- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na ma is megvolt aj o cslekedetem:- ))) egy 275t hejejt eladtam egy 2690-nes:- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz Racecam #2304 üzenetére
HI!
Mit hisztizel TeAlkeszAllat???:- ))) Hany hete mondtam, hogy gyere be a ganyetlaptolni, mert van vmim ami ereleni fog??? ehhhhhhhh:- (
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Whaskes
senior tag
JóóóóóóóóReggeltRegeltkockák!
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
BlacKSouL
addikt
Aha, szóval akkor...
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
bobsys
veterán
pörög a topic
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Twiggydoll
tag
lol hát erre érdemes ránézni
[link]Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.
-
Racecam
nagyúr
Jaj! Délutános.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
BlacKSouL
addikt
válasz Janoska26 #2325 üzenetére
Melyiket szereted jobban? Az Ali chipset, a Sós chipset vagy a Sis chipset, esetleg a hagymás-baconos-inteles chipset?
Race:
Csacsi: A ''mekkora a konfigok tápigénye'' féle topiko(ka)t szoktad látogatni? Ottaniak alapján is kevésnek tűnik?
Mit raksz bele? Vasat? Az rövidrezárja a dolgokat, akkor azért eszi ki a konnektorból a delejt. 8800Gtx SLI-t raksz beléje?
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
csapos2
addikt
Egyszer mondott valaki egy ilyet: [link] Remélem igaza lesz, nem szívesen válnék meg tőle.
Zufó: kis vasat. Szegény legény vagyok én. Csak az ilyen Zero féléknek telik drága holmikra. Jah...meg a Mikulinak, a sok eltulajdonított csokiból.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
tbs
addikt
válasz csapos2 #2328 üzenetére
Jaja, igaza van, főleg a kézeltörősben, de az már 1.5 éves poszt. Sajnos az intel (najó, a többi is próbál... ) csipszetek ''felnőttek'' a tápokhoz... A videokártyák meg pláne. Mostanában nem lehetetlen kiütni egy 300-as tápot, nem úgy, mint ~2 éve... Amúgy meg dugj egy fogyimérőt a gép seggébe, oszt meglátod mit visz.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
hazaértem. majdnem egy napig nem ph-ztam. pedig nem is akarok leszokni
amúgy a melóhelyről érdekes hírek ''szivárogtak'' felém, a hétvége kicsit húzós lesz. vagy nem. meglássuk. (vagy nem...) -
csapos2
addikt
válasz (Kolombusz) #2342 üzenetére
Na. Ni!
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Drizzt
nagyúr
Hát a múlt héten bírt orrvérzéseim ma a kórházban végződtek. Ma reggel mindenféle piszkálás nélkül vérzett vagy 20 percet, aztán elmentem suliba, s akkor már mindkét orrlyukamból vérzett, atán hívtak mentőt, s gégészeten valamivel bekenték belül az orrom, annyit mondtak, hogy egy ér ki van tágulva, majd vártam a papírra két órát, mert az orvos elfelejtette megírni...
Azért picit paráztam, amikor már 30 perce vérzett az orrom, mentő meg még mindig sehol...I am having fun staying poor.
-
Jenő
aktív tag
Fontos last minute kérdés. Havernak/barátnak mit lehet venni középiskolai ballagásra? (ital most kicsukva)
-
Racecam
nagyúr
Nekem gyerekkoromban volt a haverom az Attila, na annak is folyton vétzett az orra és nekem is. Sokszor éjjel álmunkban is, pedig az nem játék.
Így viszont azzal szórakoztunk, hogy ha olyan óra következet, amiről úgy gondoltuk, hogy az arra való felkészülésünk kissé hiányos, szünetben bevertük egymás orrát és így az órát a mellékhelységben töltöttük. Megjegyzem, nem kellett nagyon nagyot ütni.Com'è diverso il mondo visto da qui
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest