- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
HOF?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
ffodi
veterán
válasz zebra_hun #35257 üzenetére
Egy kevés még maradt benne szerintem, mert ezen az órajelen háromszor egymás után gond nélkül lefutott...érzésre 6200 pont körül lehet a vége kb.
"Pont passzolna sztem az én gépembe, 1440-re".
Minden a matekon múlik.
laychi:
A 12 GB-os 3080 szívás ilyen szempontból, mert ahhoz szerintem nem fogsz találni, a 10 GB-oshoz mintha lett volna valami, de már nem emlékszem.[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
senior tag
válasz Shkiz0 #35244 üzenetére
Gondolom ha Ghost Windows 11 et raknad fel első lennél
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
válasz Shkiz0 #35242 üzenetére
Ejj, nagyon nem megy ...
Tégy meg nekem bitte vmit.
Futtass egy sp4k-t. Persze amikor van időd, én most nemsokára elfekszem, majd.
Érdekelne, hogy mit hozol ki abból.
A vram nálam sose ment 1140 fölé. Ez a "sweetspot", innen romlik.
Ezt tudtam kihozni, nagyon nem adja rossebb egye ...
Sajnos ezzel az agyonvert windows-szal az sp4k-t sem hozom...
Mai sp4k:
Valamikor réges régen, egy messzi galaxisban...
Érik egy win reinstall. Ha ez a gond egyáltalán... Ok, annó x16 volt, ma már x8.
Köszi. -
-
Laraxior
titán
Mindenesetre jól eltűntek a HOF kártyák, még ebayen sem nagyon akad belőlük.
Az 1080Ti-t visszaveszem, azért, hogy legalább az jó helyen legyen"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Egy ezresért eladtam volna a 3080am vizesblokkal együtt, vagy 900-ért, mindegy... csak hát mit kezdjek akkor a második kör vizemmel... Pedig biztosan megy az a VGA, mint atom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Busterftw #35271 üzenetére
Az a gond, hogy most ket hetig itthon vagyok, szoval unalmamban is nezegetem ezeket a vackokat, halistennek 4090ből nincs keszlet.
Viszont 3090re siman tudnam cserelni a 3080at, ha strix mert akkor a blokk is okes lenne. Csak hat a kingpin elegge ritka madar, en meg szeretem a kulonlegessegeket."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Busterftw
veterán
válasz Laraxior #35273 üzenetére
Ha mar kulonlegesseg, en is Googleztam egy egesz delutant tegnap, hogy ki arul/hozna be esetleg spanyolba Colorful Neptune AIO-s modellt
Redditen tobben irtak a Colorfulnak amugy (US), de az volt a valasz az Nvidia miatt nem arulhatnak mashol. Pedig aztan US/EU kivetelevel eleg jol le vannak fedve.[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Találtgyerek #35282 üzenetére
Annak lehet, pech. De ennek nem!
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz fahrii #35285 üzenetére
Micccsodaaa 2560x1440 azert neha beesett 50FPSre
-
veterán
-
blu79
addikt
Szia, kikapcsoltad az E magokat ? Látom wint 10-ed van és megy a valhalla. Nálam állandóan kidob, más játék meg jó , FC 6 is , de a Valhalla nem ...
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
GAbre
veterán
Metro exodus a stabil teszt,ha ott bírja az aktuális beállítást,akkor bárhol.
Bár nekem 1950mhz megy kb ezen V-al.
De ennél is láttam már jobbat.(De mondjuk axem ez exodus alatt nem mindíg tud lefutni nálam).
Mindenhol máshol eleddig jó.
Mellesleg:
Érdekes kis cikk a 4090ti-ról[ Szerkesztve ]
-
-
blu79
addikt
Köszben megoldódott a problem, nálam ennyit ad a 3080 Fe UV-al (0.900v) :
- eddig nagyon bejön a 3080 Fe na meg a 12600K , sokkal jobb mint a 11700K-m volt ...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
veterán
Szia!
Igen ki vannak kapcsolva amióta kijött.. Windows 11 egyébként.#35290 Akkor tesztelgetem még.
#35291 Köszi a tippet!
#35292 Azért az szép, hogy a sima 80-ad jobban teljesít, mint nekem a Ti..
#35294 Nálad is jobban megy a sima, mint nekem a Ti.. Hát ez vicc...Most már volttal menjek lejjebb vagy még menjek feljebb MHz-vel?
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik