!
İyi günler!
Chào buổi sáng!
Доброе утро!Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
cizoe
őstag
Méghogy rosszidő...
-
kételkedem
addikt
Ameddig a hozzászólások számától függ a PH! rang, addig ez így marad sajnos.
Szép napot mindenkinek!
Mára vízparti bográcsos születésnapos lazítós programot terveztünk, erre alig van +10 fok és erősen borult az idő. Fákk.
cizoe: olyat én is tudok fotózni, ahol egy pici résen áttör a napsugár, de attól itt még októberi idő van[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Dylen
senior tag
Jóreggelt innen, melóhelyről...
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #27562 üzenetére
itt süt a nap. mindjárt ki is használom.
-
cizoe
őstag
válasz kételkedem #27565 üzenetére
BKV, MÁV, Nonstop bolt, Erőmű, Szerverterem, biztonságiőr, taxi?
#27562) kételkedem: Itt Szegeden ragyog a nap, nem csak pár sugár van. Amúgy pont ilyet tervezünk mi is, csak mi pénteken. Szintén születésnap, legalább adok egy indokot a társaságnak a partizásra-főzőcskézésre.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #27562 üzenetére
Nem csak attól függ. De valamilyen faktoroktól függnie kell.
Dylen: Vagyunk így páran.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
-
cizoe
őstag
válasz tzsolesz #27569 üzenetére
Hát ja, inkább a mentős érjen rá. Akkor legalább nincs para.
mod: http://www.bing.com Kezdenek szépen átállni az új rendszerre..
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Valóban.
Mostanában egy kicsit szétszórt vagyok. Sokszor csak az aprót nézem át, meg a hét-nyolc elmentett oldalamat olvasgatom át, és próbálok helpet adni egy két fórumozónak.
A LOGOUT-omat is most készülök rendbe vágni, mert a "Ha csak kicsiben játszunk" cikkemből eltűntek a képek már vagy egy féléve, és át kell őket pakolnom máshová.
Úgy hogy friss erővel (vagy anélkül ) neki állok nem sokára.
szerk: No meg ha megnézed a közösségi hozzászólásaimat, kiderül, hogy 95%-ban a szakmai topicokat nyomatom (VGA, CPU, HDD). Lehet, hogy nem vagyok egy közösségi ember? Pedig az IT cafe-t régebben mindig olvastam, egy darabig úgy volt elmentve a PH!.
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
válasz tzsolesz #27571 üzenetére
Ez van Live Search helyett mától. vagy szerdától, mert most még csak keményen tesztelik (US verzió ami most a legteljesebb), szerdán megy ki minden funkció globálisba.
Valami isten ez a kereső. A related search-ök a hozzádobott témák, a képkereső összessége (sikerült fokozni a liveos feelinget) önmagában is durvák, nemhogy még a nem említett rengeteg tematikus cucc ("aranyoldalak", utazás, térkép).. A Budapest szóra miket dob pfff. Időjárás, Hotelek, Térkép, fúh ez nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz venember83 #27576 üzenetére
igen, de ez lehet hogy csak múló szenvedély.
cizoe: IE8. Miért is? Minek az. Mozillába nem épül be, esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
hm kipróbáltam ezt a bing-et és beírtam a keresőbe hogy Budapest de nem láttam meg a csodát amiről írtok.
A google ugyanolyan jó találatokat (vagyis sztem jobbakat) hoz le a Budapest szóra.
A képes része tényleg nem rossz azt elég jól eltalálták.Youth hides the key to salvation
-
Killing
addikt
Nálam már egy ideje döcög a júzer ikszpíriensz.
Egyébként a bing jó eséllyel pályázik a gugli helyére,Nekem tetszik hogy van benne szűrő is.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Dylen
senior tag
válasz kételkedem #27565 üzenetére
Halandó mezei analyst
Race: igen, rendőrszemüvegem már van is
Halihó venember83!
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
senior tag
-
cizoe
őstag
válasz DelArco #27586 üzenetére
Ugynaazokból a nyilvános adatbázisokból,adatokból táplálokznak mint a Gmaps szóval sokkal rosszabb nem lehet. nekem pl határozottan gyorsabbnak tűnt a motorja mint a google-é. A képet gyosabban kinyomja zoomolásnál, nem gondolkozik annyit. Na meg ennek is van letöltős verziója.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
ojjé, szép jó reggelt.
Végignéztem a topikokon, és seholse egy érdekes.Illetve egyikben van olyan, ahol rarrival nem értek egyet, de annyit nem ér meg, hogy oda írjam, hogy nem feltétlen van igaza.
Mindegy.
Nemsokára 72 a magem2lkedem: én sem. Az azért vicces, hogy modok nyitják zárják, épp ahogy jólesik.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
asszem megyek pipázni, olyan rég nem csináltam
-
Bubu79
addikt
Beszóljak valami epefakasztót?
Eh - nincs kedvem hozzá
Szép napot Mindenkinek
Ritka pocsék idő volt a hétvégén, de nem baj - pénteken barlangfürdő, szombaton azért lehetett kirándulni is, tegnap pedig bár szakadt az eső mégis akadt program
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
Gondoltam tildy, és szerintem írd be a véleményed ha gondolod, mert ez az én egyéni látásmódom amit leírtam, tehát csak egy ember szubjektív véleménye.
kételkedem : szerintem is teljesen felesleges és ártalmas ez a topik, ugyanúgy, mintha pl . olyan topik lenne, hogy melyik fórumozót nem bírja valaki.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
válasz kételkedem #27596 üzenetére
Csak telt - már sajna vége
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
senior tag
Igen tényleg egészen jó a maps része is és gyors is.
Egyedül az nem jött eddig össze benne hogy utcanevekre rákeresek mert azokat valahogy nem dobja ki. pl egy ilyen keresés nálam hogy Budapest Bokréta utca nem talál semmit.
Vagy lehet csak én írtam vmit rosszul a keresőbeYouth hides the key to salvation
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa