Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #19048 üzenetére
Akár tehetnénk is még rá:
" Depressziós az az ember, aki virágillatot érezve körülnéz, hol a koporsó."
De inkább valami ilyet:
" A jövő bizonytalan, de sör az van benne... " - hogy Bolondot is igazoljuk valamivel
Ezt pedig csak úgy:
"Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni." - Walt Disney - mert szép gondolat
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Hűha... Sürgősen át kell értékelnem a nemi hovatartozásomat akkor, mert én is cukorral szeretem
#19070: Vigyázz, mert kiviszlek Ráró mellé az istállóba - csibész
#19072: Beletrafáltál - különös tekintettel a Hozzád hasonlóakra - leszel a párom?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
nagyúr
A vonatállomás az, ahol a vonat megáll.
A buszállomás az, ahol a busz megáll.
Az asztalomon munkaállomás van...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Kazimír
őstag
Sok van..
Amit ma ettem pl, az is:
Szalonnába göngyölt rozmaringos fűszervajjal, kevés mustárral és fokhagymával bélelt, ropogósra sütött csirkecomb (előtte kicsontozva), pirított petrezselymes burgonyával, salátával.. hozzá száraz villányi vörösbor..Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Bubu79
addikt
No jó, ezt inkább mégsem...
BMW, Igen, Több, mint kevés ;) De nem vagy az esetem...
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
Találtam egy elég érdekes malacot itt a polcon. Mágnes van az izéje körül és mágnes van az összes lábában.
Eléggé érdekes dolgokat produkál, ha elengedem a lábait...[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #19093 üzenetére
"Vérszagra gyűl az éji vad" - mondhatnánk, de így ebben a formában nem állná meg a helyét a mondás
Kazimír: Mit szerettél volna tanítani neki? Hogy ne repüljön a forró izzónak?
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
A molylepke nem egy tanulékony állat.. Tudtátok?
Be köll fizetni, azt' jólvan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest