- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szőröscica #53227 üzenetére
Bocsi!
Esetleg kaphatunk több képet? Próbáltad már szétszedni? -
ToBeY
nagyúr
Sok ismerősőnél tapasztaltam hogy megveszi a fulloos okostelefont,de fingja sincs hogya kéne azt használni.
Tegnap is felhívott egy haverom este 10kor,hogy Iphone-on van-e whatsapp nevü app?Az már nem jutott eszébe,hogy megnézze esetleg appstore-ba(vagy nem tudom hogy hívja az apple az alkalmazás bótját)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én egy dologtól akadok ki; buszon egy 70éves öreg nő 2méter vastag sminkkel 20centis körömmel + s6-al. Ok ez még nem halűálos, de ami utána következett.
Nekiállt szelfizni
-
veterán
Nem kell hozza fullos okostelefon, hogy fogalma se legyen a hasznalatarol.
Ma bekerdezte egy ismeros, hogy a telefonjat fel kene tolteni, hogy tudna. Rakerdeztem, hogy miert, ja nincs rajta penz es nem tudja, hogy kell feltolteni.
Evek ota okostelefont hasznal, kozepkategoriasat de feltoltokartyas es mindig anyu toltotte a kartyajat. ¬_¬
20 ev koruli, lassan az eletbe kilepo szemelyrol van szo.Everybody lies.
-
NoLF
veterán
De miert?
Ok en is felhoztam itt az elozo nyelvtani jelenseget, mint duhito korulmenyt, de inkabb csak kukacoskodasnak szantam.
De mi ertelme barmivel is foglalkozni, ami konkretan fizikailag, mentalisan, moralisan, erkolcsileg, stb nem hoz teged semmilyen kellemetlen, kenyelmetlen helyzetbe? Mindenki azt csinal, amit akar. 50 ev mulva lehet te csinalsz majd olyat ami masokat megnevettet/idegesit. Attol meg csinalni fogod... Az emberek (otthon foleg) tul sokat foglalkoznak olyasvalakikkel, akikhez semmi kozuk.
De tenyleg, budos a sminkje? Megutott a konyokevel mikozben szelfizett? Vagy te majd megmondod neki 20 (30, 40, 19, 56, tokmindegy) evesen, hogy mit csinaljon? Miert?
Megvaltoztatod? Nem fogod. Senki vagy. O is az. Hangya, porszem. O ugy boldog ahogy. Te boldogabb lennel ha nem latnad? Menj maskor, menj massal, menj masfele.
Erdemes feltenni a kerdeseket neha
[ Szerkesztve ]
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
EQMontoya
veterán
A riosnak valamilyen különleges tulajdonsága, hogy csak hétköznapokon késő délután illetve kora este frissíthető?
Más racionális érvet nem találok...Same rules apply!
-
Racecam
nagyúr
Teljesen egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy én pl. azért magamban megállapítom, hogy ez hülye, anyám, ilyen nincs stb. Nem húzom fel magam, csak a saját értékítéletem, benyomásom, hülyeségem, balfaszságom tükrében "értékelem" a látottakat, amúgy leszarom.
Mindenki azt csinál amit akar, amíg úgy csinálja, hogy nekem, vagy másoknak nem árt.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
-
NoLF
veterán
válasz Racecam #53270 üzenetére
Persze en is meghokolok, megjegyzem magamban vagy a tarsamnak, hogy nezma miaziste' de ennyi, utana nem foglalkozom vele. Es elvarom hogy velem kapcsolatban is igy jarjon el mindenki, ugyanis semmit nem tudnak rolam, semmi kozuk hozzam (az ismeretleneknek)
Viszlat: ennyi ev utan eleg konkretan kristalyospdik, hogy mennyire masok otthon az emberwk, s ez pl eleg hatarozottan feltunt, mennyot foglalkoznak masnak a dolgaval, sajat eletuk helyett.
7: igen, volt, ebben is lesz. Valoszinuleg elutes vagy sietseg miatt, s nem azert, mert nyelvujitok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Viszlát #53274 üzenetére
Amúgy ezt magamon is észrevettem, hogy én is másokkal majdnem, hogy többet foglalkozom, mint magammal.
Én embertípus függőnek számítok? A bunkókkal nem foglalkozom a normális tisztességes emberekkel igen? Amúgy, kit érdekel honnan származik? Amit felmutat az az érdekes.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Hm, @ még nem jelentkezett be, remélem még nem kapott gutaütést a szállodaablakon behömpölygő fekete füstfelhő miatt...
Mindeközben azt is hasonlóan csak remélni tudom, hogy Bleki sem Rijekába ugrott le a hosszú hétvégére...
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
concret_hp
addikt
mi a historikus oka annak, hogy minden második programozós példában a "foo" és a "bar" stringek szerepelnek példaként?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
tildy
nagyúr
Ket napos vadiuj telefont kiejteni a babakocsin levo telotartobol a betonra: priceless. Sajnos raadasul emocionalisan is kemenyen megvisel a dolog, most kuncsoroghatok a htc-nel, hatha cserelnek valami kisebb osszegert bodyt. Vagy elhetek egyutt a balfaszsagommal es szembesulhetek vele minden nap.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #53162 üzenetére
Nem utottem el! Ellenben talalkoztam kekszarvassal a mult heten! NEm autoval , meg mindig. Orom volt igy eek utan ismet latni.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #53283 üzenetére
Nem, most kozelebb szalltam vizre. Lehetoseget kaptam egy jo baratomon keresztul a kormanyostol, hogy a tegnaptol hetfoig tarto punkosdi regatta egyik resztvevo versenyhajojat segithetek athajozni Fonyodrol Foldvarra az indulas elott. Hat nem kis elmeny.. Eleve nem sima, hanem versenyhajo, tehat nem lassu. 11mOD-osztalyban rendszeres aranyermes hajo. Szel is hatszel volt nagyjabol, kozepes eros, ugyhogy iden eloszor vettek elo a spinnakert, aminek megnyertem a kotelhuzasat. Napsutesbol indultunk, aztan jott az eso, es vegul napsutesben kotottunk ki. Aztan ha mar egyszer, akkor maradtam veluk estere, kicsit meghajtottuk az estet Foldvaron. A hajon aludtunk, es tegnap jottem haza.
Csak ajanlani tudom mindenkinek hogy probalja ki ha teheti.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Lortech
addikt
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #53289 üzenetére
Attól függ, hogy esik, és van-e rajta schock absorber tok, illetve valami kőkemény védőfólia. Persze ettől meg elveszíti a méltóságát, és az eleganciáját, szóval nincs jó megoldás. Illetve de: mentés felhőbe, backup a pc-n, és olyan készülék (vagy annyi fölös pénz), amire csak vállat vonsz, és veszel egy újat, ha megreccsen.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoLF
veterán
válasz parandroid #53292 üzenetére
Thumbs up, en is igy jatszom - barmikor veszek egy masikat ha voltam olyan hulye es elhagytam leejtettem osszetortem atmwntem rajta autoval stb
Epp egy kollegamat akarom valahogy ravenni hogy ne vegyen 400 fontos telefont mert az autoja is annyiba kerult, de eleg nehez az ugy
-
EQMontoya
veterán
Jelenleg egy kőkori htc 8x-et használok, de milliószor esett már le parkettára, betonra, tegnap épp a sárba, és bírja. Pedig nem is valami extra IP akárhány mindenálló kütyü, még csak nem is Gorilla-glassos. De már a korábbi tapasztalatom is az volt, hogy a telefonok jelentős része agyonüthetetlen.
Jah, nem használok semmilyen tokot, nem szeretem őket.
Viszont egy Lumia 930on gondolkodom, az tesztek alapján is eléggé össze van rakva és nem túl nagy tepsi. A mostani 50k körüli ára pedig már nem olyan vészes.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Tothgera30
Ármester
Persze a sajátom majdnem szándékos törés áldozata lett, mindennek oka hogy a céges sim csak simán eldobálja a hálózatot, esetleg a 3G-t, vagy csak nem akarja felismerni a telefon a sim-et. Viszont ha resetelem, vagy kiszedem, és újra beteszem a két sim-et, akkor rendben van a dolog. Mindez egyre aggasztóbb, mióta dual sim-es lettem. Bár értéke nem nagy a készüléknek, úgy 2 éve rendeltem, 60k körül fájt matt fóliával és tokkal védem (sérülésmentes), de ennél többet telefonért nem szeretnék kiadni, mert feleslegesnek érzem.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
Gondolom, ez nem vígasztal, de pénteken én is lezúztam a Nexus 4-est a betonra - szépen ki is csorbult egy újabb csücske, de ezúttal úgy, hogy vág.
Ez van, ezek fogyóeszközök...
@PeterkeT: Nem igazán észleljük itt ezt. Nyoma sincs az égbolton. Viszont ma láttunk nagy rendszerellenes tüntetést, ami miatt le volt zárva a fél város - de fogadjunk, hogy ezt nem írta meg az index.
Amúgy furcsa népségek ezek a spanyolok, így három nap után azt kell, hogy mondjam, elég idegesítőek és bunkók sokszor.
És üvöltenek. Ma az egyik étteremben konkrétan megfájdult a fülem, komolyan, elképesztő az a hangerő, amit 20 spanyol tud produkálni egy zárt térben, szimultán beszélve.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest