- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Sziszifeca #17600 üzenetére
én a teszt alatt adtam neki +2000-et [link] [link] , és nem emiatt lett instabil hanem a core OC miatt, de azóta mindegy stock és 80% TPD.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Változó, az enyém 700 körül megy pluszba. Nagy a szórás a kártyák között, épp milyet fogsz ki.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
xtremist
senior tag
Az asus TUF akkor érne meg jelentős árkülönbözetet, ha 150000ft-tal olcsóbb lenne a többinél. Az előbb írtam hogy még itt is több embernek garanciális gondja volt vele, vagy ajánlom figyelmedbe ezt a cikket.
-
Laraxior
titán
válasz Busterftw #17606 üzenetére
Mint a Gigabyte-ra a 4 év...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
Én +1400 on hasznàlom amióta megvan .( Lassan 2 éves lol)
-
xtremist
senior tag
Ha az 5 év számít neked, vedd figyelembe hogy a zotac nem fogad végfelhasználótól közvetlen garanciaigényt. Csak a kereskedőtől, ha meg az megszűnik, nem valószínű hogy egy másik kereskedő foglalkozik egy kártyával amit nem nála vettél. Én vettem 3070ti-t 3 éve, beregisztráltam az 5 évre, aztán amikor megszűnt a kereskedő /comphub/ írtam a zotac-nak hogy ilyenkor mi van, az volt a válasz hogy problem van. Nem kizárt hogy ez azóta változott, de több másik gyártó most is így áll ehhez (pl sapphire).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Viszont vigyázz, Kazy Computersre vannak negatív tapasztalatok az olcsón meghirdetett kártyákra. (1 év gari, vevő csalogató és majd lemondott rendelések, hosszú beszerzési idő, stb.)
#17610 ndlx
Cégként vásárolva mindenhol 1 év gari a bolti garancia és az a baj, hogy egyes gyártók (pl.: Gigabyte) csak bolton keresztül RMA-znak.[ Szerkesztve ]
-
őstag
gainward Phanter OC -t igy használom kezdetek ota.
Van itt akinek van és magasabb Mhz-vel használja?
vagy hagyjam a pcsába azért a 2FPS-ért.
tudom miért nem Msi afterb ... de valami bug volt vele és evvel a gyári progival egész jó.[ Szerkesztve ]
-
ndlx
aktív tag
Ahogy nézem egyik sem:
https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-gaming-geforce-rtx-4080-super-amp-16gb-gddr6xAzt még mondjátok már meg lécci, hogy ez a tápkábel issue ami az elején olvasztotta a kártyákat, az még van? Vagy használható a gyári kábel amit adnak a kártya mellé, esetleg érdemes rögtön venni valami egyebet?
-
veterán
Új házba költöztem viszont a 90 fokos csatlakozó csak most érkezett meg. Eddig oldallap nélkül használtam most, hogy megérkezett csináltam 1-1 mérést. Van pár fok különbség, de simán használható oldalsó üveggel ugye?
Ablak nélkül:
Ablakkal:
Az eredmény azért ilyen kevés, mert UV-zva van a kártya 2760 Mhz @ 0,95V.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
tomas51
senior tag
hát ha uv val megy vagy alapon akkor pont jó lehet
ha ki húzod csak a power limitet szerintem már lesz gond, teszteld le úgy is
hát hogy ha 335wattnál ennyi (most vettem észre) már hőfok akkor rég szar a paszta
szerintem 450-540w között be köszön a 100fokos hp[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
Sziasztok. Adott egy 4080 főnix egy Asus B650M-plus alaplapban. A felső x16-os slotban van a kártya. Szeretnék egy hangkártyát tenni még a lapba de mind a hármat takarja igy Ha az alsóba raknám a 4080-at befolyásolná a teljesitményét?
Nem tudom az az 1* x4 mit akar itt pontosan jelenteni.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Bossp
addikt
válasz deathcrow42 #17632 üzenetére
Lehet valahogy kikéne inkább játszanom az egyik pci-e slotot riserrel egy hangkartya talán úgy sem gáz ha csak a csavar tartja és lóg a levegőben :D
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tudja miért nem jó? Hp Reverb G1-et akarok az új pc-re kötni.. de nem ad képet.. előző gépbe 3090Ti-vel simán jó..
Mi lehet a gond?
[kép]>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #17637 üzenetére
Na megoldottam, a prociba a graphics-t kellett tiltani, bocsi
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
tomas51
senior tag
Akkor kezdem
[ Szerkesztve ]
-
ndlx
aktív tag
Sziasztok, még tartom a kérdést, tudnátok benne segíteni?
"Azt még mondjátok már meg lécci, hogy ez a tápkábel issue ami az elején olvasztotta a kártyákat, az még van? Vagy használható a gyári kábel amit adnak a kártya mellé, esetleg érdemes rögtön venni valami egyebet?"
-
Celithrandi
addikt
nagy marhaság rakás pénzért venni egy kábelt csak azért hogy elveszítsd egy 700-800 ezres eszköz garanciáját. Ha leolvad a gyári kábel hát olvadjon, ezért van 3 év garancia.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Laraxior
titán
Tévedés. Volt itt is leégés.
-
őstag
A legújabb nv driver megint anomáliát okoz nálam (556.12), böngésző megnyitásakor mem órajeleket felvágja maxra. Mondjuk a kártya még így is viszonylag hűvös, de idegesítő, előzővel nem csinálta, lehet visszateszem azt.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
Az jó, mert az 555.99 is halom szemét volt
-
őstag
válasz Laraxior #17645 üzenetére
Nekem azzal azért nem volt gondom, mert olvastam amit írtál és fel se tettem , de az azt megelőző az okés volt, arra gondoltam, hogy azt visszateszem, mert egyfolytában 11200-on megy a mem, újraindítottam, próbáltam Edge-et is, de alapból a Chrome van fent. Mindent kioffoltam indításkor, tiszta telepítés mégse okés.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
Nekem is az 555.85 maradt
-
-
veterán
Pedig a tápodhoz lehet venni gyári 90 fokos kábelt is . Én ilyet használok :
[be quiet! 12VHPWR 90° PCIe 5.0]
Tuti nem használnám maszek kábellel , ha gariztatni kell akkor tuti ráfogják ,hogy amitt lett probléma.
Egyszer már leégett a gyári BQ egyenes 12hpvr kábel nálam. Akkor cserélték a tápot ,most ilyen 90 es kábellel használom már 2 hónapja .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Geforce RTX 4070 Gainward Ghost 12GB DDR6...Vadiúj! Bontatlan! 3év GAR!
- MSI Rtx 4070 VENTUS 2X WHITE 12GB - 2027.05.11.-ig garis
- Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12GB bontatlan 3 év gari
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER PRIME OC 12GB GDDR6X 192bit (PRIME-RTX4070S-O12G)
- Zotac GAMING GeForce RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO nVidia 16GB GDDR6X 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest