- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Sipi16 #27050 üzenetére
1752 napi read only után úgy gondolta topiknyitással kell megáldania az első hozzászólását. Úgy néz ki mégse olvasott eleget.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #27048 üzenetére
ázik a bodza, hajlik a vessző
szööörp lesz belőle!Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
ádyz
addikt
válasz bolondember #27052 üzenetére
Finom is az.
Emlékszem, fiatalabb és csibészebb koromban megittam belőle egy nap vagy 4-5-6 litert, annyira imádtam.
Mára ennyi,
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz bolondember #27052 üzenetére
Hanyas voltál te magyarból?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sipi16
őstag
válasz Winner_hun #27051 üzenetére
Nézd meg az emailcímét...
Lehet, hogy érdekelte, mit gondolnak a helyről ahol dolgozik...
Be: Én vagyok csak fáradt vagy tényleg szabadvers?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
pohár
félisten
válasz bolondember #27055 üzenetére
Hát úgy mindig
Szerintetek egy mixernek lehet jövője évközben?
nem csak a nyári időszakra gondolokGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Sipi16 #27056 üzenetére
tudok jobbat is, de nem elegen
ha betakarózok, leszek melegen!elmegyek aludni
pulóveremen kapucnijó éjt gyerekek
aludni elmegyek@bögre: mikor mi voltam voltam kettes, hármas, négyes, ötös és jeles. De gondolom ez így helyes!
mod:
rímfaragónak ma szar vagyok
innentől inkább hallgatok.[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #27059 üzenetére
Jó éjt mindenkinek!
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
pohár
félisten
válasz bolondember #27059 üzenetére
Azt az ötöst ha kihagytad volna akkor jó lett volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Nah én feladtam, szép álmokat mindenkinek!
-
bolondember
MODERÁTOR
jó reggelt kívánok.
remélem a mai nap jobb lesz kicsit...
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #27063 üzenetére
Igen!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
bizonyára.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!
Busszal mentél dolgozni?
-
zolynet
veterán
nagy mennyiségben ég a gyomrom tőle, de nagyon imádom
hol lehet bizniszelni? ( nyiss egy aprót neki )jóreggelt, bár ami az időt illeti elég szomorkás nap lesz
Life is too short to stay stock!
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #27069 üzenetére
Gondoltam egy kis stressztől megkíméled magad és ma nem vezetsz, de utána belegondoltam, hogy a bkv sem stresszmentes...
-
NoLF
veterán
-
Bubu79
addikt
Tuti biznisz - állítólag jól lehet kaszálni a bodzával - egyesek iszonyat pénzeket kapnak érte
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
NoLF
veterán
válasz bolondember #27074 üzenetére
akkor kezdődik csak az igazi stressz...
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #27077 üzenetére
Háddevau - mán hogy a kórságba ne - meg ebbűl vagyon a csukló vazstagzságú arany láncom is, meg a visszanéző tükörre aggatott olvasó, amit még a Szűzanya viselt, mikor még az utcát koptatta
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bolondember
MODERÁTOR
ejj, nem szarral gurigáznak az idióta KNDK-s srácok...
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #27074 üzenetére
Azért óvatosan. A kocsit ne törd össze...
Hogy áll a cikk?
-
Bubu79
addikt
válasz Racecam #27082 üzenetére
Az igazán autentikus bodzakészítő verdákban nem
Az a boyracereknél dívik
-
Sipi16
őstag
válasz kételkedem #27081 üzenetére
A képek elvileg már készek nem?
-
tildy
nagyúr
szép jó reggelt.
Újabb szép nap, újabb meló."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zolynet
veterán
Prosti mellett megáll egy luxusautó.
Kiszáll belőle a Bajnai. Odamegy a lányhoz, megvillantja pénztárcáját és így szól:
-Mennyiért jönnél el velem?
A lány végigméri, majd így szól:
-Ha a gatyádat olyan alacsonyra tolod, mint a béreket, de a szoknyámat olyan magasra húzod, mint az ÁFÁt akarod, ha a farkad olyan kemény lesz, mint amilyen időket élünk és úgy szétba**ol, ahogyan az országot szeretnéd, akkor ingyen veled megyek ! ! !
Erre Bajnai zsebre vágja a pénztárcáját, beszáll a kocsijába, lehúzza az ablakot, majd indulás után még odaszól :
-Úgy látom Feri már járt nálad.Life is too short to stay stock!
-
RoyalFlush
őstag
Szörnyű napom volt eddig ..
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
pohár
félisten
válasz RoyalFlush #27091 üzenetére
Miért?
-
zolynet
veterán
-
RoyalFlush
őstag
Reggel úgy ébredtem, hogy be volt gyulladva a szemem. Remek mondom, hogy pont ma. Összeszedtem magam, elkészültem, irány az üzemorvoshoz. Villamosok nem jártak, villamospótlók helyettesítették. Kicsit késtem. Várakozok az orvosi szoba előtt, kijön egy hölgy: Vizeletmintát hoztam? Mondom nem, mert csak azt mondták tüdőszűrő leletet kell és háziorvostól igazolást. Adott egy 2 dl-es műanyag poharat. Még jó, hogy előtte látogattam meg a mellékhelyiséget. Lementem a földszintre, hogy vegyek egy 0,5 literes ásványvizet. Elnyelte az automata a pénzemet. Rákérdeztem egy ott dolgozó hölgytől, hogy csak most nem működik az automata vagy úgy általában sem szokott. Azt mondta, eddig jó volt! Megpüföltem, ő nyomogatta a gombokat, erre kiadott egy 0,5 literes Coca Cola-t. Felbontom, frankón beterített a kátránylé (óvatlan voltam - juhéé), fehér póló, cipő, óra, király! Megittam ami még a flakonban maradt. Kis idő elteltével sikerült mintát produkálnom. Kopogok, kijön az asszisztens nő, hogy már keresett többször ...
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Sipi16
őstag
válasz RoyalFlush #27096 üzenetére
Ennél már csak jobb lehet a folytatás...
Na én meg húzok a suliba eredményhirdetésre... Stressz az van.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
Nah széééép baaazz...
Akkor ez a nap lassan már csak jobb lehetDe miért mindig pohárba kell pisilni? Ez olyan megalázó
-
Bubu79
addikt
Nem gyenge nap kezdés - bár lehetett volna rosszabb is - mondjuk ha a pohár tartalma borult volna Rád
-
NoLF
veterán
pfff... nem irigyellek
este igyál meg egy pár sört, abból nagy baj nem lehet!The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest