Új hozzászólás Aktív témák
-
Ps Vita
őstag
válasz Sixkiller6 #1840 üzenetére
Én is reménykedek két aranyban holnap,sztem meg is lesz
-
ViiiiktorOC
senior tag
Kezdődik az arany meccs. (m2)
WILLIAMS S. - SHARAPOVA M.Hajrá Maria!
[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Youri
veterán
-
Motion_Blur
félisten
Egyelőre nagyon sima Serena győzelemnek néz ki.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Youri
veterán
-
Motion_Blur
félisten
válasz ViiiiktorOC #1857 üzenetére
Ezek mikor lesznek? Bolt milyen formában van? Esélyes a WR?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hemaka
nagyúr
Kate Gyula most boxol Vincenzo Mangiacapre ellen, tét: a legjobb 8 közé jutás
Egyszer már számoltak Katera, nem jól kezdődik.
Első menet 6-3 oda
leslieke
Ez is M1, csak neten.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
Youri
veterán
Káté meccse elúszott
RTX ON
-
hemaka
nagyúr
12-8 oda a 2. menet végén, utolsó menet következik.
20-14 a vége oda. Kate Gyula kiesett.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Ezért kár volt elkapcsolni a jó kis tollaslabda döntőről...
-
baluka26
nagyúr
Kár az első menetért.
Ne basszanak már fel. 8-6 az utolsó menetre? Seggén vette a levegőt a talján geci és Gyulának ezerszer több jó ütése volt. Ez a box is egy olyan buzi sport, mint a cselgáncs...
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
leslieke
Jómunkásember
válasz venember83 #1868 üzenetére
Már csak Harcsa Zoltánban lehet bízni, ő a nyolc között van. 1 meccset kell nyernie az éremhez.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
hemaka
nagyúr
Ostoba litvánok, verték volna a híres dream team-et, ha Jasikevicius-t nem viszik pályára... Meg ennyi eladott labdával, pf.
-
Motion_Blur
félisten
Ez az USA kosárcsapat komolyan "2nd dream team"-nek hívja magát?
-
hemaka
nagyúr
válasz Motion_Blur #1871 üzenetére
Csak ők mondják magukra. Az eredeti dream team kiröhögte őket...
USA - Litv.
99-94[ Szerkesztve ]
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz Motion_Blur #1859 üzenetére
Holnap lesz az elődöntő és a döntő!
Semifinals:
Olympic Stadium - Sunday, 05 August 2012 19:45Final:
Olympic Stadium - Sunday, 05 August 2012 21:50Most mindenki altatott. Főleg Bolt! Remélem meglesz ez neki. Holnap derül ki hogy ki milyen formába van, mert az elődöntő elképesztő szoros lehet és kihajtja majd magát mindenki.
Photofinish Boltal: 20 méter után kocogott......
Ma este viszont a lányok lesznek!
04 August 2012 19:35 és utána a döntő 04 August 2012 21:55[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
tildy
nagyúr
Egyik edzoterem reklamja, kozel a munkahelyemhez
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sixkiller6
őstag
esti kézimeccsre ki mit gondol?
az eredmények alapján szinte egyforma a két csapat (mi 3mal vertük koreát, ők 4gyel, mi 2vel kaptunk ki dániától, ők 1gyel)
nagyon kéne a győzelem, na meg utána a szerbek ellen is, és akkor a mások ágról izland jönne szembe, ahol nem vagyunk esélytelenek.- no es importante -
-
Youri
veterán
válasz Sixkiller6 #1876 üzenetére
Azok az 5-10 perces góltalanságok itt most már tényleg meghozzák az eredményt Nem jósolok sokat nekik
RTX ON
-
Youri
veterán
Na, holnap kezdődik a birkózás is. Nem akarok senkit megbántani, de az egy eléggé homi sport
RTX ON
-
Youri
veterán
Káté Gyula: "Úgy döntöttem, több olimpián nem indulok"
RTX ON
-
Sixkiller6
őstag
átalakítva egy kicsit egyetértek veled, itt nem fog beleférni az a gólszünet, ha viszont nem lesz (nagyon bízom benne, hogy Laluska jövetelével Nagy Laci többet tud pihenni, és Putics is többet tud majd hozzátenni, mint Perez vagy Ilyés), akkor nyerhetünk
közben a velodrome-ban a brittek egyre másra futják a világcsúcsokat. hümmm.
női üldözőversenyben a döntőben majdnem lekörözték az team usa-t. khm...- no es importante -
-
Dr. Romano
veterán
Szegény Tyson Gay. Jó futó, de mennyit szívathatták a suliban és most így a TV-ben.... hát
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Youri
veterán
Vízilabda: Vajon most kinek nagyobb a hangja, a briteknek, vagy a mieinknek?
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Vladi
nagyúr
Visszatértem.
Pont jókor jön ez a nagyarányú győzelem.
il sole non sorge più ad Est!
-
Nexuiz
tag
Helyes! Szépen potyognak a gólok!
Nem én voltam!
-
szab.tam
nagyúr
most értem haza.
biztos volt már téma, de akkor is.
a tv-nél kaphattak rendesen kiképzést a júzerektől online, telefon, minden felületen...
kint van hogy m1 hd élő. (ez a rész idáig kiborító volt.)
pl. dunán foci meg: ott csak hogy élő.
azért csak megéri és hasznos posztolgani, és anyázni. idővel van hatása...****
dolgoztam anno 1986-ban keravillban, műszakicikk eladó szakképesítésem is van, de minek...
elképzelem, amikor a nyugdíjas betelefonál az mtv portásának 11-kor: tessék mondani! fiamtól kaptam egy lapostévét, és nem tudom melyik adón látom a gyúrtadanit! mert van valami hülye karika, de nem hallom a vitray hangját. ez akkor a szabadság téri tv adó? amin a baló györgy jön? -[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
hemaka
nagyúr
védekezésben gyengék vagyunk
-
szab.tam
nagyúr
akkor bocs. visszaszívtam.
(#1888) hemaka
mint végig idáig.lehet, hogy hülyén hangzik amit mondok. jót tesz a vizilabdának. többször előkerült, hogy leveszik az olimpiáról. nagyon unta mindenki, hogy folyton nyerünk. nem volt elég izgalmas.
csapó gábort emberileg annyira nem csípem. de nagyon igaza van akkor, amikor azt mondja, hogy változtatni kéne pár dolgon. izgalmasabbá kéen tenni a vizipólót. látványosabbá, dinamikusabbá, pályát rövidíteni, stb.
amikor a magyarok évtiezdeken át letarolnak mindenkit, az az egész világ, (rajtunk kívül eső része), szempontjábal igen uncsi...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szab.tam #1889 üzenetére
amikor a magyarok évtiezdeken át letarolnak mindenkit, az az egész világ, (rajtunk kívül eső része), szempontjábal igen uncsi...
Hát-hát, az olimpiák közt sok babér nem termett a csapatnak, alig-alig jött 1-2 érem (Sydney óta 1 arany, a többi ezüst, de inkább bronz vagy az se). Szóval ez a tarolás kicsit sántít. Szerintem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szab.tam
nagyúr
"„A nyolcvanas években volt egy NDK-s korcsolyázónő, akit úgy hívtak, hogy Anett Pötsch (kéretik fonetikusan ejteni). Gyulai István még riporter volt. A szöveg kb. így szólt: „A kis Pötsch, hogy megnőtt tavaly óta! …”"
én egy kicsit másképp emlékszem rá. emlékeim szeint így szólt, (élőben láttam , halottam):
"hogy megnőtt tavaly óta ez a kis pöcs." - szanaszét borultunk a szobában.de ez a különbség lényegtelen a hsz-odra való reagálásom szempontjából...
(#1891) leslieke - ez igaz, de az olimpia szempontjából mondtam.
meg a szerbek. és a világ szempontjából kb. egykutya: balkáni fejlődő országok, a szu. alatt balra...[ Szerkesztve ]
-
-
Youri
veterán
Miért lőhetik el ilyen messziről?
RTX ON
-
szab.tam
nagyúr
válasz leslieke #1895 üzenetére
igen. de ha az amcsik is jönnek, akkor jönnek a globális szponzorok, és érdekes lesz a sport. (-> olimpiai sportág marad. - nekünk ez létkérdés!)
érdekes lesz innen a feljavulás. sokkal jobb dolog, mint erős kezdés után látványosan elbukni.
a gyenge indulás után egy bronz is sikernek fog hatni.m2: kínai (asszem női? ) tollaslabda egyéni döntő végébe belenéztem. lefostam a bokám az izgalomtól...
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz szab.tam #1897 üzenetére
Ez mennyire sportszerűtlen... csak a magyarok nyernek, akkor ne rendezzünk tornát... hát kérem. Tessék megverni a csapatunkat. Felvenni a kesztyűt, nem sértődötten besózni a medencét. Szánalmas.
Ennyi erővel 2 év múlva foci vb-t se rendezzünk, nehogy a spanyolok nyerjenek? Ez sport, itt küzdeni kell, nem siránkozni.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Youri
veterán
jujj ez a gyaloglás ez egy nagyon nemtudommitmondjak sport
RTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest