Aktív témák
-
MartinIsti
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon láma vagyok ma, de én őszintén szólva hosszas böngészés után sem találtam Excel 2007-ben az Active-X vezérlők eszköztárát. Persze külön parancsokat hozzá tudok adni a szalaghoz, de azért nem volna rossz, ha mondjuk a beszúrás fül alatt lenne egy ilyen is. Tényleg nincs, vagy csak én nem találom?
Ha valaki már meglelte, legyen olyan kedves és segítsen nekem! Előre is köszi!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]''When the sailmen's sailing away, he shows that the dream of Lemuria is true''
-
MartinIsti
csendes tag
Sziasztok!
Valamit félreállítottam az Office 2007-ben, mert ilyen hülyén jelenik meg (amolyan csökkentett módban lévőnek látszik - de tudomásom szerint nem az!)
[link]
Itt van egy kép róla.
Van valakinek ötlete, hogy ezt hogyan lehetne visszaállítani a szép színes verzióra?;-)
Az újratelepítés nem segített
Előre is köszi!
MartinIsti
[Szerkesztve]''When the sailmen's sailing away, he shows that the dream of Lemuria is true''
-
MartinIsti
csendes tag
Kockáztatásos kérdésedre a válasz: nem.
A Windows meg normál XP kinézetű. Szóval nem tudok róla, hogy állítottam volna valamit az Office-on kívül. Viszont nem tudom, hogy hol van lehetőség olyat beállítani valamelyik Office progiban, ami kihat az összesre?
Azért köszi a jószándékot!''When the sailmen's sailing away, he shows that the dream of Lemuria is true''
Aktív témák
A korábbi 4 topic helyett 1db egyesített Microsoft Office topic lesz, hogy az pörgősebb lehessen.
Archívumok:
Microsoft Office 2010
Microsoft Office 2007
Microsoft Office 2003
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest