Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Jorgi Kormi #46759 üzenetére
Akár mekkora OLED fan vagyok, ha egy jó minőségű LCD-t ki tudsz fogni jó áron 75"-ön, lehet, hogy azt venném. Egyszerűen a moziélményhez sokkal többet ad a méret mint a minőség. (Legalább is nekem) Nem hiába megyek pl moziba is holott valószínűleg az otthoni kalibrált OLED egy fokkal jobb képet ad cinemacici 2k vetítői.
De inkább vegyél egy 77CX-et[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz HunCucu #46828 üzenetére
Szerintem nincs semmire amire érdemes lenne várni. A LED még nagyon messze van. (Szerintem 5 év legalább) Az OLED-ben meg nem látszik semmi forradalmi újítás a közeljövőben.
Én egy B9-et vennék, esetleg C9-et ha még van, ha nincs akkor CX de az még drága, illetve ha kipróbálnál mást akkor a Pana vonalán is nézelődnék, mondjuk egy GZ950 személyében.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz HunCucu #46830 üzenetére
Ha fontos a media lejátszó akkor inkább LG-t vegyél. A panáé nekem nagyon fapados. A a tv egy jó TV nagyon jó képpel de ha kellenek a smart feautre-ok akkor kerüld el. Az LG után különösen. (én is ezért vettem B9-et és nem panát pedig kb egy árban voltak)
-
válasz MoRT2195 #46849 üzenetére
Szia!
Ha játék a fő cél akkor LG-t vegyél az alacsony input lag és a HDMI 2.1 miatt. B9/C9-et ajánlok ha van még, ha nincs akkor CX.
Az OLED alkalmas a játékra. Sőt. Képminőségben a legjobb, DE ha sokat játszol egy játékkal akkor a HUD beéghet hosszú távon. Úgyhogy ezt Neked kell tudnod. Én alkalmi játékos vagyok így emiatt nem fáj a fejem. A DTS a 9-es szériában még van, de az X-ben ha minden igaz már nincs mert a gyártó nem vette meg a licenszet.
-
válasz mucsácsó #46916 üzenetére
Bontsd ki, helyezd el, kocsold be!
szinprofil: technicolor, meleg 2
sdr eseten a fenyero (OLED feny) ne legyen az elejen 50 folott
hdr-ben mehet neki a 100. (Alapertelmezett)
minden kepjavito funkcio legyen kikapcsolva
ugyanez igaz a mozgasjavitasra is ha nem szeretnel szappanoperat.Mehet neki minden csak esszel!
grat a tv-hez es jo szorakozast!
krx21: koszi javitottam![ Szerkesztve ]
-
válasz mucsácsó #46923 üzenetére
Ha sötét vedd magasabbra SDR-ben is a fényerőt. Én is 50 felett használom bár igaz nem sokkal.
A HDR-nél azért nem gáz a 100 mert ott csak pár pillanatig és csak "pár" pixelt tol fel max feszültségre, nem konstans módon az egészet.
Játékok estében ugyanez. A HUD beéghet de használj pixeleltolást a TV-ben, illetve váltogasd a játékokat, vagy ha lehet és nem kell kapcsold ki a HUD-ot.Egyébként meg élvezd! Ha a vivid tetszik használd azon. A lényeg, hogy Te légy elégedett, mert a Tied!
-
Szia!
Az Outleteket kerülném OLED téren. Lehet, hogy fél év múlva megszűnik aztán bukod a szavatosságot.
Ha ekkora a difi a B és a C között akkor B. Számomra 55"-ban max 50 000-es felárat érne meg. Ha van még mindenképp tavalyit vegyél az új széria kb semmivel nem tud többet ellenben sokkal drágább (még)
MM vagy bármelyik nem ki-mit-lop kft. bolt jó hely. Használd az arukeresot!
-
Akit erdekel a Mammut MM-ben is megtekintheto 88-as 8k-s OLED. Leultem ele es 3x vegigneztem a demo-t. Tenyleg nagyon durva az a tv.
Mas: indul az uj OLED gyar kinaban! [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz Faterkam #46981 üzenetére
Lehet h off de soha nem vennek reszletre tv-t. Max akkor ha egyebkent megvan ra az osszeg csak a ki nem fizetett reszt befektetnem hogy addig is dolgozzon. Covid idejeben meg plane nem.
amugy ezek kozul nyilvan a q80t a legjobb, de akkor sem vennem ha 200-ert adnak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Faterkam #46986 üzenetére
Én csak azért írtam le mivel rengetegen vesznek hitelre mindenféle fogyasztási cikket aztán csodálkoznak ha kopogtat a Cetelem. Természetesen akinek nem inge...
Én egy 55B9-et ajánlanék. Most az MM-ben pont annyiba kerül. (360) Ég és föld lesz a különbség. Ez egy OLED természetesen.
-
Akkor van vele gond ha alapból nincs meg a pénzed az eszközre és hitelre veszel egy fogyasztási eszközt. Ha ott van a zsebedben a vétel ára de te addig is mondjuk értékpapírban tartod a még ki nem fizetett összeget az teljesen más tészta csak sajnos az emberek többségére inkább az első opció a jellemző.
-
válasz Faterkam #46991 üzenetére
Ilyent még nem hallottam. Biztosan be lehet állítani. Az MM-ben amikor nyomkodtam a kiszemelt tv-t még ott volt mellette 10 másik és azokat sem állítgattam.
Amúgy van még pana gz950 is de az kicsivel drágább igaz a képe is jobb.
-
-
válasz Nunder #47011 üzenetére
Sok kulonbseg nincs a ketto kozott. Mire kell neked a c9 amire a b9 nem eleg? Gondolom jatekok kozben nem fogod bekapcsolni az interpolaciot.
egyebkeng ha egy arban van es a c9-re is adnanak 2 ev hivatalos garit en lehet bevallalnam, de ha nyugodt esteket szeretnel akkor vedd a b-t. Nem fogsz csalodni es otthon rohadtul nem fogod a c9 hianyat erezni. Ez addig dilemma amig el nem hozod a boltbol.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
válasz Nunder #47026 üzenetére
Amiket leirtal na ott aztan vegkepp nem lesz lathato a kulonbseg. Szerintem a c9 ott jobb ahol fullos anyagokkal van etetve a tv es hozza be van kapcsolva valami kep/mozgas javitas. Amiket Te felsoroltal boven nem a high-end forras kategoria. Erre a felhasznalasi modra batran vedd a b9-et!
Segal: Beteg az a tv... lehet lemerem hogy beferne-e.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Digital #47397 üzenetére
Ez az erosito mindent tud ami neked kell. Apple tv menjen barmelyik bemenetbe a tv-n. A tv arc-bol menjen egy kabel az erosito barmelyik hdmi-in-be, es a tv-n legyen a cec bekapcsolva. Igy viszont ha hangot szeretnel akkor be kell kapcsolni az erolkodot akkor is ha nem az apple tv-t hasznalod.
-
válasz ForRedGlory #47422 üzenetére
A kalibralast vagy muszerrel vagy sehogy. Mivel ahogy latom nem vagy profi kalibralo eselyed sem lesz helyesen beloni a kepet, inkabb fogsz rontani mint javitani a kepminosegen. En bekalibraltattam a b9-emet de azert oriasi valtozast nem hozott, de teny hogy a valosaghoz kozelebb kerul a kep ami persze nem feltetlenul tetszik mindenkinek. (Bar mar elotte is eleg jol be volt love a gyari szinprofilokkal)
-
válasz nitro16 #47595 üzenetére
Hát igen... Bevallom, hogy én nem nagyon használok mozgásjavítást de már a vásárláskor tudtam (teszteltem) hogy nekem az nem fog kelleni még a 24p mellé sem. Ha kellett volna biztosan a C szériát veszem ugyanis sok tesztet valamint itt a fórumot is böngészve ahol jobb a c az pont a képmegjelenítés mozgásjavítással.
Mondjuk volt már, hogy bekapcsoltam de ilyen durva hibákat nem produkált a tv, sőt konkrétan semmit ami nekem feltűnt volna.
-
-
válasz HUTCHDB #48481 üzenetére
Nem értem mi a baj a HBO Go-val, annak használatával?
Azzal semmi csak ahhoz nem vennék pana OLED-et főleg nem egy 2000-est.
Mi megengedjük az OLED-et bárkinek csak elég nagy balek az olyan aki vesz több mint fél milláért tv-t és csak azt nem nézi meg, hogy az ő igényeinek megfelel-e. De végül is nem az én pénzem és nem én verem a fejemet a falba.
Ja és amúgy igen kevés a 4k tartalom: [link] Te szét is nézel mielőtt írsz, veszel valamit?
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz MultiDoodad #48945 üzenetére
Kvantalas fullon van a ps-en?
-
válasz MultiDoodad #49525 üzenetére
Nincs ár módom, hogy ezt felülvizsgáljam viszont az eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy a HUD bizony egy idő után tud nyomot hagyni. Emiatt én HC gamingre ha valaki parázik a beégéstől nem merem ajánlani. Persze ha valaki milliomos és ha beég cseréli akkor vegyen OLED-et mert nincs jobb technológia jelenleg játékra.
-
-
válasz hello28 #50631 üzenetére
Jobb lesz a mozgás plusz egy két dolog. Én amúgy nem feltétlenül váltanék ha most nincs semmi ami zavar. Max ha méretben is felfelé ugrasz. Valószínűleg egyébként már a bx is fejlődött annyit, hogy látható legyen a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Sweet.tv - internetes TV
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- RAM topik
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest