Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
Vásárlás előtt állnék, mindenképp szeretnék már egy OLED-t, de mindig csak halogattam. Most belevágnék, félek már nincs ideje várni jobb árra.
C2-t néztem volna, de nincs Telekomnál sajnos, csak G2. 77" szeretnék.
Írtam LG-nek, hogy a G2 csomag része-e a talp, de csak annyit válaszoltak, hogy nem, az ára és beszerezhetősége miatt hívjam fel a helyi szervizt, aminek megadták az elérhetőségét. Ők még azt sem tudták megmondani, hogy van-e hozzá talp, nemhogy mennyiért.
Így gondban vagyok, mert ha nem tudok talpat szerezni, akkor még beüzemelni sem tudom. Egyáltalán jó irány-e a C2, G2 vagy másban kellene gondolkodnom. Telekomnál kevés az alternatíva és onnan szerettem volna kedvezmény okán. -
DJMDJM
tag
válasz #72042496 #76559 üzenetére
Köszi.
Hogy ennyit nem tudott az LG megtenni, döbbenet.
Sejtettem, hogy nem kétfilléres tétel, de ez nem baráti, az tuti.
Vmi univerzális vesa asztali tartó nem lenne ehhez? Nem ismertek ilyet?Nem látszik a talp, ezért nem kell eisa díjasnak lennie, csak stabilnak. :)#krx21
Igen, vmi ilyesmire gondoltam, de ez 60'' max. sajna.[ Szerkesztve ]
-
DJMDJM
tag
válasz #72042496 #76572 üzenetére
Az a baj C2 nincs a telekomnál, de ha máshol nézem a c2 árát majdnem annyi, mint a g2, 14e Ft az eltérés. Vagy a g2 lett olcsóbb vagy a c2 drágább. 2 éves kamatmentes részletre el lehet hozni, legalább nem nálam értéktelenedik ez a pénz. Mire kifizetem az egészet, ez az összeg még annyitsem ér, hála a hazai inflációnak.
Viszont a talp nyitott kérdés még így. Én sem merném rátenni olyan tartóra, ami nincs ekkora súlyra, méretre ajánlva.
Tudtok-e még másfajta asztali tartóról?#bnorci71 Köszi, mindjárt nézem.
[ Szerkesztve ]
-
DJMDJM
tag
válasz DJMDJM #76624 üzenetére
Már egy hete megjött a TV (77G2), de nem volt időm eddig még kicsomagolni sem. Minek ez nekem, nézni sem lesz időm.
De tegnap megtettem, késő este rászántam egy kis időt, ha véletlen vmi gond van, tudjak még reklamálni. Szerencsére nem volt. Egyelőre a SHO 1044 is megtartja. Tud lengeni, de nem tartom vészesen instabilnak. Remélem áll még ma is, mire hazaérek.
Viszont a gyors beüzemelés egy rémálommá vált. Pioneer plazmát váltott, hát nem esett le egyelőre az állam, igaz, mindjárt kitérek rá, hogy hogyan tudtam csak gyorsan kipróbálni.
Ugyanis nem tudtam a tv alapkonfigurálását sem befejezni. Ugyanis nem hajlandó kilátni a netre sem kábelen, sem Wi-Fi-n. Ilyet még nem pipáltam. Ezért nem tudtam az EULA-kat sem elfogadni, sem pedig alkalmazásokat telepíteni, hogy teszteljem. Meglévő Mesh hálómra csatlakozott, mind kábelen, mind wi-fi-n, amin 20 eszköz vígan megy nap, mint nap, ez pedig sehogy. Ugyanoda csatlakozva notim kábelen ment, Mi BOX Wi-fin ment. Beállításokban hálózatnál látszik kapott IP-t, DNS-t, gatewayt, írja, hogy van kapcsolat, az önellenőrzés minden karikája zöld, és még sincs semmi adatforgalma. Ma még kísérletezem ha senki nem hallott még hasonlóról sem.
Mi box S volt kéznél, azzal próbáltam HBO MAX-vel, Sárkányok házát elindítottam párszor és hol ilyen, hol olyan volt a kép. Hol élénkebb, hol sötétebb. Viszont mindig csak HDR-t írt ki, DV-t sosem. Denon avr 7200wa erősítőn keresztül van összekötve a Mi a Tv-vel. Nem értem. Első indításnál kérte a HDMI Deep Color bekapcsolást a tv, de nem tudom kell-e vagy sem. Ez a lejátszóban is benne van, kikapcsolva defaultban. Ycbcr444 esetén állítani sem lehet, 422 esetén ki-be kapcsolható. Lejátszót is melyikre érdemes állítani? A 2. rész hidas jelenetével tesztelgettem, Movie maker módban, semmihez nem nyúlva egyelőre, ott van felhő, köd, napfény. Látom, hogy jól nézne ki, de vhogy mégsem. A felhők lilásan felhősödtek, a színátmenetek a plazmámon jobbak voltak, ott ilyen sávosodást nem láttam. Próbálom a hálózatos anomáliát megoldani és TV-s HBO Max klienssel megnézni, mert Mi BOX képe még a plazmámon is látszódott, hogy nem az igazi, régi elhalálozott Popcorn 210-m kenterbe verte.
Bocsánat, hosszú lett, beszámolnék majd a további fejleményekről és kérdeznék is majd, ha már tisztulnak a dolgok. -
DJMDJM
tag
válasz blakey #77010 üzenetére
Nem tud DV-t? Azt írták tudja, én elkönyveltem, hogy igen. Nekem még FullHd-ban sem tetszett a képe Popcorn után. Köszi, akkor egyelőre van reményem, hogy lesz jobb kép, mint amit most láttam.
Rendeltem már Shieldet, az lenne majd a lejátszóm egyelőre, esetleg mellé vmi másik a virágboltosokhoz. Megyek majd hozzátok is Media lejátszós topikba.[ Szerkesztve ]
-
DJMDJM
tag
válasz blakey #77013 üzenetére
Itt (is) olvastam anno. "A többi fájllal – beleértve a Dolby Vision és 4K HDR anyagokat is – már nem volt gond, továbbá természetesen a 4K streaming (Netflix, YouTube) is probléma nélkül működött."
De mint írtam, én csak örülök, hogy ez okozza a gondot, nem más. Még az HBO menüje is fos volt, ami Pion fullHD ben nagyon is tetszett.
#77012 Vhiktor
Igen, a TV-n futó HBO Max-vel akartam volna tesztelni, de mivel nem jött össze az internet hozzáférés vmiért, vettem elő a Mi Box-ot. Nem találkoztatok még hasonló problémával egyébként?
Shield jön, remélem azzal nem lesznek gondjaim és találok hozzá helyes beállítási paramétereket. -
DJMDJM
tag
válasz alaves #77016 üzenetére
Pedig jelenleg de, a Kurom képe jelenleg hiányzik, de vszínű a megfejtés a MI BOX gyengesége. Nagyon remélem.
#77015 Balika911
Igen, mobil hotspottal tervezem ha hazaérek, de ilyen hibáról még csak nem is hallottam. Akkor az öntesztje is írhatná, hogy sza@r.
#77020 blakey
Erre nem is gondoltam. Köszi.
Pedig nagyon bíztam a Shieldben, hogy sikerül vele mindent lefednem.[ Szerkesztve ]
-
DJMDJM
tag
válasz DJMDJM #77026 üzenetére
Sziasztok,
Végre oda jutottam, hogy újra foglalkozzak a tv-vel egy kicsit.
A hálózatos problémát egy áramtalanítás megoldotta, fura, de öröm, hogy nem hibás.
Viszont a legnagyobb öröm, hogy tényleg a Mi Box adott ennyire fos képet, döbbenetes a különbség ahhoz a szemét képhez képest. Így már minden a helyére került, ami úgy megijesztett. Most már nem sírom vissza a plazmát.
Időközben megjött a Shiled is és merem állítani, hogy HBO Max-vel nézve jobb a képe, mint a tv-n futó alkalmazással. De ez már nem számottevő különbség, a Mi Box alkalmatlan a HDR lejátszásra, ahogy blakey ezt meg is írta.
Nem nagyon állítottam még semmit, (rtings-s beállításokat esetleg kipróbálom) pár képjavító funkció kikapcsolásán kivül, de megfelelő tartalommal etetve döbbenetesen tetszik, amit látok, pedig ez még csak straminges teszt volt. Hosszú távra terveznék, mint a plazmával is ami most lett nyugdíjazva, ha úgy kiszolgál ez is, mint a Kuro, nagyon elégedett leszek. -
DJMDJM
tag
Hasonló a kérdésem G2-vel kapcsolatban. A frekvenciát nem írja ki az infonál. Nvidia topicban trükköket javasoltak, még nem próbáltam, de eddig minden tv-m kiírta, lehet csak be kellene kapcsolni vmit?
#77179 Celtis
Vmi ilyesmi kellene nekem Shielden, de ott nincs sok gomb, amire rá lehetne tenni a feliratok gombot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest