- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tade00
csendes tag
Sziasztok
Volna egy kis problémám. Olvasgattam itt a fórumot, de végül is konkrét választ nem kaptam. Lexmark X2650 multis nyomtatóm van. A helyzet a következő: a színes patron fel lett töltetve, viszont a nyomtató üresnek érzékeli, és állandóan azt írja ki, hogy cseréljem ki a színes patront, és nyomtatni nem enged. Olvastam már erre-arra, hogy van a patronba csepp számláló, és az alapján nézi, hogy üres-e a patron, meg hogy lapszámláló, stb stb. Az hiszem a HP nyomtatókhoz találtam resetelést, de lexmarkhoz semmit.
A kérdésem az volna, hogy ezzel az "állítólag" üres patronnal mit tudok csinálni, hogy ne üresnek érzékelje? Szeretnék nyomtatni, de sajnálom a pénzt gyári patronra, ezzel meg így nem megyek semmire.A választ előre is köszönöm!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok, uncsitesómék vettek egy Lexmark Z603-as nyomtatót, de sajna CD-t nem kaptak hozzá. Illesztőt töltöttem hozzá, de jobban örülnék az eredeti driver cd tartalmának.
Esetleg valaki nem tudná nekem feltölteni, vagy tipp, honnan tölthetném le?═════════════════════════════════════════
-
veze
őstag
válasz RootRulez #2953 üzenetére
canon IP3600 -as nyomtatóm van, most fogy ki az elsö patronom (a nagyobb fekete)
nézegettem a patron árakat (PGI 520BK kell bele) és találok utangyártottakat chip nélkül és chippel is .
Mi a különbség a kettö között és melyiket vegyem? a chip nélkülit vagy a chippeset(ez utobbi drágább természetesen). melyiket vegyem ?
Továbbá van gyári, ez a legdrágább természetesen és gondolom az chippes (bár erre vonatkozoan nincs a gyári patron mellé irva semmi) -
sirály12
őstag
válasz kmcservice #2614 üzenetére
Csak nem így csináljátok: [link]
Aki ezért pénzt ad, meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
- = Zk = -
félisten
üdv a Népnek
akadt egykis gondom egy "ősrégi" HP dj 3650-nel. Nero-ban nyomtatok DVD borítót, és a borító előlapi részénél lecsip pár centit. Elég zavaró a kérdésem, hogy mért csinálja. valamint mivel orvosolhatom? elméletileg a legfrissebb drájvör....
köszönöm
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
atala
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Vettem egy utángyártott (For Use) tonert a lézer nyomtatómhoz. Az új tonerral nagyon sötéten nyomtat, hiába állítom a szoftverében a kontraszt. Mi ilyenkor a teendő?
Ráadásul én azt hittem, hogy az utángyártott toner az új, erre kiderült hogy ez egy gyári toner felújítva, megtöltve. -
Lusu
aktív tag
Üdv
Volna nekem egy HP 3550 deskjet nyomtatóm, régi de anyámnak jó lenne csak win 7-el nem akar párosodni, valaki próbálta már ezt a combo-t? Sikerült telepítenie vagy drivert találni hozzá? Vagy egyszerűbb ha visszaállok XP-re -
GeryPc
senior tag
üdv mindenki
lenne nekem egy samsung fekete fehér lézernyomtatóm olyan problémám van vele (használtan vettem) hogy az A4-es lap feléig behúzza a lapot ott megakad és le is áll egyből,srác akitől vettem itt azt állította ezt csak addig csinálja amig a parton be nem melegszik utána már nem,na ez nem igaz mert jó fél órás "bemelegítés" után is megakadt benne a papír,még annyi észrevétel hogy a papír legszélén ahol behúzza bő vastag tinta csíkot hagy,lehet ez valóban parton hiba vagy,vmelyik görgő kopott el amelyik behúzza a lapot?
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
Dr. COPY.
tag
Szia!
Ha a "sötéten nyomtat" azt jelenti, hogy a háttér nem fehér, hanem a szürke, vagyis hátteres a nyomat, akkor vidd vissza a tonert és cseréltesd ki. Főleg akkor, ha az előző (kiürült) tonerral ezt nem csinálta. Amennyiben azzal is mutatkoztak hasonló problémák és az gyári toner volt, akkor szervizbe kell vinned.
-
Dr. COPY.
tag
Szia!
A "patron be nem melegszik" duma hülyeség. Addig ugyanis nem tudsz nyomtatni, amíg a nyomtató el nem éri az üzemi hőfokot. A papírelakadást általában négy dolog okozhatja. 1 kopott görgő, 2 hibás szenzor, 3 a papír útjában lévő idegen tárgy, 4 hajtási hiba (ledarált fogaskerék, törött tengely stb.). Amennyiben a fekete csík a papír rövidebb oldalán van, a menetirányra merőlegesen és amikor kiveszed az elakadt papírt kézzel le tudod törölni a festéket, akkor előfordulhat, hogy az egyébként hibátlan görgő megcsúszik ezen a festékrétegen és ez okozza a papírelakadást. Ki kellene tisztítani a nyomtatót különös tekintettel arra a görgősorra, ahol mindig elakad (biztosan lerakódott már rá a papírról összeszedett festék), majd kipróbálni egy másik festékkazettával ami nem hagy fekete csíkot.
-
atala
addikt
válasz Dr. COPY. #2961 üzenetére
Nem úgy nyomtat sötétet. Nem hátteres a nyomat, hanem túl kontrasztosak a betűk, és a képek. A fehér alap ahol nincs semmi felirat vagy kép, az marad fehér. Viszont ahol pl szürke a kép, ott nekem fekete lesz.
Magyarul halványítani kellene, de nem lehet. Szerintem nem megfelelő port tettek bele.
Szövegnél nincs gond, mert ott legalább szépen olvasható, de az ábráknál már csúnya lesz a nyomat. -
atala
addikt
Nem tudm visszavinni, mert kidobtam a számlát.
Egyébként úgy hírdetik, hogy For Use. Nincs odaírva sem az, hogy utántöltött, sem az, hogy utángyártott.
[Webáruház.hu]
Náluk sem vásárolok többé. -
CapoteDániel
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem ezzel a nyomtatóval photosmart c4180, hogy a fekete patront nem ismeri fel illetve azt írja ellenőrizzem és igazítsam meg, végig súroltam az egész patront még a csati helyét is kipucoltam és maradt a kiírás csak 1 módon lehet belerakni és a hozzá való patront használom...
Ötlet mi segíteni ( egy jó nagy belerugás? ) Szoftveres illetve hardver gond? :S
-
Dr. COPY.
tag
Szia!
Örülök, hogy sikerült! Bár az nehezményezhető, hogy nem voltál elég körültekintő, de az előző hsz-edben (úgy tűnik kicsit elhamarkodottan) negatívan nyilatkoztál egy cégről, befeketítve azt. Ezzel nem akarlak bántani, csak fájlalom. Cserébe a fedésért, ha akarod leírom, hogy mi a különbség az után töltött, után gyártott, felújított kazetták között.
-
atala
addikt
válasz Dr. COPY. #2969 üzenetére
Nem tudom, mit kellett volna tennem. Rákérdezni az eladótól, hogy ez utángyártott-e? Mivel konkrét márkanévvel árulták, így nem is feltételeztem, hogy utántöltött.
Az meg egyértelmű, hogy nem ugyan olyan port tettek bele, mint az eredeti. Ezért is nyomtat sötétebben. Mindenhol azt olvasni, hogy az eredetivel azonos a minősége. Na, ennek nem.
Persze én is hibás vagyok, mert ha megtartom a számlát, akkor visszavihettem volna. De akkor mi történik? Kicserélik egy másikra ami ugyan olyan lesz.Nekem meg az számít utángyártottnak, amit egy nagy gyárban új alkatrészekből előállítanak, más márkanévvel.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Egy kis segítség kellene. Egy Canon IP4500-ban cseréltem patronokat, először 3 chipes után gyártottat, majd a másik 2 ami később merült ki nem chipest de a chipeket átraktam a gyáriról, 2 oldalas ragasztóval. A problémám végül is csak idegesítő: az egyik átragasztott chipes villog és feldobja, hogy a patron ki fog merülni de hibátlanul nyomtat a gép.
Kérdésem: nem lesz így gond a nyomtatással vagy cseréljem le azt a patront is chipesre és ne ragasszam át többet a chipeket?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
sonykor
tag
Gondolkodom, hogy ajándékba veszek egy Canon Pixma 240 multifunkciós nyomtatót. Kicsit bizonytalan vagyok, hogy a 600X1200 dpi-s szkenner nem túl gyengécske képminőséget jelent.
Valaki nem tudna belinkelni egy olyan képet ami ilyen szkennerrel készült?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Dr. COPY. #2962 üzenetére
még mindig keresek MP520 Canonhoz kijelző szalagkábelt. a sok mozgatástól törött.
Nem tudsz segíteni benne? akár csak anyag, akár csere?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
kurva jó vagyok topik leölésben
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Dr. COPY. #2979 üzenetére
igen, neked céloztam.
A nickedből és a javítási tanácsaidból arra következtettem, javítasz nyomtatót remélem jól gondoltam.Konkrétan Canon MP520 felnyitható LCD kijelzőjéhez van egy fehér szalagkábel, ami eleinte kicsit volt hibás, néha csak háttérfény, kép nincs. megmozgatva a kijelzőt lett kép
de mára egyre többet nincs kép, mint van. ezért gondolom, ideje cserélniElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
gti16v
őstag
Hell!
Van egy epson dx9400f nyomtatóm,ahogy kifogyott a gyári patron vettem bele után gyártottakat (nem a legsz@rabbat,pelikánt)
Az összes szint kicserélte,betöltötte gond nélkül,kivéve a legutóbbit a ciánt….
Felfigyelt,hogy nem eredeti…és nem enged tovább…..Szerintettek mi történt? mindegyik pelikánt elfogadta idáig pedig….
köszönöm...
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
-
lamiki
senior tag
Próbálj a számítógép nélkül patroncserét csinálni.USB kábel kihúz. Ha a piros led világít, amikor nem ismeri fel a patront, akkor a Stop gombot megnyomva kérhető patroncsere, a stop gombot nyomogatva azt is megmutatja melyik nem tetszik neki, vagy melyik fogyott ki. Ha így nem megy valamiért, akkor ha a bekapcsolod a nyomtatót és kimozdul a fel parkoló pozícióból, ekkor gyorsan kihúzod tápkábelt, és kézzel mozgatható a fej a patron cseréhez. Kiveszed a patronokat, megnézed nem e koszos, vagy ilyenek, visszarakod, jól megmozgatod, lehet csak érintkezési baj, pl, 1 DX4450-esnél nekem az után gyártottat csak 2-3-szori próbálkozásra ismeri fel, ekkor ha felismerte nyert ügyed van, a számítógépet mindenképpen indítsd újra mert a Epson status monitor megjegyzi, hogy nem ismerte fel és megint letiltja.
Ja persze lehet hibás is az a patron, akkor vegyél másik után gyártottat, mert csak így tudod kiszűrni, vagy kérj kölcsön, mindegy milyen márkát, csak V5-ös chippes legyen. A tesómék említett DX4450-esénél 3 fajta márkájú patron van benneBánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
lamiki
senior tag
Annyit hozzátennék az előzőekhez, megnézheted még a patronon a chipet, nincs e kicsit ferdén ráfogatva.
A te nyomtatódhoz közben utána néztem, szinte minden szériás nem csak a V5-ös T0711-714-es patron jó még ( szerencsés ember, már kaphatók a V6 szériás patronok, a 2009. május után gyártottakhoz csak ez jó).
A legjobb ha veszel 2000-ért hozzá resetert, meg tintát valami nagyobb kiszerelést, és 4-500 Ft-ból megúszol 1 patroncserét , igaz hogy kicsit közben tintás lesz a kezed, de a hipó vagy bármelyik fehérítő eltünteti.[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
fradi81
veterán
Üdv, hozzám került egy régi nyomtató, beszáradt fekete cartridge-al, van mód arra hogy a tinta újra folyékony halmazállapotú legyen vagy csak cartdridge csere segít?
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Apollo p2100u nyomtató és egy fekete tintát tartalmazó inkjet cartdridge van benne, tehát egy nagy műanyag tartály, psDJ610Bk van ráírva. így néz ki [link]
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
lamiki
senior tag
Na úgy nézem ez valami HP nyomtató klón féle, vagy legalább is ilyen patron jár bele, nem nagyon ismerem ezt a típust.
[link]
Itt leírják a töltését, azt hiszem a tiédbe a HP 20-as számú patron jár.
Töltés előtt állítsd be éjszakára a fejet, áztatni 1 kis zöld bogároldós szélvédőmosóba, úgy, hogy az elektronikát semmiképp ne érje, aztán ha teheted, fújd le róla a maradékot sűrített levegővel, és csak utána töltsd meg, majd csinálj nyomtatás előtt vagy 2 fúvóka tisztítást legalább.Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Dr. COPY.
tag
Szia!
Konkrét ötletem nincs, de érdemes körülnézni azokon a mostanában mindenhol felállított veszélyes hulladék leadó helyeken (nem biztos, hogy ez a pontos neve), ahová a lakossági elektromos hulladékot gyűjtik. Az nem működik, hogy kiforrasztod a nyákról a csatlakozót és vezetékeket forrasztasz vissza?
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Fel vannak töltve a patronok a hp nyomtatómba, de azt irja h nincs benne szines. mi leeht a baja ? -
Cheif
tag
Hibás, működőképtelen Epson DX4000-et vennénk! Ha valakinek van írjon, megegyezünk!
-
carr
őstag
Sziasztok!
HP F4280-al lepődtem meg. Ti tudtok valamit erről a fajzatról?
Patronja utántölthető?
HP300 a neve elvileg.
Köszi.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
tothbe
addikt
Nem 60-as patron kell abba?
Itt van hozzá minden, de sztm itthon is találni már hozzá valamit, de hp-nál nem minden utántöltött patron lesz jó, valahogy még a többinél jó márkákkal is tud pocsék kép születni hp-be ugyanolyan gyártmányú festéket téve.By(e) Tothbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest