- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz Winner_hun #27402 üzenetére
Hogy jön ide pohár?Ő a bátya?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
pohár
félisten
válasz Winner_hun #27402 üzenetére
Nana
Nolfi... Isten éltesse a bratyót!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Killing
addikt
Ne nézzetek hülyének de mostanában sokszor találkozom vele:SÜN!
Egy aláírásban is láttam:SÜN! for president!
Ez a bizonyos SÜN! mit jelent?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
nike_
addikt
Szép napot Nektek... Jáj, de jó hogy még ma nem hétfő van..
-
Sipi16
őstag
válasz AMD Power #26350 üzenetére
[Ezt] ajánlom. A végén vannak érdekes dolgok...
Killing: írd be a youtube-on, hogy SÜN SÜN...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Dany007
veterán
válasz Winner_hun #27371 üzenetére
Csöppet jobban bírom, mi?
-
venember83
nagyúr
Bringázás, finom kaja, majd izzadós és viszonylag monoton baptista koncert, ez aztán a mozgalmas vasárnap.
Milyen ügyben jártál erre, kedves főkukac elvtárs?
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
az autóm leültetése óta feltűnően vadászom a kanyarokat
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #27414 üzenetére
egyszer voltam egy baptista esküvőn... azóta se érzek késztetést arra, hogy ezt a vallási irányzatot kövessem. a "lagziban" egy szintén baptista zenekar játszott... kevesen táncoltak igyekeztem minél több időt kinn tölteni, mert egy idő után kifejezetten idegesített a zenéjük.
-
venember83
nagyúr
Pedig a kátyúk jók. Lassítják a forgalmat, nem kell a rendőrségnek traffipaxra költeni, plusz munkát biztosítanak rengeteg javítóműhelynek, futóműalkatrész-gyártónak, ha pedig az ember kímélni kívánja az autóját, akkor tömegközlekedik, így pedig támogatja városát, valamint környezetét is kevésbé szennyezi. Szerintem ezeknek a pozitívumoknak tudatában vannak a város/megye/országvezetés szintjén is, azért is javítanak utakat ilyen ritkán s ilyen ütemben.
ng2: Először azt mondta haver testvére, hogy egy drámacsoport félórás előadása lesz. Később kiderült, hogy baptista drámacsoport. Majd kiderült (miután elfoglaltuk helyünket és megkezdődött a rendezvény), hogy a drámacsoport egy koncert szüneteiben játszik pár jelenetet, illetve azt is megtudtuk, hogy bár a jelenetek időtartama csupán 30 perc, de maga a koncert 2 órás. Ráadásul a hangosítás is borzasztó volt, a szóló gitáros hiába volt a színpadon, mert pl. szólózás közben sem hallatszott a dobtól, szintetizátortól és basszusgitártól. Szóval majd kell ajánlani a zenekarnak egy normális hangmérnököt. Viszont az énekesnő felettébb szemrevaló (nem csak) volt. Igen, a zene tényleg elég unalmas volt, számomra kevésbé élvezhető, bár zeneileg lehetséges, hogy jó volt, hisz pl. az énekesnőnek volt hangja, basszeres jól nyomta, meg a dobos is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz venember83 #27414 üzenetére
Végül nem jártunk. Kirándulni indultunk volna a hegyekbe, de az időjárás miatt elhalasztottuk holnapra.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
Str8 sk8r
őstag
válasz ngabor2 #27426 üzenetére
...ha nincs eső: drága lessz a termés, mert locsolni kellett, és egy része ki is száradt...ha sok az eső, elmossta, vagy ha bő a termés, sír a paraszt, hogy az ára nagyon lent van...ha a jég esik, szétveri...
..."télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, sosincs jóidő"... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
pohár
félisten
válasz ngabor2 #27426 üzenetére
Kell ez a kis eső a gabonának, nem nagyon nőtt a napraforgó sem eddig, hátha behozza magát
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bolondember
MODERÁTOR
hihetetlen, május utolsó előtti napján ilyen elbaltázott időt...
még jó, h egész nap fedél alatt voltunk!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
pohár
félisten
Jesszus, Nolfi mi részeg lehet már ekkorra
-
phanzetomox
őstag
Üdv !
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz phanzetomox #27432 üzenetére
a "nap totyikgyilkosának" megérdemlő címét ezennel átadom!
jó8 @all
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
pohár
félisten
válasz bolondember #27433 üzenetére
Jó éjt!
-
zolynet
veterán
ma is veled van az erő ... vagy vmi hasonló ... ennél már csak a haverom mondása a jobb: ülj az egyik kezedre ~20percig, amíg elzsibbad, és olyan mintha más csinálná
de szétnyertem magam ma pókerben, lejátszottam persze jó lappal: KK, 1010, AA ... ilyen fosh hand-jeim voltak
NoLF: mi van Ti nem isztok???
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz zolynet #27438 üzenetére
Ááh, érzem ez az én napom lesz
Cöhh, ilyen hand-ekkel még jó hogy nyersz
Nolfi... nagyon helyes, akkor feküggyé' lefele és forogj te is a szobával
-
zolynet
veterán
úgy érzem most sokat segítettem, v egy rakás ph!s honfitárson ... lehet nem ismerték eme trükköt
sosem nyertem ilyen gyorsan, ilyen kevés leosztásban .... még azt sem mondhatnám, h akinek szerencséje van a szerelemben annak a kártyában nincs, mert most minden okés, lekopogom, koppkoppkopp maradjon is így
Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz zolynet #27440 üzenetére
Én se ismertem eddig, majd kipróbálom
Hát maradjon is így, légy mindkettőben jó
-
pohár
félisten
válasz zolynet #27442 üzenetére
Szerintem sikerülni fog, majd erősen arra gondolok hogy sikerüljön
"Kedvelem Önt. Emlékeztet rá, hogy milyen volt fiatalnak és hülyének lenni."
-
ádyz
addikt
2006-08-10 15:23, azaz 1024 napja ― PH! addikt
Pont egy megabyte-nyi éve regisztráltam.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest