Hirdetés

Aktív témák

  • Kidus

    őstag

    Nem értem, miért lenne a netes ismerkedés az alja. Én elhiszem, hogy nagyon sok olyan hely van, ahol arra megy ki a dolog, hogy gyorsan szerezzen az ember valakit bizonyos célokból, de azért ismerjük be, hogy nagyon nem mindegy a hely sem. Egy chat.hu színvonalú hely egészen más, mint pl a PH!, vagy egy viszonylag zárt körű társaság akárhol máshol. A neten ugyanúgy meg lehet találni a normális, érdeklődési kör(ök)ben, elvárásokban, és értelmi szintben hozzánk hasonló embereket, mint irl.
    Az pedig, hogy egy netes találkozásból szimpátia, majd barátság, esetleg akár párkapcsolat is lesz, szerintem egyáltalán nem a legalja. Ha két ember őszinte, és egyenes, neten sem fog másképp viselkedni, reagálni dolgokra, mint az életben. A webkam is nagyrészt ( nyilván nem teljesen ) áthidalja a személyes kontakt hiányából fakadó félreértelmezéseket is, és elég sokat segít, hogy lássuk, mire hogyan reagál valaki.
    Nem hiszem, hogy akinek még nem volt ilyenirányú tapasztalata, annak messzemenő következtetéseket kéne levonnia, illetve általánosítania kéne.
    Bevallom, én régen megmosolyogtam az ilyen ''neten beleszerettem valakibe'' történeteket. És most, hogy én is így jártam, már értem. És azzal is tisztában vagyok, hogy talán hiába írogatok. Azt, ami velünk most megtörtént, csak mi értjük, csak mi tudjuk, mennyire gondoljuk komolyan, mit érzünk. Létezik, hogy beleszeressen az ember így valakibe. És létezik, hogy nagyon is jól megismerje. Csak bizalom, és őszintség kérdése. Mi sem számítottunk rá. Mi is meglepődtünk. És most már nem nevetek senkin, aki úgy érzi, szeret valakit, akivel a neten találkozott.

    Assuming Control

Aktív témák