Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RoSSo3

    senior tag

    Köszi szépen a válaszokat!

    Fejlemények vannak, megvan a hiba oka.

    Szóval kíváncsiságból megpróbáltam mobilról nyomtatni, a helyzet változatlan. Viszont megpróbáltam nem laptopról vagy mobilról nyomtatni, hanem másolni egy képet. Az eredmény ég és föld! Amikor a lapolvasót használom arra, hogy egy oldalt lemásoljak (gépi közbenjárás nélkül), az eredmény több, mint szép! És semmi máson nem változtattam, sem a papíron, sem a beállításokon, semmin. Ha színes fénymásolatot készítek, szuperek a színek!

    Viszont ha beszkennelem azt a képet, és utána szeretném kinyomtatni, az eredmény az, amit láttatok, halvány, mosott, fakó színek. Tehát itt valami beállítási bibi-lesz.

    Sajnos az nem megoldás, hogy mindig fotópapírra nyomtassak, mert van, hogy etikett-címkét kellene nyomtatni, van, hogy a nyomtatott oldalt szétvágom, kreatív munkákra. Tehát itt elsősorban nem fényképekről van szó, amik albumba mennek vagy hasonlók.

    Próbálok olvasgatni: itt az intenzitást írják páran angol fórumokon. Viszont a gépen én már próbáltam mindent maxra, nem segített. Most olvastam egy programról, megpróbálom délután azzal, hátha.

    De remélem, hogy létezik rá megoldás, mert ez így nem lesz jó :(

Új hozzászólás Aktív témák